Aš tai taip darau biskvitą:
Imu kiaušinius ir atskiriu trynius nuo baltymų. Trynius išplaku su cukrum iki kol cukrus ištirps. Tada išplaku baltymus iki stangrių putų, kai plaku baltymus tai įberiu truputuką kepimo miltelių ant peilio galo. Kai išplaku baltymus tai juos sudedu ant trynių masės ir į tą patį bliūdą suberiu miltus. Tik miltus aš tai ne šiaip supilu o per sietelį sijoju. Tada viską atsargiai sumaišau ir išpiliu į riebalais išteptą formą. Kepu 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie valandą. Svarbiausia orkaitės neatidarinėt pirmas 20 minučių, nes sukris pyragas.
Vienam kiaušiniui imu 20 g cukraus ir 20 g miltų. Standartinei torto formai, ten kur 26 cm ar tai kažkiek panašiai skersmens imu 5 kiaušinius ir atitinkamai po 100 g cukraus ir miltų.
Čia svarbiausia mikserį turėt ir trynius nuo baltymų gerai atskirt. jei į baltymus pateks nors truputį trynio - jie neišsiplaks. Taip pat baltymai neišsiplaka jei indas ar įrankiai nors truputį riebaluoti. gerai išplakti baltymai skaitosi tada, kai apverti bliūdą aukštyn dugnu ir baltymai neiškrenta.