QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 09 30, 08:37)

Atleiskit kad amžinai prieštarauju, tiesiog kiekviena turime savo nuomonę, kurią formuoja skirtingos turimos žinios. Myliu jus visas
Ssaule, o tu skaitei tą straipsniuką apie kurį kalba eina? Neabejoju kad KN tau sakė taip kaip parašei, labai gerbiu ten dirbančius žmones, labai gailiuos kad pražiopsojau įvadinį kvapų seminarą. Tikiu kad levandų EA bėgant laikui gerėja, kvapo prasme, kaip daugelis kvepalų ar EA kompozicijų, kurias kuo ilgiau palaikai, tuo geriau, nes vyksta cheminiai procesai kurių mes nematom, ir tai nebūtinai "apsireiškia" kaip gedimas. Ten nerašo kad levandos pasmirsta, sugenda, o kad tai kas vyksta EA viduje virsta į žalingus junginius odai. Gerai kad levandos nėra mano mėgstamiausios, tai nelabai suku galvą, jei ir pastovėjusių įlašinsiu į kvepalus, nieko baisaus...
Užtat vakar pasidariau kažką panašaus į krempudrą. Šiandien "panešiosiu", įvertinsiu kas gavosi, jei patiks, parašysiu receptuką
Man priestaravimai patinka-jie vercia daug apmastyti...
Nespejau paskaityti dar to straipsnelio-laukia eileje.
Na, jei levandu EA kaupia kazkokius pavojingus junginius laikui begant, tai as ju ir i kvepalus nedeciau, nes kai kuriu EA poveikis per uosle laabai stiprus. Todel ir EA kuriuos naudoju gausiai perku tik is KN, man ju aliejai kokybes etalonas (cia atleiskit ne reklama, tik mano asmenine patirtis).
Dabar populiarejant aromaterapijai labai daug visokiu klastociu ir EA neaiskiu yra, o kazkokios organizacijos, kuri kontroliuotu kokybe, darytu tyrimus nera...
Cia dar tokia info KN bendradarbes pasidalino-siemet Australijoje eukaliptus labai puole kazkokie kenkejai ir augintojai juos labai purske heksanu, tai liepe saugotis ir nepirkt is neiskiu tiekeju, nes EA labai daug bus to heksano. Nelabai pasigilinau, kas jis toks, bet manau man jo nereik.