Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio GN

QUOTE(leonila @ 2013 02 14, 16:52)
taigi niekas ir nereikalauja mokėti! tas pats per tą patį... doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Skaito tarp eilučių kai kurios doh.gif
Atsakyti
Iš to pačio per tą patį dar ir nemažai naujų dalykų sužinai, taip kad nesinervinkit smile.gif ir kiekvienos patirtis yra įdomi ir verta dėmesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orixe: 15 vasario 2013 - 14:12
Abu vaikus gimdžiau mažylyje nesitarusi. Priežiūra super smile.gif Mielai sugrįžčiau čia ir dar kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orixe @ 2013 02 15, 14:10)
Iš to pačio per tą patį dar ir nemažai naujų dalykų sužinai, taip kad nesinervinkit smile.gif ir kiekvienos patirtis yra įdomi ir verta dėmesio.

Baik tu, jei dėl kiekvieno posto nervintumėmės, seniai uždarytos būtumėm hihihi.gif

Gerbiu kiekvienos nuomonę ir teisę pasirinkti "duoti -neduoti", nieko PRIVALOMO nėra..kas vienai tiko ir patiko,kitai atvirkščiai..Daug kas ir priklauso nuo personalo dirbančio tądien nuotaikų, emocijų..Taip, kad stiprybės visoms nestuke.gif ir lengvų gimdymų..
Atsakyti
Vakar grizau is siu GN. Pirmaji irgi gimdziau cia. Tiesa, abu per CP. Sikart personalas ir rupestis man dar didesni pasirode. Vienintelis nemalonus dalykas- kaip bande man isspausti pieno. verkiau. Bet suprantu, kad man tai- neeilinis ivykis, o joms- kasdienybe, tiesiog negali kitaip. Nes gal nieko ir nebutu kitaip. Girdejau daug paguodziamu zodziu. Malonios buvo visos- nuo sesuciu intensyvios priez palatoj, akuseriu, naujagimiu gydytoju iki valytoju ir maisto dalintoju. Niekam nieko nedaviau. Kadangi int priez palatos sesute ejo kavos, tai pasitaike puiki proga paduoti sokolado plyta 250gr ir iseidama is GN palatoje palikau dar pora tokiu sokoladu. Tiesa, emiau mokama palata, para kainavo 30Lt. Labai dziaugiuos savo pasirinkimu, nes buvo ir TV, ir papildoma kusete, ir virdulys. Ir buvau viena. O del palankios kudikiui ligonines vardo- duociau nesuabejojus. Tikrai labai skatinamas naturalus maitinimas ir suteikiama visapusiska pagalba. Tiesa, yra ir zmoniskumas- kadangi man priespienis aplamai atsirado trecia para, gavau paprasiusi misinio, o kudikis buvo nesiojamas deti prie kruties net kol nebuvo ka is jos zisti.
Atsakyti
QUOTE(Plaukuota @ 2013 02 16, 16:18)
o kudikis buvo nesiojamas deti prie kruties net kol nebuvo ka is jos zisti.

Ar gerai supratau: gulejote viena palatoj ir seseles paduodavo leliuka zindymui kas karta? O kaip jos zinodavo kada ateiti? Tiesiog smalsu, nes maniau, kad po CP buciau viena prazuvus ypac pirmom parom, bet visa pagalba buvo is vyro puses, kuris liko visomis paromis miegoti kartu.
Labai smagu del tokiu teigiamu patirciu, linkeciau, kad visoms taip butu 4u.gif
Atsakyti
atnesdavo tada, kai jis prabusdavo (buvo naujagimiu skyriuj, atskirai). linkus jomis tiketi, nes tai vyko kas kelias val, o ir salia gulinciai mamytei po CP atnesdavo dazniau ax.gif O toje palatoje isbuvome tik para, paskui mazyli atnese i palata ir likom dviese. vyro pagalbos nepasigedau, nes gerai jauciausi...
Atsakyti
QUOTE(Plaukuota @ 2013 02 16, 21:45)
atnesdavo tada, kai jis prabusdavo (buvo naujagimiu skyriuj, atskirai). linkus jomis tiketi, nes tai vyko kas kelias val, o ir salia gulinciai mamytei po CP atnesdavo dazniau ax.gif O toje palatoje isbuvome tik para, paskui mazyli atnese i palata ir likom dviese. vyro pagalbos nepasigedau, nes gerai jauciausi...

Žinokit galiu tik patvirtint kad po CP nešioja tuos lelius ir nešioja, tikrai. Kiek skaičiavau ir taip ir anaip tai man per niekur nesigavo jokio primaitinimo mišinuku galimybių?na tiesiog nebuvo kada. O ir aš pati reanimacijoj neužsibuvau.
Atsakyti
Plaukuota, sveikinu sulaukus stebuklėlio..
Man irgi skaudėjo, kai maigė (.)(.) bet toks jų darbas, tai sukandus dantis kentėjau pamenu..
Atsakyti
kur kaune geriausiai gimdyti?
Atsakyti
QUOTE(kristianaxxl @ 2013 03 06, 13:35)

smile.gif kiek žmonių, manau, tiek nuomonių...Pirmiausia siūlyčiau nusistatyti savo kriterijus ir tada pasieškoti informacijos, kuri gydymo įstaiga labiausiai juos atitinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristianaxxl @ 2013 03 06, 12:35)

Ten kur mūsų nėra biggrin.gif Juokauju..

Jeigu žinot ko norit, pageidaujat, tiesiog skaitykit atsiliepimus apie GN ir susidarysit savo nuomonę pagal savo suvokimo prizmę..Tai labai individualu, intymu..kas tiko vienai, nereiškia, kad tiks kitai nestuke.gif Tad jei laiko dar iki gimdymo turit, skaitykit, ieškokit info..

Sėkmės!!! 4u.gif
Atsakyti