Įkraunama...
Įkraunama...

Swapa's swapiuka's swapelyti's

Bet jau Tavi tai sekasi blink.gif bigsmile.gif aš irgi noriu tiek kantrybės lotuliukas.gif Dar klausimėlis - o jum patinka tokie truputi netradiciniai aksesuarai, papuošalai? Na, ne šokiruojantys, bet truputi kitokie smile.gif Ir dar negaliu nepasigirt - išlaikiau teises iš pirmo karto bigsmile.gif neturėjau vilčių išlaikyt, nes paskutinis pravažiavimas buvo prieš mėnesį, o šią naktį dėl slogos galima sakyt nemiegojau. Čia gal tas atsipalaidavimas ir padėjo biggrin.gif
Atsakyti
Ir as kazkaip miegmaisi prisiminiau lotuliukas.gif
Labai grazi dovana wub.gif Su cinkeliu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, niu kaip sekasi swapo dovaneles Jums gaminti, kitais metais gal ir as rysiuos sudalyvauti, o as pasirodau ka siandien sukurpiau

Sage i plaukus (kanzachi gele)
user posted image
user posted image
Atsakyti
Oksana, ne miegmaišis, o sėdmaišis. Neatiduosiu tongue.gif Jį mano katinas pamėgo.

Mozaika, o tu parodyk ką tu turi galvoj ne standartinius papuošalus. Man pvz patinka, bet ne viskas

zaliaake25, puikus gali būt dekoras papuošt švarkelį ar suknelę, rankinę, na ir į plaukus kas jų turi smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, aciu, Tavi, uz gera zodi
Atsakyti
Sveikinu MOZAIKA - uz islaikytas vairavimo teises wub.gif
TAVI - dovana nuostabi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
laba:) tavi džiaugiuosi kad patiko 4u.gif tik gaila kad ne pirminis variantas Tave pasiekė. aš dabar kokius tris metus swapintis nenorėsiu turbūt.....nors ne meluoju, jau norėčiau jei tik laiko būtų smile.gif

em šitą ir aš pasigirsiu- po mano trijų pareiškimų Smalininkuose pašte laikinai tedirbs trys laiškininkė- po revizijos vyksta naujos pašto viršininkės paieškos doh.gif realybė tokia, kad iš siunčiamų laiškų ir siuntinių iš Smalininkų pašto adresatus pasiekdavo vos 15%, o iš gaunamų iš užsienio vos 5%. Vo tep būna Lietuvoj kol visi tyli verysad.gif

P.S. mano vyras perduoda visoms dideliausius linkėjimus, kai namie vėl turėsim internetą sakė pasilabinsiąs pats 4u.gif
Atsakyti
Sapnelyte, tu man atleisk bet tavo papuošalus ir rankinę galėsiu vėliau normaliai pademonstruotį. Miargai, kad jus žinotumėt kaip man patiko rankinės gėlėtas variantas, o katukai ant auskarų kokie faini
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 10 27, 08:03)
Oksana, ne miegmaišis, o sėdmaišis. Neatiduosiu tongue.gif Jį mano katinas pamėgo.

Na matai, Tau sedmaisis, o katinui miegmaisis lotuliukas.gif bigsmile.gif thumbup.gif Bet kokiu atveju, saunias dovanas gavai wub.gif wub.gif wub.gif
O salikelis su miestu ispudingai atrodo. Maciau gyvai, tikrai daryk cikla thumbup.gif

zaliaake25, grazi sage, paprasta ir silta wub.gif

Man dar eziukas is konkoreziu, kur mergaites rodete istrigo thumbup.gif ir Mozaikos knygute wub.gif

sapnelyte, negi tikrai tokie dalykai gali paste vykti blink.gif
Atsakyti
Oksana, gali. Pas mus pašininkai , kol nepasiskundėm pinigus iš laiškų iškrapštydavo. Patikrinti labai lengvą įmi žibintuvėlį prie šviesą pašvietį ir manai yra ten kažko daugiau nei laiškas, vat toks laiškas ir nepasiekia adresato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 27 spalio 2011 - 08:17
QUOTE(Oksyte @ 2011 10 27, 08:12)
sapnelyte, negi tikrai tokie dalykai gali paste vykti  blink.gif

pasirodo gali, dabar pradėtas ikiteisminsi tyrimas, aš turiu teisę pareikšti civilinį ieškinį dėl žalos atlyginimo, bet nežinau ar tą darysiu jaučiu bus daugiau bėdos negu naudos. Man svarbiau sąžiningas žmogus dirbtų pašte ir nebūtų nesąmonių, nes ten nuolat visokių finti minti būna- tai įmokos sumokėtos dingsta tai pensijas nuo senukų šiek tiek nusuka aj.... baisu vienu žo....aš buvau pakraupus kai įgaliotinis per apklausą šį tą papasakojo
Papildyta:
QUOTE(tavi @ 2011 10 27, 08:17)
Oksana, gali. Pas mus pašininkai , kol nepasiskundėm pinigus iš laiškų iškrapštydavo. Patikrinti labai lengvą įmi žibintuvėlį prie šviesą pašvietį ir manai yra ten kažko daugiau nei laiškas, vat toks laiškas ir nepasiekia adresato

čia ir tie patys dalykai vykdavo doh.gif aišku pinigėlius siųsti laiškuose draudžiama, bet tada jau turi būti oficiali konfiskacija, o ne į kišenių
Atsakyti
Kaune, kai kuriuose paštuose dingdavo iš siuntiniu prekės,Ypatingai iš prancuzu drabužiai, po koki viena kita.Visada džiaugiausi , kad pas mus pažte dirba moteriškės šaunuolės thumbup.gif wub.gif ir patars jei reikia ir supakuos , jei vokelio neturi ir dar pažiūrės , kad tas ipakavimas patvarus būtu thumbup.gif wub.gif .
O dovana tai superinė bigsmile.gif , labai patiko maišelis su irisais ir viskas patiko wub.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 27 spalio 2011 - 08:25