aš daržoves perku parduotuvėje,nes turgaus nėra šalia

Aš pati perku Karoliniškių turgely, apie 9.00 būna tikrai nablogas pasirinkimas. Dirba visomis dienomis išskyrus pirmadienį

jei vaziuoju pro sona visada uzsuku i turgeli,pas bobulytes tikrai skanesnes darzoves,o siaip prekybos centruose perkam

Jokiu darzoviu neperku, viska parsivezu is mamos, siemet tiek visko priaugino specialiai maziui
O siaip jei reiktu, tai pirmiausia ziureciau turguj pas mociutes

Sveikos, aš daržovių, kurių neatsivežu iš senelių kaime, perku Antakalnyje ekologiškų prekių parduotuvėje-vakar pirkau cukinijų, briuselio kopūstų ir verdu savo lėlytei daržovių košytę
Žinau, kad čia "ne į temą", bet kur Vilniuje galima būtų nusipirkti sertifikuotų ūkių žalios mėsytės (triušienos, kalakutienos, veršienos)? Žinau, kad 12.08 bus ekologiškas turgus, tik kad mes būsime išvykę
Kur jūs perkate mėsytę?

Stengiamės užsiauginti sode, o jei ne perkam turguj

Bulvių ir obuolių turime atsivežę iš kaimo, o kitas daržoves perku ekologiško maisto krautuvėlėje Antakalnyje. Dar noriu paklausti ne į temą, kur gauti ekologiškos mėsytės, nes toje krautuvėlėje Antakalnyje nėra

O kur kaunietės perka ekologiškas daržoves?

Gal kam reikia moliugo? Tikras, ekologiskas

QUOTE(Uliuliuska @ 2007 12 17, 19:07)
Norim norim

kai dukryte uvo mazesne sesdavau i masina ir pas giminaicius i varenos rajona matuizu gyvenviete ciuozdavau ten jie gyvena patys ie aisku nieko neaugina tik vistas,ir del saves pora darzoviu bet vat ju kaimyne tai didziausia darza turi ir niekuo netresia bet jos turbut rankos stebuklyngos nes viskas labai gerai auga tai vat kiekviena savaite ir net kartais i savaite pora kart ten ciuosdavau pirkt kiausiniuir visu darzoviu ir vaisiu ji ju tiek turi ir dabar dar tai darau turgaus ne itin pripazystu ai ziema tenka darzoves ir vaisius pirkti iki ir maximoi bet tai darydama labai ilgai skaitau ir ziuriu kad butu su kuo maziau visokiu nesamoniu apipurksta ir prideta,o kiausinius visais metu laikais gaunu is giminiu,mesa taip pat perku iki ir maximoi