Įkraunama...
Įkraunama...

Swapa's swapiuka's swapelyti's

Nu du metus žiūrėjau savo tetulę ant patalo gulinčia. Dirbau pilną darbo dieną, turėjau du mažus vaikus ir dar papildomai žiūrėjau kaip užsidirbti, nes diedas tai dirbo ir negaudavo tai nedirbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 03 spalio 2011 - 10:20
Labas rytas merginos,

Sunku cia su jumis speti.

Natai bandysiu prisistatyti. Man 29, liepos menesi istekejau. Musu vaikutis ,kol kas tik katyte Fiona:) Studijavau grafikos dizaina Skotijoje, bet po to meile nubloske i Danija, tai cia dabar ir gyvenu. Vaikstau i danu kursus, truputeli dirbu, bet deja ne pagal specialybe. Sestadieniais savanoriauju lietuviskoje mokykleleje, mokau 7-8 metu vaikucius. Na nezinau ka cia dar parasyt
Atsakyti
Labai greit snekuciuojates , vos speju ax.gif
pirmaeiles, antraeiles , dar naktinis darbas doh.gif
visom trim pamainom dirbam mirksiukas.gif
Atsakyti
Na Vetute ir įdomus tavo gyvenimas
Atsakyti
Ziuriu atejau cia ir visos issibegiojo lotuliukas.gif
Atsakyti
O viešpatėliau, tik išbėgau valandžiukei, o čia jau keli puslapiai privaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai pietų metas smile.gif
Atsakyti
Ahh, teisingai, pas mane gi valanda anksciau smile.gif Be to siandien danu kursu nera, tai miegojau iki 10 biggrin.gif
Atsakyti
aš tai valgyti dariau, nes vyras grįžo, o dabar eisiu lazanijos ruošti vakarienei bus
Atsakyti

QUOTE(Vetute @ 2011 10 03, 11:22)

Natai bandysiu prisistatyti. Man 29,

malionu susipažinti 4u.gif
QUOTE(Daivulyte @ 2011 10 03, 11:29)
Labai greit snekuciuojates , vos speju  ax.gif
pirmaeiles, antraeiles , dar naktinis darbas  doh.gif
visom trim pamainom dirbam  mirksiukas.gif

jau neklausk, dar kiek profesijų atidirbam doh.gif
QUOTE(Rugiaveideee @ 2011 10 03, 11:43)
O viešpatėliau, tik išbėgau valandžiukei, o čia jau keli puslapiai privaryti  lotuliukas.gif

čia taip būna retai, kaip šviežienos paduoda biggrin.gif , nors buvo metas kaip kaldavom per porą dienų temas ax.gif

geriu kavą na tipo pusryčiauju, pas mus jau oras subjuro, toks geras buvo aną savaitę beveik pavasaris...o deja nifiguški verysad.gif ruduo cray.gif
Papildyta:
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 10 03, 11:52)
aš tai valgyti dariau, nes vyras grįžo, o dabar eisiu lazanijos ruošti vakarienei bus

o gera mintis reiks ir man padaryt kurią dieną, jau nebeišmąstau ką gaminti, maniškiai mažiai išrankūs doh.gif , o visiems atskirai tingiu gaminti rolleyes.gif
Atsakyti
Man išvis po rytojaus beveik dvi savaitės bus minimalaus gaminimo ax.gif , vyras Vokiečiuose maitinsis, o mes nei išrankūs , nei labai gurmanai, nei super dideli valgytojai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o dar kaip pamestinukus tai ir tėveliai sužiūri ir palepina, tai kugeliukais tai kokiais balandėliais ar dar kuo biggrin.gif .
Atsakyti
O aš pasiguosiu... sėdžiu dbar ir verkiu... prieš savaitę darė galvos magnetinio rezonanso tyrimą. Paskaičiau, ai nieko blogo, nes nesuprantamų žodžių tiesiog nestudijavau, o ryt tik pas gydytoją su atsakymu. Na ir ką gi, pastudijavau... dabar įkaliau vaistų reikia eit valgyt daryt. Nieko nepakeisi, nors labai žiauru...
Atsakyti