Įkraunama...
Įkraunama...

Swapa's swapiuka's swapelyti's

Smalsi, žiūriu mes čia vos ne jauniausios, kitos tai jau pabuvusios lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, aš lekiu miestukan pasidairyt. Reikia užsakymą dabaigt, o akmenukų tinkamų vis nerandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2011 10 03, 08:18)
Nifiga sebe!!! Smalsi, maniau kad tu bendraamžė su manim  blink.gif

lotuliukas.gif ir Tau dekui uz atviruma
Gal ir man kur nors i miesta palekti, kol esu Vilniuje g.gif
Atsakyti
Palėk iki univero 12 val, Oksytė atvažiuos
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 10 03, 08:28)
Palėk iki univero 12 val, Oksytė atvažiuos

4 paras normaliai nepamiegojus? blink.gif lotuliukas.gif einu spakliaus ieskoti
Atsakyti
Dėl manęs gali nesistengti, blogai matau smile.gif O univero tai centriniai rūmai prie prezidentūros
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2011 10 03, 09:25)
lotuliukas.gif ir Tau dekui uz atviruma

Nu maniau komplimentą suskelsiu... aš gi už Tavi jaunesnė gerokai (mano manymu). Vat kaip visada: norėjau kaip geriau, o išėjo kiap visada lotuliukas.gif

QUOTE(smalsi_ @ 2011 10 03, 09:32)
4 paras normaliai nepamiegojus?  blink.gif  lotuliukas.gif einu spakliaus ieskoti

A tai neiškok - aik tiesiai pas tavi, ana špakliaus turi. hihihi.gif
Atsakyti
Turiu, visad. O kaip neturėsi jei avon platinu tongue.gif
Atsakyti
biggrin.gif gerai jau gerai, man 40 si menesi sukakos. Darbas mano s....jame moterys greit susidevi, bet... Vakar narkomana is anapilio istraukiau, dziaugiuosi, kad tai pavyko, nors ir jo prognozes nekokios.
As ten rasiau, kad su Rugiaveideee bendraamzes esam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 03 spalio 2011 - 08:45
QUOTE(smalsi_ @ 2011 10 03, 08:44)
biggrin.gif gerai jau gerai, man  40 si menesi sukakos. Darbas mano s....jame moterys greit susidevi, bet... Vakar narkomana is anapilio istraukiau, dziaugiuosi, kad tai pavyko, nors ir jo prognozes nekokios.
As ten rasiau, kad su Rugiaveideee bendraamzes esam  mirksiukas.gif

niu bet jubiliejus, kaip nori tep sakyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2011 10 03, 07:44)
Tavi, baik bajerius, jau seniai audžiu mintį, kad noriu iš tavęs skarelės, du šalikiukus jau turiu  wub.gif tau žgutų nedaryčiau, nes žinau kad nemėgsti  lotuliukas.gif

Smilga, biski aiškau jau, kai klausimus gavau  lotuliukas.gif
Esu aukštaitė, kilus iš Anykščių, bet gyvenanti Alytuje. Dukra būsima mokytoja, sūnus vienuoliktokas dar nežino kuo bus, bet traukia menas  smile.gif  ai, apie vyrą mat jį galas, nieko nerašysiu... Kaip supratot, ne jauniklė, tuoj tuoj tuoj stuktels 41. Šiais metais baigiau socialinio darbo studijas. Bet taip ir sėdžiu namie, bedarbė ar gražiau skambėtų - namų šeimininkė  smile.gif

baltai pavydžiu 4u.gif aš dar tik baigsiu

reikia pagalbos man jūsų gal žinot kokį smagų ketureilį mokytojo dienai ,nes tik išleistuvėms randu arba labai rimti man reikia kažko lengvo ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Jazau,kiek priplepėjot blink.gif Darykit pauzę-skaityt nespėju lotuliukas.gif
Mergiotės ačiū labai už sveikinimus ir linkėjimus 4u.gif Tik švęst tai nėr kadu-varau dirbt.Ariu šiandien iki aštuonių doh.gif Namie tik devintąją būsiu.
Geros dienos 4u.gif Ir dar karteliuką ačiū,kad nepamiršot mano dienos 4u.gif
Atsakyti