Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(Vitalijaa @ 2011 12 09, 21:36)
sveikos,

jei po IVF, 10dpo ,HCG rodo 2.39, tai jau turbut nesitiketi, kad augs ?

Po IVF? O kas tada 10dpo? Po punkcijos 10 dienu? Ar po isodinimo? Siap, gali buti ir Ovidrelio likuciai unsure.gif
Atsakyti
Gavau HCG atsakymus, 29 ciklo diena, maždaug 17-19 DPO - 947,2
Kaip suprantu viskas gerai? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solar beam*: 12 gruodžio 2011 - 15:22
QUOTE(solar beam* @ 2011 12 12, 16:21)
Gavau HCG atsakymus, 29 ciklo diena, maždaug 17-19 DPO - 947,2
Kaip suprantu viskas gerai? wub.gif

Taip. Sveikinu 4u.gif . Jums kazkur apie 2-3 savaiteles
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 12 13, 08:25)
Taip. Sveikinu  4u.gif . Jums kazkur apie 2-3 savaiteles

Ačiū ax.gif
Atsakyti
aš dariau kažkur 10 dpo, tai buvo 9,5, Geromedoj pakomentavo, kad pagal juos nesilaukiu smile.gif panagrinėjau info nete ir supratau, kad gali būt, kad laukiuosi ir jau kitą dieną testukas parodė, mmm neatėjo smile.gif tiesiog per anksti pasidariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2011 12 13, 17:07)
aš dariau kažkur 10 dpo, tai buvo 9,5, Geromedoj pakomentavo, kad pagal juos nesilaukiu  smile.gif  panagrinėjau info nete ir supratau, kad gali būt, kad laukiuosi ir jau kitą dieną testukas parodė, mmm neatėjo smile.gif tiesiog per anksti pasidariau  doh.gif

Geromeda tvirtina nestuma, kai buna virs 30
Atsakyti
Hm kaip keista, man siandien yra lygiai 3 men.kaip laukiuosi , o gydytoja net neliepe daryti hcg tyrimo, net idomu kodel?? Esu per si nestuma tik viena karta ir tai be gydytojos zinios pasidariusi, ta karta buvo 19,5
Atsakyti
smile.gif+2011 12 14, 09:35-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2011 12 14, 09:35)
Hm kaip keista, man siandien yra lygiai 3 men.kaip laukiuosi , o gydytoja net neliepe daryti hcg tyrimo, net idomu kodel?? Esu per si nestuma tik viena karta ir tai be gydytojos zinios pasidariusi, ta karta buvo 19,5

O kam ji jums darytis jei viskas gerai? Todel gydytoja ir neskyre jo matyt.

Siaip jis yra daromas pacioje pradzioje, kad patvirtinti, jog nestumas yra ir tiek. Gydytojai dazniausiai toki tyrima skiria tada jei yra neaiskumu, nemato vaisiaus gimdoje ar yra tikimybe, kad gali buti negimdinis. O mamytes ji daro irgi dazniausiai noredamos isitikinti, kad ju maziukas normaliai auga ir normaliai vystosi, ypac jei pries tai buvo nesekmingas nestumas smile.gif
Atsakyti
Pas mane pirmasis buvo nesekmingas, baigesi viskas klinikose. O cia antrasis, tad baisu, kad kas negerai gali buti. Eiciau tirtis viska, kad tik butu sveikas.
Atsakyti
Tai po 3 menesiu HCG nieko nerodys, tik rodys kad nestumas yra ir tiek. Nes apie 14 savaite jis pradeda mazeti, kadangi placenta jau yra susiformavus.
Atsakyti
Ojej, tada gerai, nuraminot truputi
Atsakyti
Gal kas žinot kokio skaičiaus tikėtis po savaitės, jei skaičiukai buvo 947,2?
Būsiu dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti