Įkraunama...
Įkraunama...

Zumba latino fitness

labas, na va aš po vakarykščių treniruočių, labai patiko pačios treniruotės, tik trenerė nelabai patiko schmoll.gif , tokia visai nebendraujanti, žodžiu toks jausmas pašokom ir viso gero, ir kas dar nepatiko, kad nieko nepasako po kiek kartų reikia daryti žingsnius, tai žiauriai pavargo akys vien tik ją stebint, o pati Zumba tai labai patiko, pasibaigs mėnuo reikes ka turbūt užsirašyti i Zumba studija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 09 18, 09:42)
labas, na va aš po vakarykščių treniruočių, labai patiko pačios treniruotės, tik trenerė nelabai patiko schmoll.gif , tokia visai nebendraujanti, žodžiu toks jausmas pašokom ir viso gero, ir kas dar nepatiko, kad nieko nepasako po kiek kartų reikia daryti žingsnius, tai žiauriai pavargo akys vien tik ją stebint, o pati Zumba tai labai patiko, pasibaigs mėnuo reikes ka  turbūt užsirašyti i Zumba studija rolleyes.gif

super, kad likote patenkinta smile.gif o kiek reikia daryti zingsniu Jums niekur niekas nepasakys smile.gif tiesiog "feel the music". Zumba sokama ne pagal skaicius, o pagal muzika. Mazdaug trecioj treniruotej pajusit, kad pradedat zinot muzika ir bus lengviau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2012 09 18, 11:45)
super, kad likote patenkinta smile.gif o kiek reikia daryti zingsniu Jums niekur niekas nepasakys smile.gif tiesiog "feel the music". Zumba sokama ne pagal skaicius, o pagal muzika. Mazdaug trecioj treniruotej pajusit, kad pradedat zinot muzika ir bus lengviau.  4u.gif

aciu, uz info, zinosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 09 18, 09:42)
labas, na va aš po vakarykščių treniruočių, labai patiko pačios treniruotės, tik trenerė nelabai patiko schmoll.gif , tokia visai nebendraujanti, žodžiu toks jausmas pašokom ir viso gero, ir kas dar nepatiko, kad nieko nepasako po kiek kartų reikia daryti žingsnius, tai žiauriai pavargo akys vien tik ją stebint, o pati Zumba tai labai patiko, pasibaigs mėnuo reikes ka  turbūt užsirašyti i Zumba studija rolleyes.gif

Sveikinu su pirmaja treniruote smile.gif Sekmes !!!
As vakar buvau pirmojoje zumba treniruoteje( lydejau nedrasia drauge), kuria veda trenere Sandra naujokams. Tikrai patiko, nors lankau zumba 9 men. Trenere parodo letai sokiu judesius, pasako kiek kartu reikia kartoti. Tikrai demesinga, per trumpa atsikvepima visada paklausia kaip jauciames. Nors kruvio man buvo mazokai, isejau is treniruotes visa slapia smile.gif Draugei, kuri nieko iki siol nesportavo, labai patiko treniruote ir ja suzavejo zumba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 09 18, 08:42)

Laba 4u.gif O kur lankote Vilniuje zumbą?
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 09 20, 15:39)
Laba  4u.gif O kur lankote Vilniuje zumbą?

pas vasilisa pasilaiciuose, pas juozapa, siaip praeita treniruote buvo suoperine, jau ir sako po kiek kartu daryti zingsnelius, zodziu toks jausmas, kad mane isgirdo, arba kazkuri mergaite pasake, kad gal reiktu naujokem pradzioj parodyti ir pasakyti po kiek kartu daryti, kol isivaziuos rolleyes.gif
Atsakyti
Varau pirmadieni I zumbos uzsiemima pirma karta bigsmile.gif labai noriu isbandyt realybej ne per wii biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo areida: 22 rugsėjo 2012 - 09:54
Is tiesu as susidariau tokia nuomone, kad skirtingi treneriai turi skirtinga stiliu ir technika. Jeigu treneris visa gyvenima uzsieme aerobika, tai jo vedami uzsiemimai ir bus tokie labiau aerobiski, jei treneris yra sokiu destytojas - tas jausis ir jo zumbos vedime, t.y. pacioje zumboje bus daugiau sokio elementu. bet nepamirskime, kad kiekvienas sportas, tarp jo ir Zumba, labai priklauso ne tik nuo trenerio, bet ir nuo pacio zmogaus. Kuo daugiau energijos pats idesi, kuo nuosirdziau pats judesi - tuo rezultatai ir savijauta bus geresni.

As manau, kad normalu issirinkti savo treneri ir normalu, kad vieniems kazkuri technika artimesne, o kazkuri nelabai. Gerai, kad yra is ko rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anzumba @ 2012 09 19, 11:50)
Sveikinu su pirmaja treniruote smile.gif Sekmes !!!
As vakar buvau pirmojoje zumba treniruoteje( lydejau nedrasia drauge), kuria veda trenere Sandra naujokams. Tikrai patiko, nors lankau zumba 9 men. Trenere parodo letai sokiu judesius, pasako kiek kartu reikia kartoti. Tikrai demesinga, per trumpa atsikvepima visada paklausia kaip jauciames. Nors kruvio man buvo mazokai, isejau is treniruotes visa slapia  smile.gif Draugei, kuri nieko iki siol nesportavo, labai patiko treniruote ir ja suzavejo zumba  thumbup.gif

o kur čia taip vyksta zumba?
Atsakyti
QUOTE(Saulegraaza @ 2012 10 09, 10:56)
o kur čia taip vyksta zumba?

Čia kalbama apie trenerę Sandrą kuri dirba Šiaurės sporto klube ir Dainavos sporto klube. Šiaurės sporto klubo salytė labai mažytė, o norinčių visada daug, tai jei lankysit patarčiau Dainavos sporto klube. Tiesa, ten aš dar pati nebuvau, tik girdėjau atsiliepimų ax.gif
O trenerė Sandra tai tikrai laaaabai šauni! smile.gif Pasportuojam kaip reikalas bigsmile.gif Ir šiaip labai smagu, nes visada šypsosi, uždega savo energija. Žodžiu, verta lankyt wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bučkis:): 19 spalio 2012 - 16:05
Sveiki, dar nesu išbandžius zumbos, bet skaitant aprašymą man iškilo toks klausimas. Ar zumba labai skiriasi nuo latino aerobikos? Kokie skirtumai?
Atsakyti
Zumba yra Zumba. Tai yra patentuotas vardas, patentuota, unikali programa. Pamokos turi buti vedamos pagal Zumba formule. Tik sertifikuoti instruktoriai gali vesti Zumba Fitness pamokas.
Klausimas ka jus vadinat Latino Aerobika? Greiciausiai tiap vadinasi pamokos del to, kad jusu mokytoja neturi Zumba Fitness sertifikato, todel negali oficialiai vadinti pamoku Zumba vardu.
Galit pasitikrinti del sertifikatu siame puslapyje: http://www.zumba.com...ructors/search/
Atsakyti