Įkraunama...
Įkraunama...

Swapa's swapiuka's swapelyti's

man patiko , prie trintos moliugu sriubos ax.gif
Atsakyti
As tai nelabai megstu laika praleisti prie puodu blush2.gif . Nors vakar padariau tikra sekmadieni bigsmile.gif Jokiu darbu tik namai thumbup.gif . Apsitvarkem su panelem, iskepem obuoliu pyraga, padarem idomesne vakariene, tai kaip nebutu keista, visai smagei pailsejom thumbup.gif

Prisiprasiau saviskio, kad mane galu gale nufotkintu doh.gif bigsmile.gif Siandien i dirbtuves einu apsigaubus Smilgutes wub.gif transformeriuku Nr2 tongue.gif

user posted image
Dabar, kai sildyma dar neijunge, jis man kaip tik wub.gif Ir silta ir jauku mirksiukas.gif 4u.gif

Lekiu mergytes, geros visiem dienos 4u.gif
Atsakyti
Koks fainas,

Pas mus darbe jau siandien pradejo sildyti thumbup.gif
Atsakyti
tipo pass g.gif

sušalot?

Oksiuk, nai nai kas per grožis tiem mergytė tiek transformeriukas wub.gif
Atsakyti
Labu vakare 4u.gif
Mergiotės aš siūlau apsispręst su tema,datomis ir startuot,nes ateis pavasaris biggrin.gif Jei nėr kam spręst,galiu aš nuspręst už visus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2011 10 11, 00:16)
Labu vakare 4u.gif
Mergiotės aš siūlau apsispręst su tema,datomis ir startuot,nes ateis pavasaris biggrin.gif Jei nėr kam spręst,galiu aš nuspręst už visus cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

spręsk manau irnesakyk.gif
Atsakyti
Oksana, stilingai atrodai

Netikėtai, leidžiu hihihi.gif spręsk
Atsakyti
Oksyte, cia salis su rankovemis? Prasom transformuotis biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aciu mergaites, gyvai spalva grazei labai atrodo wub.gif Tik apsiniauke, tai nera kaip nufotkint doh.gif

QUOTE(smalsi_ @ 2011 10 11, 08:27)
Oksyte, cia salis su rankovemis? Prasom transformuotis  biggrin.gif

Taip, tas pats bigsmile.gif O su nuotraukom sudetinga dry.gif, ant manekeno neparodysi, o pati save tik is arti galiu nufotografuoti g.gif, bet kai islys saulute, bandysiu saviski idarbint ax.gif
Atsakyti
Labą 4u.gif
Nu kaip suprantu įsižeidusių nebus,tai aš šiandien paskaičiuosiu ir ryt paskelbsiu savo sprendimą.O dėl temos tai jūs dar pasiginčykit,nes parašysiu kas galvon šaus ir bus šaukštai po pietų.O kas moderuoja? Naktibalda? Ar kažkas kitas? Šitą klausimuką irgi siūlau aptart,kolmanęs nebus biggrin.gif
Viskas,lekiu darban.Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
as pasuoju, su tokiais, retro ir tt stiliais, ne tik kad nesuprantu, bet as asmeniskai ir nenesioju, nedeviu, nesipuosiu smile.gif

laba ryta.
Atsakyti
Na man atrodo nereiktu kažko imantraus, nes galvoju ar irgi retro daryt mėgstu , o pati nedėviu ax.gif , tai gaut , kad dulkėm apeitu irgi nenoriu ax.gif blush2.gif .Tai mano siūlymas būtu tiesiog "nuo senelio Šalčio".Nors dar galvoju ar irgi nesupasuot lotuliukas.gif .
Atsakyti