QUOTE(Mergiona @ 2011 11 28, 21:56)
paciu gerausiu echo nestumas matoms nuo 900-1000. Anksciau tas pats burimas- geltonuni mato, sora gleivyne, bet ciairgi tokie neaskus pozymiai. Su HCG 18 tikrai nieks nieko nepasakys
Paziuresim ka man penktadieni pasakys
Man uztenka, kad matys, jog yra nestumas, o tokiu nesamoniu stengiuos negalvoti, kad negimdinis, ar kazka pan. is praeito pamenu, kuo daugiau skaitai ir galvoji, tuo blogiau, nors gal viskas ir gerai. Nuo siandien visiskai jokio pilvo maudimo, keista net...
Papildyta:
As tik noriu pasakyti, kad reikia tiketi ir stengtis nespelioti, negalvoti ir siek tiek kantriai palaukti. Jei skausmu pilvo ner, vadinasi, galima kantriai palaukti. Kai buvau su suneliu, tai man 7 sav. prasidejo baisus kraujavimas, gydytojai sake, nieko nepadarysim, nes tai atmeta gamta apsigimima. Nuejus paskaiciau tema SM kraujavimas nestumo metu, susiparinau visiskai, nes nieko gero pasisakymai nezadejo, depresavau, kamavausi ir t.t. paskui viena sesute pasake, kad stebuklu buna ir tikek, kad tavo vienas is ju. As tikejau, giliai kvepavau, geriau magni ir gulejau. Rezultatas dabar begioju 1,5 m.
tad patariu nesinervuot! Nueit pas gera gine, paklaust patarimo, galu gale apziures, o tais HCG tyrimais istisai dar labiau save nervinat