O Tavi duonos raugą šventai saugo
Tai pyragas ne darželiui,šiaip sau sulapnot.Ryt kepam
Aš jau seniai į jį kėsinuos,bet vis negaunu
Tai ateik ir paįmk
Duosi
Ateisiu,jei duosi
Tik kad baisiai dirbu,o kai aš turiu laiko,tai tu dirbi
O vakarais irgi dirbu
Tavi, tavo šilkai kaip visad gražūs
Dėl maisto - galima mažais gabaliukais supjaustyt sluoksniuotą tešlą, dėti daržovių, kumpio, sūrio ir kepti orkaitėj. Greitai padaroma, skanūs ir šilti ir šalti
Man tai visos temos tinka
tik gal retro, vintage ir visus kitus stilius/sroves/epochas sudėt į vieną temą, anketoj parašysim, kokio stiliaus dovaną norim gaut
Dėl maisto - galima mažais gabaliukais supjaustyt sluoksniuotą tešlą, dėti daržovių, kumpio, sūrio ir kepti orkaitėj. Greitai padaroma, skanūs ir šilti ir šalti
Man tai visos temos tinka
Netikėtai, kitą šeštadienį kepsiu, tai galėčiau atidėt, tau tik pas manę į darbą reiktų ateit pasiimti
Mozaika, ačiū
Mozaika, ačiū
Kažkas, atrodo, nesuprato kas yra vintage, tai galima čia pažiūrėt 
http://www.supermama...howtopic=711100
http://www.supermama...howtopic=711100
Labas dienas
Tavi brangioji,bijau apsimeluot,bet savaitė po kito šeštadienio daug geriau negu po šito
Šita savaitė kažkoks siabo filmas
Mozaika,čia aš tokia buka mados pasaulyje nesiorientuoju.nesupratau kuo vintage nuo retro skiriasi.Dabar jau kaip ir aišku
Tavi brangioji,bijau apsimeluot,bet savaitė po kito šeštadienio daug geriau negu po šito
Mozaika,čia aš tokia buka mados pasaulyje nesiorientuoju.nesupratau kuo vintage nuo retro skiriasi.Dabar jau kaip ir aišku
raugas gali stovėt šaldytuve, tai palauks
Nu super Tavi,baisiai noriu aš tą duonytę pakepti.Jau tiek prisisvaigau ir prisiragavau visokių skonių
Visi aplinkui tik kepa ir kepa
Aš irgi noriu
Mes irgi kepdavom, visi namai pakvipdavo duona
vakar kepiau bulkutes , uzkandines, tinka prie siubos
ivairios zoleles ( salierai, krapai, petrazoles, čiobreliai, rozamarinai) bendras zoleliu kiekis apie pusia stiklines , galima daugiau
300lt miltu
200lt kefyro ( cia apytiksliai, nes pyliau is akies)
0,5 saukstelio druskos,
0,5saukstelio kelimo milteliu
viska ismaišyti
padaryti mazdaug 3 cmr storio telsla, suformuoti rutuliukus( su apvalia formele , taure) , patepti kiaušinio tryniu ir kepti apie 20 min , 200 laipsniu temp. paskutines minutes padidinti, kad apskrustu
ivairios zoleles ( salierai, krapai, petrazoles, čiobreliai, rozamarinai) bendras zoleliu kiekis apie pusia stiklines , galima daugiau
300lt miltu
200lt kefyro ( cia apytiksliai, nes pyliau is akies)
0,5 saukstelio druskos,
0,5saukstelio kelimo milteliu
viska ismaišyti
padaryti mazdaug 3 cmr storio telsla, suformuoti rutuliukus( su apvalia formele , taure) , patepti kiaušinio tryniu ir kepti apie 20 min , 200 laipsniu temp. paskutines minutes padidinti, kad apskrustu
turi būt skanu