Įkraunama...
Įkraunama...

Swapa's swapiuka's swapelyti's

Dalyvavau vienam, kur moterytė tiesiog rankdarbiais neužsiima, o yra nuostabi šeimininkė smile.gif o ką gavau? gavau žinutę, kad lėkčiau į autobusų stotį siuntinio biggrin.gif o ten didžiulė dėžė, kurioje didelis pintas krepšys su prikeptais keksiukais biggrin.gif gal kitom pasirodys keista, bet aš buvau tiek laiminga ta dovana... nes labai mėgstu, kai daro tai, ką geriausiai moka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2011 10 03, 07:24)
Dalyvavau vienam, kur moterytė tiesiog rankdarbiais neužsiima, o yra nuostabi šeimininkė  smile.gif  o ką gavau? gavau žinutę, kad lėkčiau į autobusų stotį siuntinio  biggrin.gif  o ten didžiulė dėžė, kurioje didelis pintas krepšys su prikeptais keksiukais  biggrin.gif  gal kitom pasirodys keista, bet aš buvau tiek laiminga ta dovana... nes labai mėgstu, kai daro tai, ką geriausiai moka  ax.gif

Ale pritariu, patinka man irgi tokie dalykėliai, nors ir pati gaminu, bet kito visada skanesni thumbup.gif
Atsakyti
zaliaake25, negalima iš pat ryto tokių grožių kraut. čia kai kas bando dietos laikytis

Rugiaveideee, tai gausi iš manęs tortą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 03 spalio 2011 - 07:29
QUOTE(Rugiaveideee @ 2011 10 03, 07:24)
Dalyvavau vienam, kur moterytė tiesiog rankdarbiais neužsiima, o yra nuostabi šeimininkė  smile.gif  o ką gavau? gavau žinutę, kad lėkčiau į autobusų stotį siuntinio  biggrin.gif  o ten didžiulė dėžė, kurioje didelis pintas krepšys su prikeptais keksiukais  biggrin.gif  gal kitom pasirodys keista, bet aš buvau tiek laiminga ta dovana... nes labai mėgstu, kai daro tai, ką geriausiai moka  ax.gif

Tai ir zaidzia cia tos, kurios nori stipriu emociju kaitos biggrin.gif
As esu gavus paguodos dovanyte, nes feja velavo. Ideja buvo grazi, kai paskui suzinojau, bet atidarius, nieko neitardama, suradau is indelio isssiliejusi medu, laiskuciai apsilieje...ir angeliukas is popieriaus kazkokis tarsi gleivetas...susigraudinau. Dabar juokas ima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 10 03, 07:28)
zaliaake25, negalima iš pat ryto tokių grožių kraut. čia kai kas bando dietos laikytis

Rugiaveideee, tai gausi iš manęs tortą smile.gif

blush2.gif oi persiprašau, laikausi ir aš dietos, bet ruošiuosi gimtadieniui didžiosios panelytės 10 metų penktadienį, tai tikriausia dėl to čia visokių tokių prikroviau, o žinai ryte galima ir saldumyno, geriau ryte nei vakare blush2.gif
Atsakyti
Na visko pasitaiko. Būną ir papuošalus aplamdo pašte
Atsakyti
Ooooo, kiek šviežienos! Nu fain, merginos, kad jungiatės prie mūsų. Man tai tiknka viskas - ir jūsų darbai ir jūs pačios gal tiksit, bent jau tikiuosi. Tik vat papasakokit ką nors daugiau: vat kur gyvenat, ką dirbat, ką studijavot ar vis dar studijuojat, kiek jums metų, ką vaikai veikia, ir ne tik vaikai - nu žodžiu - prašom pilną dosje, kad nereikėtų mums jūsų šnipinėt per visokius feisbukus ir t. t. ax.gif

QUOTE(Rugiaveideee @ 2011 10 03, 08:12)
Kiek dabar perskaičiau, nelabai aš čia tinku. Nes skaitant jūsų pasisakymus eina taip suprast, vis rašot, kad ne jūsų stiliaus.

Nepergyvenk, jos visada taip sako ir visada paskui alpsta kad gavo superinį daiktą kurio norėjo visą gyvenimą - nekreipk dėmesio - va taip kaip aš: pasakau, kad pofigu man jūsų pageidavimai, imsit ką padarysiu. Ir ką - ima!!! lotuliukas.gif

Netikėtai, sveikinimai dideliausi torto dienoje!!!!!!
user posted image
Atsakyti
Čia viename forume keitėmės dovanomis, buvo vasaros swapas, vasaros spalvos, tai tokią dovanėlę mano mergaitė gavo, saldainių medelį vasaros spalvos ir agrastų džemą, virtas irgi mano smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ei rugiaveide, aš noriu tavo darbų
Atsakyti
_Smilga_, prisiduodu, greitai švęsiu 28 gimtadienį, tas bus lapkričio 7 dieną, gyvenu Pakruojyje, studijavau psichologiją - psichoterapiją, dabar dar truputį studijuosiu dar 2 metai liko ekonomiką sad.gif oi kaip jos nemėgstu, bet dirbau darbą apskaitininke, šiuo metu auginu trečią leliuką - sūnelį. Turiu vyrą ir tris gražius vaikučius, panelėms 10 ir 3,5 metukų, sūneliui 1 metai ir 3 mėnesiai. Ką čia dar, kolekcionuojam raganiukes, darytas iš bet ko smile.gif
Atsakyti
Ei, zaliaake25, o iš kur tu? Oi atsiprašau nespatebėjau, kad Pakruojyj. Gaila, toli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 03 spalio 2011 - 07:43
QUOTE(tavi @ 2011 10 03, 07:43)
Ei, zaliaake25, o iš kur tu? Oi atsiprašau nespatebėjau, kad Pakruojyj. Gaila, toli

Esu iš Pakruojo mažo miestelio tarpe Panevėžio ir Šiaulių blush2.gif
Atsakyti