Įkraunama...
Įkraunama...

Swapa's swapiuka's swapelyti's

Tai pyragas ne darželiui,šiaip sau sulapnot.Ryt kepam biggrin.gif
O Tavi duonos raugą šventai saugo tongue.gif Aš jau seniai į jį kėsinuos,bet vis negaunu ax.gif
Atsakyti
Tai ateik ir paįmk
Atsakyti
Duosi bigsmile.gif Ateisiu,jei duosi biggrin.gif Tik kad baisiai dirbu,o kai aš turiu laiko,tai tu dirbi doh.gif O vakarais irgi dirbu tongue.gif
Atsakyti
Tavi, tavo šilkai kaip visad gražūs wub.gif
Dėl maisto - galima mažais gabaliukais supjaustyt sluoksniuotą tešlą, dėti daržovių, kumpio, sūrio ir kepti orkaitėj. Greitai padaroma, skanūs ir šilti ir šalti biggrin.gif

Man tai visos temos tinka biggrin.gif tik gal retro, vintage ir visus kitus stilius/sroves/epochas sudėt į vieną temą, anketoj parašysim, kokio stiliaus dovaną norim gaut smile.gif
Atsakyti
Netikėtai, kitą šeštadienį kepsiu, tai galėčiau atidėt, tau tik pas manę į darbą reiktų ateit pasiimti
Mozaika, ačiū
Atsakyti
Kažkas, atrodo, nesuprato kas yra vintage, tai galima čia pažiūrėt smile.gif

http://www.supermama...howtopic=711100
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif
Tavi brangioji,bijau apsimeluot,bet savaitė po kito šeštadienio daug geriau negu po šito biggrin.gif Šita savaitė kažkoks siabo filmas doh.gif
Mozaika,čia aš tokia buka mados pasaulyje nesiorientuoju.nesupratau kuo vintage nuo retro skiriasi.Dabar jau kaip ir aišku ax.gif
Atsakyti
raugas gali stovėt šaldytuve, tai palauks
Atsakyti
Nu super Tavi,baisiai noriu aš tą duonytę pakepti.Jau tiek prisisvaigau ir prisiragavau visokių skonių biggrin.gif Visi aplinkui tik kepa ir kepa biggrin.gif Aš irgi noriu ax.gif
Atsakyti
Mes irgi kepdavom, visi namai pakvipdavo duona wub.gif
Atsakyti
vakar kepiau bulkutes , uzkandines, tinka prie siubos

ivairios zoleles ( salierai, krapai, petrazoles, čiobreliai, rozamarinai) bendras zoleliu kiekis apie pusia stiklines , galima daugiau
300lt miltu
200lt kefyro ( cia apytiksliai, nes pyliau is akies)
0,5 saukstelio druskos,
0,5saukstelio kelimo milteliu
viska ismaišyti
padaryti mazdaug 3 cmr storio telsla, suformuoti rutuliukus( su apvalia formele , taure) , patepti kiaušinio tryniu ir kepti apie 20 min , 200 laipsniu temp. paskutines minutes padidinti, kad apskrustu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 10 spalio 2011 - 08:24
turi būt skanu smile.gif
Atsakyti