Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(Junna @ 2012 02 13, 16:45)
Labai tikiuosi, kad  nestuke.gif , po savaitės kokios reiks pakartot  4u.gif. Po pastarojo persileidimo taip bijau džiaugtis unsure.gif

labai suprantamas jausmas 4u.gif as eidavau iki 5sav kas savaite ziureti kaip auga. iki 12sav dariausi pries vizita pas gine. siaip jau galima skambintis ginei ir ji paskirs, kada ateiti. as bent jau taip dariau ir po keliu savaiciu susitikau su savo pilvelio gyventoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Junna @ 2012 02 13, 15:14)
Sveikos,

Gal jūs galit pakomentuot HCG rezultatą. Dariausi Geromedoj, šiandien turėtų būt 9 DPO, HCG rezultatas - 32,1 mIU/ml. Pagal jų normas tai turėtų atitikti 1,3-2 sav. nėštumą, bet nesuprantu kaip jie vertina, ar nuo ciklo pradžios ar nuo apvaisinimo. Telefonu man nesugebėjo atsakyt ir paaiškint.

Ačiū smile.gif

Na geromeda tvirtina nestuma jei buna virs 20. Pas jus 32, tai galima sakyti, kad zirniukas kabinasi ir tyliai sveikinti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Šiandien man - 22-23 DPO. Pasidariau HCG tyrimus - 7644, t.y. viršutinė riba pagal aukščiau įdėtą lentelę. Penktadienį eisiu pas daktarytę, žiūėsim, ką pamatys wub.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
siandien nusileidau kraujuka germedoj. 36,1 mIU/ml. dabar yra 32 CD. kaip manot, jau galima tiketi ar dar nedziugaut? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2012 02 15, 14:18)
sveikutes  4u.gif
siandien nusileidau kraujuka germedoj. 36,1 mIU/ml. dabar yra 32 CD. kaip manot, jau galima tiketi ar dar nedziugaut? smile.gif

Na manau kad galima tyliai tyliai sveikinti 4u.gif . Po keliu dienu pakartokit, turetu buti padvigubejes skaiciukas
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2012 02 15, 16:03)
Na manau kad galima tyliai tyliai sveikinti  4u.gif . Po keliu dienu pakartokit, turetu buti padvigubejes skaiciukas

jo reikes 5dieni pakartoti.. na bet bent jau po pusantru metu rodo daugiau negu 1 bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jrgt: 15 vasario 2012 - 15:07
Labas vakaras. Gal galetumete kas nors pakomentuoti mano kraujo tyrimo rezultatus? Laukiuosi vaikelio 6 savaites. HCG IU/I 25597, o progesteronas nmol/l 163,00. Buciau labai dekinga 4u.gif
(progesterona pasidariau savo noru, nes jau vartojau iki pastojimo tris menesius ir iki siol). Buvo idomu suzinoti.
Atsakyti
QUOTE(Neklauzada @ 2012 02 15, 21:38)
Labas vakaras. Gal galetumete kas nors pakomentuoti mano kraujo tyrimo rezultatus? Laukiuosi vaikelio 6 savaites. HCG  IU/I 25597, o progesteronas nmol/l 163,00. Buciau labai dekinga 4u.gif
(progesterona pasidariau savo noru, nes jau vartojau iki pastojimo tris menesius ir iki siol). Buvo idomu suzinoti.

Noriu pataisyti. Kai krajuka pridaviau buvo 5 savaites ir 5 dienos.
Atsakyti
QUOTE(Neklauzada @ 2012 02 16, 00:38)
Labas vakaras. Gal galetumete kas nors pakomentuoti mano kraujo tyrimo rezultatus? Laukiuosi vaikelio 6 savaites. HCG  IU/I 25597, o progesteronas nmol/l 163,00. Buciau labai dekinga 4u.gif

nezinau kaip pagal kitas labaratorijas, bet pagal geromeda progesterono jau pervirsis,nes norma iki 108 man atrodo. reiketu pasikonsultuoti su gine. man per nestuma krito iki ribos, tad naudojau po 2 tabl dufastono, o dabar jau nutraukineju
Atsakyti
QUOTE(Neklauzada @ 2012 02 15, 23:38)

HCG skaiciukai grazus, o del progesterono tai nedaugoka? As pati kai buvo apie 8 savaites dariausi ji irgi savo noru, paziureti ar yra leliukui pakankamai medziagu maitintis, tai buvo berods 63. Gydytojas sake, kad labai gerai.

Jus vartojate gal dufastona?
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2012 02 16, 11:07)
HCG skaiciukai grazus, o del progesterono tai nedaugoka? As pati kai buvo apie 8 savaites dariausi ji irgi savo noru, paziureti ar yra leliukui pakankamai medziagu maitintis, tai buvo berods 63. Gydytojas sake, kad labai gerai.

Jus vartojate gal dufastona?

Aciu Meow ir Simbulis uz atsakymus. Kazi ar cia labai blogai, kad toks aukstas rezultatas? Siaip mano progesterono tyrimas ir trys menesiai pries nestuma buvo geras, bet gydytojas israse kai pasakiau, jog skausmingos menesines. Aisku man niekas nepadejo, nes saaugu joks progesteronas turbut negydo ir netirpdo. O dabar liepe vartoti iki 3 nestumo menesio, gal todel, jog pastojau iui pagalba? Bet jei nera reikalo gal visdelto nekisti tos chemijos i organizma g.gif Zinau, kad nutraukti jo staiga negalima. Teks uzsirasyti pas kita gydytoja.. Tiesa, vartoju Duphaston vaistukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neklauzada: 16 vasario 2012 - 12:27
Man buvo israsytas duhastonas gerti 3 men., kad sureguliuoti cikla. tiksliai nepamenu, bet reikedavo 14 d. nuo pirmos mm (berods 14, geriau pries kelis metus) dienos ji gerti kazkiek dienu, paskui nustoti, ir mm tureddavo prasideti po keliu dienu.

Siaip as pati asmeniskai esu pries visas tokias kontracepcijas, gerti kuo maziau ir kuo maziau i save chemijos kisti, bet kartais be ju neapseinama. Jei jau gydytojas liepe gerti iki 3 men., tai gerkite, nenutraukite savavaliskai arba pasikonsultuokite su kitu gydytoju. Zinoti kelias nuomones nera blogai, o paskui jau pati galesite atsirinkti kas ir kaip
Atsakyti