Įkraunama...
Įkraunama...

Swapa's swapiuka's swapelyti's

Man viskas patiko isskyrus tuos medinius karolius cool.gif
Atsakyti
user posted image

Radau Lietuvoje sniego biggrin.gif
tavi, dovana gausi blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Viskas gražu, tik mažai ką galėčiau pritaikyti, nes trumpas kaklas, reiškia netinka kai daug apsukta ir virvinis šalikas. Patinka funkcionalūs daiktai, o toks aksesuaras man tik maišytų darbe
Atsakyti
Nu tu, smalsi, pavarai: visi ieško kur šilčiau, kokian maljorkan lenda, ar bent soliariuman, o tu - žiemos ieškai, kuri ir taip tuoj pati ateis lotuliukas.gif Labiausiai tai man tavo toj atrakcijoj škurkė patiktų ant kurios sėdi, nu ir dar tai kas ant stalo stovi - su gera kompanija, kaip sakoma, galima ir ant sniego... hihihi.gif

Mozaika, iš tavo tų pvz, tai neimčiau beretės, nes nenešioju galvos apdangalų, nebent lauka apie -30 arba apie +30, o iš papuošalų imčiau daugumą - man svarbiausia kad ne palei kaklą būtų, o tokie "ant krūtinės". Iš visokių tų šalikų-raizgalų tai irgi nelabai kas man tinka, nes mano kaklas trumpas, o galva maža, palyginus su visu kūnu - bet aš dar turiu du prichvatizatorius, taip kad neprapultų - jamsiu viską biggrin.gif
Atsakyti
Smilga - Erelio akis lotuliukas.gif Bet buvau vairuotoja, tad tik ant zveries kailio pasedejau biggrin.gif O ir salta buvo, nors minus 5 tik. O zmoniu blink.gif Druskininkuose cia smile.gif As cia tokia gimtadienio dovana gavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 31 spalio 2011 - 18:14
Labs vakars 4u.gif
QUOTE(Daivulyte @ 2011 10 31, 09:21)
Netiketai , kaip premjera , kaip viskas pavyko  ax.gif

Ačiū,mergyt,premjera praėjo puikiai thumbup.gif labai kviečiu visas jei rasit kada laiko ar noro,tai tik mestelkit žinutę mirksiukas.gif Tik va pasekmės man nelabai patinka-per dvi savaites 4kg numečiau...Čia jau žiauriai blogai.ania?
Va čia yra kelios nuotraukytės.Žada būt daugiau,tik neaišku kada ax.gif
http://www.facebook....206948832691405
Mozaika-kepurių nenešioju niekada,net jeigu -50būtų.Man tam tikslui šalikas tinka-didelis,platus ir šiltas wub.gif O papuošalai man visai patiko.Nors labiau mėgstu klasikinius pagal formas ir spalvas,stambesnius ir ačiau gerklės.Su pakabokšliais sunkiai draugauju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 31 spalio 2011 - 19:02
Čia dar pora baisiai nekokybiškų "grimerinių" priešpremjerinės perbėgos nuotraukikių
user posted image
Čia aš ir mano "dukros" biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Tą kepurę tik šiaip parodžiau, nes berečių nedarau, alia kažkodėl daugumą būtent ją pastebėjot biggrin.gif

Netikėtai, labai gražios jūsų visų suknelės ir šukuosenos wub.gif
Atsakyti
Nerealiai biggrin.gif Man irgi labai patinka.Čia 1940-ieji.Karas. Nerealiai gražios moterys buvo 4u.gif
Atsakyti
Super Netikėtai. Labai graži
Atsakyti
Kokios dideles ir grazios merginu akys wub.gif
Atsakyti
Nu va, jau vieną dovanos dalį padariau cool.gif
Atsakyti