Įkraunama...
Įkraunama...

Swapa's swapiuka's swapelyti's

QUOTE(ELlJA @ 2011 10 04, 07:53)
O aš vakar kepiau lietinius... iš litro pieno ir belenkiek miltų gavosi 5 blynai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  supraskit - kitus tiesiog išmečiau, nes gavosi kažkokie korėti... ar gali būti dėl to, kad įmušiau du kiaušinius? Tokia nevykėlė jaučiuosi, net lietinių iškept nebemoku  verysad.gif

Man lietiniai ir nelabai gaunasi doh.gif
O jau purus pyragai, tai vargas , neikad neiskyla. Todel turiu viena firmini torta- Napoleona. Uztrunka ilgai pagamint , bet uz tad visada viskas gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
Vetute, biskvitu visa paslaptis neperplakti tešlos ir temperatūra apie 170C
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 10 04, 08:37)
Vetute, biskvitu visa paslaptis neperplakti tešlos ir temperatūra apie 170C

Dekui uz patarima, reikes pameginti 4u.gif . Gal kas nors gausis pagaliau . O gal dar turi koki paprasta biskvito receptuka, isbandyta ?
Atsakyti
Vetute, pasidairyk po šią temą, tai profesionali virėja vedė
http://www.supermama...howtopic=183864
ten yra ir biskvitų ir geri patarimai
Atsakyti
Labas rytukas user posted image

Jau aš tortų tai arba nemoku arba juos tingiu gamint schmoll.gif bet va biskvitas tai išeina visad puikus smile.gif

Ką gi, lekiu pas daktarytę, o paskui dėl to projekto pokalbiui, grįšiu pilna visokių emocijų rolleyes.gif
Atsakyti
Aaaaaaaaaaaaaaa, jerguteliau kaip jus laiku man tinkama tema snekates bigsmile.gif Einu ir as pasidairyti i ta nuoroda cool.gif
Rugiaveideee, sekmes Tau !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 04 spalio 2011 - 08:44
Rugiaveideee, viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 10 04, 08:41)
Vetute, pasidairyk po šią temą, tai profesionali virėja vedė
http://www.supermama...howtopic=183864
ten yra ir biskvitų  ir geri patarimai

Didelis aciu, butinai pasidairysiu. O dabar begu i darbeli.
Iki merginos 4u.gif
Atsakyti
Rugiaveideee, sekmes bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
tavi, ačiū wub.gif kaip keista, net 4 kiausiniai... o vakar as apkaltinau juos, kad man nesigavo tesla...reikes siandien bandyti is naujo, nes idaro prisidariau, o lietinius ismeciau vos ne su visa keptuve, tokia pikta buvau gun_bandana.gif
Rugiaveideee, didelės sėkmės, lauksim gerų naujienų 4u.gif
Atsakyti
Aš tai taip darau biskvitą:
Imu kiaušinius ir atskiriu trynius nuo baltymų. Trynius išplaku su cukrum iki kol cukrus ištirps. Tada išplaku baltymus iki stangrių putų, kai plaku baltymus tai įberiu truputuką kepimo miltelių ant peilio galo. Kai išplaku baltymus tai juos sudedu ant trynių masės ir į tą patį bliūdą suberiu miltus. Tik miltus aš tai ne šiaip supilu o per sietelį sijoju. Tada viską atsargiai sumaišau ir išpiliu į riebalais išteptą formą. Kepu 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie valandą. Svarbiausia orkaitės neatidarinėt pirmas 20 minučių, nes sukris pyragas.
Vienam kiaušiniui imu 20 g cukraus ir 20 g miltų. Standartinei torto formai, ten kur 26 cm ar tai kažkiek panašiai skersmens imu 5 kiaušinius ir atitinkamai po 100 g cukraus ir miltų.
Čia svarbiausia mikserį turėt ir trynius nuo baltymų gerai atskirt. jei į baltymus pateks nors truputį trynio - jie neišsiplaks. Taip pat baltymai neišsiplaka jei indas ar įrankiai nors truputį riebaluoti. gerai išplakti baltymai skaitosi tada, kai apverti bliūdą aukštyn dugnu ir baltymai neiškrenta. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smilga_: 04 spalio 2011 - 10:22
Aš i lietinius praktiškai nededu pieno, dedu vandens,miltus, kiaušus ir gera šaukšta grietinėsir aliejaus , visad gaunasi idealiai. Daug kas iš artimuju sako, kad sugebu visokiom temom blynus suvarijuoti iš galvos ir visiems bais mėgstami mano blynai.Bet recepto net pasakyt negalėčiau , nes dedu viska iš galvos visad, kartais dedu šaukšta majonezo,kartais jogurto ax.gif .
Atsakyti