Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(Lionesss @ 2012 02 17, 15:31)
Dekui  4u.gif uzsirasiau 5d. manau bus pats tas
Pirma nestuma 3 savaiciu nulekiau, tai puslyte tik mate dar, bet patvirtino, kad gimdoje.
O dabar manau po menesio bus pats tas. Menesio po apvaisinimo, nes dariausi OT, tai tiksliai zinau, kada ji buvo.

as tai kai gavau rezultatus, tai pasiskambinau ginei ir paklausiau, ka daryti. ji pasiskaiciavo pagal mm ir pati paskyre data.nuejau 5sav. iki to laiko kas savaite dariausi HCG ir ziurejau, kaip kyla skaiciukai.
as irgi zinojau, kada buvo O, bet skaiciuoja pagal paskutines mm
Atsakyti
Sveikos,

praejusi ktvr buvau pas gine. Apziurejo su echo gimda, bet pamate tik geltonkuni desiniame kiausintaky. Padare HCG 111 (. Sian pakartotinai dariausi HCG (8 dienos po pirmo karto) 3688. Gydytoja praejusia savaite itare negimdini, ar gali buti tokie skaiciukai negimdinio nestumo?
Atsakyti
QUOTE(Dovivana @ 2012 02 17, 18:09)
Sveikos,

praejusi ktvr buvau pas gine. Apziurejo su echo gimda, bet pamate tik geltonkuni desiniame kiausintaky. Padare HCG 111 (. Sian pakartotinai dariausi HCG (8 dienos po pirmo karto) 3688. Gydytoja praejusia savaite itare negimdini, ar gali buti tokie skaiciukai negimdinio nestumo?

Sveika 4u.gif tik nesinervuok...kai HCG 111, tai tikrai pamatyti gimdoj neimanoma...per mazas nestumas..as pas gine buvau kai HCG buvo 1588 ir tai gimdoj nieko nemate..itare negimdini..Po 2 dienu kartojo tyrima, tada buvo 2588 ir jau matesi puslyte gimdoje...isvis pasimokiau-kol nestuke.gif mazas, ner ko ten lyst su echo...nes poto gasdina negimdiniais..O zinok jei su tokiais skaiciukais butu negimdinis, tai jau duotu apie save zinoti jis....manau viskas cia gerai, ir pamatysi savo leliuka isitaisiusi ramiai namuciuose savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 02 17, 18:13)
Sveika 4u.gif tik nesinervuok...kai HCG 111, tai tikrai pamatyti gimdoj neimanoma...per mazas nestumas..as pas gine buvau kai HCG buvo 1588 ir tai gimdoj nieko nemate..itare negimdini..Po 2 dienu kartojo tyrima, tada buvo 2588 ir jau matesi puslyte gimdoje...isvis pasimokiau-kol  nestuke.gif mazas, ner ko ten lyst su echo...nes poto gasdina negimdiniais..O zinok jei su tokiais skaiciukais butu negimdinis, tai jau duotu apie save zinoti jis....manau viskas cia gerai, ir pamatysi savo leliuka isitaisiusi ramiai namuciuose savo mirksiukas.gif

4u.gif Aciu uz atsakymo. As ktvr ne del nestumo ejau pas gine, mm velavo 8 dienas (ne pirmas kartas) , o testai rode neigiama, taigi ir nuejau tik pasitikrinti. Gine apziurejus del isvesejusios gleivines liepo hcg pasidaryti. Ir kaip tycia po hcg tyrimo ir testai pradejo teigiama rodyti. Na ryt keliauju vel pas gine, tikiuos patvirtins, kad viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovivana @ 2012 02 17, 18:19)
4u.gif Aciu uz atsakymo. As ktvr ne del nestumo ejau pas gine, mm velavo 8 dienas (ne pirmas kartas) , o testai rode neigiama, taigi ir nuejau tik pasitikrinti. Gine apziurejus del isvesejusios gleivines liepo hcg pasidaryti. Ir kaip tycia po hcg tyrimo ir testai pradejo teigiama rodyti. Na ryt keliauju vel pas gine, tikiuos patvirtins, kad viskas gerai smile.gif

parasyk kaip seksis blush2.gif nuojauta sako, kad viskas bus gerai smile.gif su tokiais skaiciukais jau turetu matyti gimdoje puslyte:)
Atsakyti
sveikutes mergaites,as is ligonines jau grizau.bet naujienos nedziugina verysad.gif
pagal mm mums 5sav. bet per echo nieko gero nemato,esu turejus negimdini,dabar irgi prognozuoja panasiai.va mano skaiciukai hcg,suprantu kad mazoki gal,pakomentuokit jei kuri suprantate
02-07 14dpo 42.09
02-13 20dpo 161.24
02-15 22dpo 360
02-17 24dpo 819
kazin turime vilciu kad viskas bus gerai g.gif
gal yra kur surasytos normos koks turi buti hcg pgal savaites
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2012 02 17, 21:21)
sveikutes mergaites,as is ligonines jau grizau.bet naujienos nedziugina verysad.gif
pagal mm mums 5sav. bet per echo nieko gero nemato,esu turejus negimdini,dabar irgi prognozuoja panasiai.va mano skaiciukai hcg,suprantu kad mazoki gal,pakomentuokit jei kuri suprantate
02-07  14dpo    42.09
02-13  20dpo  161.24
02-15    22dpo  360
02-17    24dpo  819
kazin turime vilciu kad viskas bus gerai g.gif
gal yra kur surasytos normos koks turi buti hcg pgal savaites

o man visai sauniai atrodo, auga tvarkingai. Kad prie tokiu skaiciu nieko nemato- naturalu, vaginalinis echo minimaliausias minimumas nuo 900 turi matyt, bet dazniausiai sako nuo 1000-1100-1200. Man prie 1664 mate vos 5mm puslyte, joje 2mm trinio maiseli, net embrioniuko nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(Dovivana @ 2012 02 17, 17:09)
Sveikos,

Pritariu Irmuciukui, prie tokiu skaiciu jau 99,9% zinotum kad nevietoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2012 02 18, 00:06)
o man visai sauniai atrodo, auga tvarkingai. Kad prie tokiu skaiciu nieko nemato- naturalu, vaginalinis echo minimaliausias minimumas nuo 900 turi matyt, bet dazniausiai sako nuo 1000-1100-1200. Man prie 1664 mate vos 5mm puslyte, joje 2mm trinio maiseli, net embrioniuko nebuvo.

tai tada visai nesuprantu kodel gine sako nera gerai toki mazi skaiciukai,liepia nesidziaugti g.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2012 02 17, 22:23)
tai tada visai nesuprantu kodel gine sako nera gerai toki mazi skaiciukai,liepia nesidziaugti g.gif

nes pagal mmm/ arba O diena skaiciukai yra mazi. Vaisiuko raida tikrai atsilieka, nors tai, kad HCG gerai auga- suteikia vilti. Statistiskai, jei
16dpo HCG yra 25-50 tikimybe isnesiuot (nestumas tesiasi ilgiau 20sav) < nei 35%,
50-100 tikimybe 35-64%,
100-200 64-80%
200-500 80-95%
500-1000 95-100%

pas Jus buvo apie 80, taigi situacija 50 ant 50, del to ir praso per daug nesidziaugt. blush2.gif

O as linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
Buvau sia pas giniu. Nestumas vietoje, bet pagal mm per mazas. Sian mate tik puslele, trynio maiselis ir pagal dydi atitinka 5 savaites, kai pagal mm turetu buti 6. Na ziuresim eisiu dar po dvieju sav ziureti ar sirdute yra. Bet jau tikiuos, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovivana @ 2012 02 18, 14:47)
Buvau sia pas giniu. Nestumas vietoje, bet pagal mm per mazas. Sian mate tik puslele, trynio maiselis ir pagal dydi atitinka 5 savaites, kai pagal mm turetu buti 6. Na ziuresim eisiu dar po dvieju sav ziureti ar sirdute yra. Bet jau tikiuos, kad viskas bus gerai smile.gif

tai gal veliau isiimplantavo ir viskas. savaites paklaida normalu. man is pradziu irgi buvo savaite mazesnis, bet dabar jau atitinka visas normas. tiesiog skirtingai auga vaikiukai.
patarciau eiti po 3-4sav, tada tikrai pamatysit plakancia sirdele. 7sav dar gali nesimatyti, jei siek tiek leciau dabar auga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovivana @ 2012 02 18, 13:47)

As kai pamaciau II testa is karto nulekiau pas gydytoja, kadangi esu turejus nesekmingu, nenorejau rizikuoti. tai jis paziurejes irgi mate tik puslyte ir trynio maiseli, embriono nesimate. Sake laukiam, nu ir ka, turejau nervu nemazai pagadinti, dariausi HCG, ziurejau kaip dideja, ir po 1.5 sav. galu gale zirniukas pasirode, sirdute plake. Nors gydytojas sake, kad pagal jo skaiciavimus, turetu buti didesnis smile.gif

Tai ir jums manau reik apsisarvuoti kantrybe ir laukti, nes nieko kito ir nelieka, gamtos nepaskubinsi smile.gif
Atsakyti