Nu du metus žiūrėjau savo tetulę ant patalo gulinčia. Dirbau pilną darbo dieną, turėjau du mažus vaikus ir dar papildomai žiūrėjau kaip užsidirbti, nes diedas tai dirbo ir negaudavo tai nedirbo.
Labas rytas merginos,
Sunku cia su jumis speti.
Natai bandysiu prisistatyti. Man 29, liepos menesi istekejau. Musu vaikutis ,kol kas tik katyte Fiona:) Studijavau grafikos dizaina Skotijoje, bet po to meile nubloske i Danija, tai cia dabar ir gyvenu. Vaikstau i danu kursus, truputeli dirbu, bet deja ne pagal specialybe. Sestadieniais savanoriauju lietuviskoje mokykleleje, mokau 7-8 metu vaikucius. Na nezinau ka cia dar parasyt
Sunku cia su jumis speti.
Natai bandysiu prisistatyti. Man 29, liepos menesi istekejau. Musu vaikutis ,kol kas tik katyte Fiona:) Studijavau grafikos dizaina Skotijoje, bet po to meile nubloske i Danija, tai cia dabar ir gyvenu. Vaikstau i danu kursus, truputeli dirbu, bet deja ne pagal specialybe. Sestadieniais savanoriauju lietuviskoje mokykleleje, mokau 7-8 metu vaikucius. Na nezinau ka cia dar parasyt
Labai greit snekuciuojates , vos speju
pirmaeiles, antraeiles , dar naktinis darbas
visom trim pamainom dirbam

Na Vetute ir įdomus tavo gyvenimas
Ziuriu atejau cia ir visos issibegiojo

O viešpatėliau, tik išbėgau valandžiukei, o čia jau keli puslapiai privaryti

Tai pietų metas

Ahh, teisingai, pas mane gi valanda anksciau
Be to siandien danu kursu nera, tai miegojau iki 10

aš tai valgyti dariau, nes vyras grįžo, o dabar eisiu lazanijos ruošti vakarienei bus
QUOTE(Vetute @ 2011 10 03, 11:22)
malionu susipažinti

QUOTE(Daivulyte @ 2011 10 03, 11:29)
Labai greit snekuciuojates , vos speju

jau neklausk, dar kiek profesijų atidirbam

QUOTE(Rugiaveideee @ 2011 10 03, 11:43)
čia taip būna retai, kaip šviežienos paduoda

geriu kavą na tipo pusryčiauju, pas mus jau oras subjuro, toks geras buvo aną savaitę beveik pavasaris...o deja nifiguški

Papildyta:
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 10 03, 11:52)
aš tai valgyti dariau, nes vyras grįžo, o dabar eisiu lazanijos ruošti vakarienei bus
o gera mintis reiks ir man padaryt kurią dieną, jau nebeišmąstau ką gaminti, maniškiai mažiai išrankūs

Man išvis po rytojaus beveik dvi savaitės bus minimalaus gaminimo
, vyras Vokiečiuose maitinsis, o mes nei išrankūs , nei labai gurmanai, nei super dideli valgytojai
, o dar kaip pamestinukus tai ir tėveliai sužiūri ir palepina, tai kugeliukais tai kokiais balandėliais ar dar kuo
.

O aš pasiguosiu... sėdžiu dbar ir verkiu... prieš savaitę darė galvos magnetinio rezonanso tyrimą. Paskaičiau, ai nieko blogo, nes nesuprantamų žodžių tiesiog nestudijavau, o ryt tik pas gydytoją su atsakymu. Na ir ką gi, pastudijavau... dabar įkaliau vaistų reikia eit valgyt daryt. Nieko nepakeisi, nors labai žiauru...