Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(Mergiona @ 2011 11 26, 16:10)
per ilgus metus domejimosi sio klausimu NIEKADA nesu sutikusi aveji, kad HCG butu daugiau uz 1 o nestumo nebutu. Surasysiu keliu pazstamu nekantriukiu (anksti nuleidzianciu krauja) skaiciukus: 8dpo- 4,8, skaciukui ka tik 5 metai suejo, 2,3- 14 dpo- skaiciukui 4,5 metukai, 8dpo- 8- dvynukai kokie 5-6 metukai dabar.

Aciu, labai nudziuginot lotuliukas.gif dabar svarbiausia, kad viskas vystytusi ir tvirtintusi toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2011 11 26, 14:14)
Aciu, labai nudziuginot  lotuliukas.gif  dabar svarbiausia, kad viskas vystytusi ir tvirtintusi toliau  biggrin.gif

ko ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 11 26, 16:15)
ko ir linkiu  4u.gif

Dekui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2011 11 26, 13:55)
jie pasake, mes nestuma uzskaitom kai ne maziau 17  4u.gif  ir daugiau nieko nekomentavo. O as galejau pastot pries 7-10 dienu, be reikalo taip anksti nulekiau, bet krutine nu negali meluot  doh.gif nes anasyk kai nesilaukiau buvo rezultatas pas juos maziau 1 ir sake, tikrai ner. O  tai  5,5 vadinasi kazka reiskialotuliukas.gif
bet dziaugtis dar anskti, baisiai pilva maudena...

17???? Pirmą kartą girdžiu... Šiaip jau dažniausiai jei būna 1 ar mažiau, tada sako, kad nėra nėštumo. Kartais ta riba būna 5 ir mažiau. Bet 17?.. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 11 26, 19:36)
17???? Pirmą kartą girdžiu... Šiaip jau dažniausiai jei būna 1 ar mažiau, tada sako, kad nėra nėštumo. Kartais ta riba būna 5 ir mažiau. Bet 17?.. mastau.gif

As ir nustebau, nes anasyk sake, kad maziau 1 pas mane ir ner jokio nestumo. Dabar pasake 5,55-nestumo nera, sakau, bet anasyk jus saket, kad maziau 1 nera, o ji man atreze, kad pas juos nestumas nuo 17 prasideda blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2011 11 26, 18:51)
As ir nustebau, nes anasyk sake, kad maziau 1 pas mane ir ner jokio nestumo. Dabar pasake 5,55-nestumo nera, sakau, bet anasyk jus saket, kad maziau 1 nera, o ji man atreze, kad pas juos nestumas nuo 17 prasideda  blink.gif  blink.gif  blink.gif

mano buvo 17,6. klausiau, ar jau uzskaito kaip nestuma, sake, kad kai virs 30 buna, tik tada patvirtina kaip nestuma.
Atsakyti
QUOTE(Pėdutė23 @ 2011 11 26, 19:57)
mano buvo 17,6. klausiau, ar jau uzskaito kaip nestuma, sake, kad kai virs 30 buna, tik tada patvirtina kaip nestuma.

Viskas aisku tada su jais blush2.gif matyt, kiek darbuotoju, tiek ir nuomoniu.
Atsakyti
Man Geromedoj irgi kai dare, tai sake kad jie nestuma tvirtina tada, kai skaiciai virs 30. O tuos skaiciukus iki 30 matyt palieka tvirtinimosi laikotarpiui, juk buna kad ne visi sekmingai isitvirtina, todel jie gal ir netvirtina mazesnio g.gif

Bet galetu kai ka labiau ir pakomentuoti ar tai gerai ar blogai. dabar gauni is ju atsakyma ir vieninteli dalyka ka jie tegali pasakyti, kreipkites i savo gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 11 26, 20:08)
Man Geromedoj irgi kai dare, tai sake kad jie nestuma tvirtina tada, kai skaiciai virs 30. O tuos skaiciukus iki 30 matyt palieka tvirtinimosi laikotarpiui, juk buna kad ne visi sekmingai isitvirtina, todel jie gal ir netvirtina mazesnio  g.gif

Bet galetu kai ka labiau ir pakomentuoti ar tai gerai ar blogai. dabar gauni is ju atsakyma ir vieninteli dalyka ka jie tegali pasakyti, kreipkites i savo gydytoja.

Nei jie, nei sorpo nekomentuoja per daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2011 11 26, 20:23)
Nei jie, nei sorpo nekomentuoja per daug  ax.gif

jei yra galimybe, paskambinkit savo daktarei. as dariausi Geromedoj ir buvo 22.8. paskambinus savo ginekologei, pasake, kad jau laukiuosi ir uzregistravo po poros savaiciu patikrai. dabar mano pusliukui 4savaiteles pagal ovuliacija arba 6 savaiteles nuo menesiniu.
gal Jus siek tiek paskubejot dar su tyimais. luktelkit ir ziurekit, ar skaiciukas auga. linkiu kad augtu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2011 11 26, 23:28)
jei yra galimybe, paskambinkit savo daktarei. as dariausi Geromedoj ir buvo 22.8. paskambinus savo ginekologei, pasake, kad jau laukiuosi ir uzregistravo po poros savaiciu patikrai. dabar mano pusliukui 4savaiteles pagal ovuliacija arba 6 savaiteles nuo menesiniu.
gal Jus siek tiek paskubejot dar su tyimais. luktelkit ir ziurekit, ar skaiciukas auga. linkiu kad augtu  nestuke.gif

As uzsirasius 13 d. , kad laukiuos nera abejoniu, nes vakare pasidariau testuka ir rode II, antras ne toks ryskus, bet aiskus. Va, ar jis vystosi cia neaisku. Nezinau ar kartosiu HCG 4u.gif gal pabusiu kantri iki 13 d., o ten echo jau viska parodys. 4u.gif
Atsakyti
Galit pakartoti HCG, bus ramiau. Negu neidomu suzinoti, kad viskas normaliai auga ir kad vystosi sekmingai? smile.gif
Atsakyti