Katinyti, tiesiog naudoju tą receptą labai seniai ir tas receptas duotas kulinaro. Kaip sakiau tik vandenį dabar keičiu pienu
Et, aš su savo problemom, visgi žinios blogos, mano diagnozė pasitvirtino, gavau siuntimą į Kauną

QUOTE(Rugiaveideee @ 2011 10 04, 11:43)
Et, aš su savo problemom, visgi žinios blogos, mano diagnozė pasitvirtino, gavau siuntimą į Kauną 

belieka tikėti kauno gydytojų kompetencija ir patirtimi. Viskas bus gerai, bet kaip suprantu nervų pakainuos

stiprybes mergaite

Mergaitės, ačiū jums labai
o gyvenimas juk tęsiasi
nepasiduosiu jokiu būdu
O jau ta projekto vadovė, pirmiausia taaaip išklausinėjo, sako - netinkama. Per siaura sritis tavo užsiėmimų vedimo. Sakau, jei netinku tai netinku, jums spręst, liežuvio nesmailinau, nes ne už 1000 lt einu dirbt, o už 100 a rati 150 lt. Bet paskui kad ir netinku, vistiek liepė pirmadienį ateit parodyt ką moku, bet kaip supratau jau dėl įdarbinimo.

O jau ta projekto vadovė, pirmiausia taaaip išklausinėjo, sako - netinkama. Per siaura sritis tavo užsiėmimų vedimo. Sakau, jei netinku tai netinku, jums spręst, liežuvio nesmailinau, nes ne už 1000 lt einu dirbt, o už 100 a rati 150 lt. Bet paskui kad ir netinku, vistiek liepė pirmadienį ateit parodyt ką moku, bet kaip supratau jau dėl įdarbinimo.

nu jo , nori rasti zmogu kuris , kiauras dienas butu sotus vien darbu
Moketu viskas , nedarytu klaidu , gyventu vien darbu , atsilieptu telefonu kiaura para, tada butu nepriekaistingas darbuotojas

Moketu viskas , nedarytu klaidu , gyventu vien darbu , atsilieptu telefonu kiaura para, tada butu nepriekaistingas darbuotojas

Tas darbas tai dvi dienos per savaitę po 3 valandas. Tai kaip sakant namie sėdint ir prasiblaškyčiau ir dar naujų pažinčių užmegsčiau
tik tie žmogeliukai su proto negalia, kantrybės tai ojoj reiks

Rugiaveideee
svarbiausia nenukabink nosį, tada tu ją įveiksi
išmintingieji kurmiai...o va sakykit, kaip supakuoti originaliai dovaną piniginę mamai 60-mečio proga

išmintingieji kurmiai...o va sakykit, kaip supakuoti originaliai dovaną piniginę mamai 60-mečio proga

laba, pagaliau ivekiau tema, naujokems
O netiketai , graziu metu..
tas mano pušystas žodis, buvo kaip mano avataras, apkabini, suleidi nagus ir nenori paleisti, kol pats nenusprendi, kad netinkamas laikas niurkymui...
Cia kaip 'kava ir sokoladas"- improvizacijai ribu nera..
mieguciui
gal cia rasi ideju

O netiketai , graziu metu..
QUOTE(tavi @ 2011 09 29, 19:07)
tas mano pušystas žodis, buvo kaip mano avataras, apkabini, suleidi nagus ir nenori paleisti, kol pats nenusprendi, kad netinkamas laikas niurkymui...
Cia kaip 'kava ir sokoladas"- improvizacijai ribu nera..
mieguciui
gal cia rasi ideju
pamirsau pamineti, kad graziu darbeliu maciau.. giriu visas
toki salika, kur as mezgiau maciau tik 1zm. visai patiko ir jis jau iskeliavo sesei... idomu, kaip aplinkoj jos ivertins...

toki salika, kur as mezgiau maciau tik 1zm. visai patiko ir jis jau iskeliavo sesei... idomu, kaip aplinkoj jos ivertins...
raganiukstiene, gerbiu tavo darbeli
Ir as naujoves megstu isbandyti

QUOTE(smalsi_ @ 2011 10 05, 09:02)
Labas,
isduosiu paslapti, man jis labai grazu puosnu, ir tik 4val. Ko nepasakyciau apie kitus

Dabar googlinam su mama dar 1 naujove, jau buvau minejusi...
padarysim parodysiu, siuo metu tik intriguoju
ir labai super Daivulyte imete, as pakartosiu
Cia sitai temai labai tinkanciom...
Būti moterimi yra daug lengviau, nei vyru!
Vaiką pagimdei, užauginai, į mokyklą išleidai, į darbą nuėjai,
į parduotuvę užbėgai, namus susitvarkei, vaikų namų darbus
patikrinai, vakarienę pagaminai, visus pamaitinai, indus išplovei, drabužius
išlyginai, grindis išvalei, vyrą pamylėjai, darže pasikapstei,
gėrybių primarinavai ir viskas. Ir daugiau visą dieną LAISVA!