Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(angel08 @ 2012 02 22, 23:22)
mano ciklas irgi tiek dienu,tai 32 cd mano hcg tik 161 verysad.gif
pas tave viskas puiku thumbup.gif
o as numirsiu is nekantrumo kol sulauksiu rytojaus

man 35 cd hcg buvo 111, 43 cd hcg 3688, dare echo 44 cd mate tik puslele ir trynio maiseli. uz pusantros savaites eisiu pas giniu ir tikiuos, kad viskas gerai bus, jog paprasciausiai veliau pastojau. Nes kai dare echo sake atsiliekam savaite pagal mm. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovivana @ 2012 02 23, 21:12)
man 35 cd hcg buvo 111, 43 cd hcg 3688, dare echo 44 cd mate tik puslele ir trynio maiseli. uz pusantros savaites eisiu pas giniu ir tikiuos, kad viskas gerai bus, jog paprasciausiai veliau pastojau. Nes kai dare echo sake atsiliekam savaite pagal mm.  verysad.gif

Viskas bus gerai smile.gif As irgi pastojau daug veliau, visai i ciklo pabaiga. Irgi gydytoja gasdino, kad reikes valyma daryti ir pan., kadangi tuscia pusle, matyt nesivysto ir pan., labai stresavau ir pergyvenau. tada nuejau pas savo giniu, sako laukiam. ir laukiau. ir ka, po savaites su trupuciu pasirode embrioniukas ir sirdele plake.

Taip kad viskas bus gerai, svarbu kuo maziau nervu ir streso, bei daug pozityviu minciu smile.gif
Atsakyti
aš vėl čia sugrįžtu, deja anas kartas nebuvo sėkmingas, dabar turiu tokius skaičiukus 56,1 po 2 d. 128,4, skaičiukai mažoki pagal mmm, bet gražiai pasidvigubino,, matyt O vėlesnė buvo smile.gif šį kart tikiuosi geriausio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2012 02 24, 09:22)
Viskas bus gerai smile.gif As irgi pastojau daug veliau, visai i ciklo pabaiga. Irgi gydytoja gasdino, kad reikes valyma daryti ir pan., kadangi tuscia pusle, matyt nesivysto ir pan., labai stresavau ir pergyvenau. tada nuejau pas savo giniu, sako laukiam. ir laukiau. ir ka, po savaites su trupuciu pasirode embrioniukas ir sirdele plake.

Taip kad viskas bus gerai, svarbu kuo maziau nervu ir streso, bei daug pozityviu minciu  smile.gif

4u.gif zinau, kad nereik nervuotis. Bet taip sunku negalvoti apie tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arietė @ 2012 02 21, 20:54)
Sveikos, gal kam pravers informacija-man po O praejus 22 dienoms Hcg rode 7022  ax.gif
Dvynukai mate plakancias dvi sirdeles  4u.gif

Sveikinu drinks_cheers.gif
As pirmadieni buvau pas ginekologe , ji sakė, kad mato 2 žirniukus, bet liepė labai nesidžiaugt, nes dažnai būna, kad vienas tiesiog nesivysto. O šiandien dariausi HCG, 22DPO, rezultatas - 6739 smile.gif , labai labai tikiuosi, kad ir kaip pas tave vystosi abu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Norejau paklausti gal kuri daugiau suprantate, o gal teko kam susidurti bigsmile.gif
mmm veluoja jau 4d, 16DPO, testai visi I, siandien paskutinis lyg parode gal laaaaaaabai maza vaiduokliuka o gal ir nea, bijau kad nebuciau "imaciusi", pasidariau siandien ryte neistverusi hCG - 11.66
BT pas mane pirmam cikle 36.2, antram niekada nepakyla iki 37, dabar 36.-36.8.
ka galite pasakyti? Ar galiu tyliai dziaugtis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretam: 27 vasario 2012 - 17:02
apie Bt nieko nenusimanau, bet pagal hcg kabinasi žirniukas, man 9,5 pirmą kartą yra buvę, kai testas labai jau neaiškų ir man tik man vienai matomą vaiduoklį rodė 4u.gif
laikyk suspaudus biggrin.gif gal tiesiog vėliau O ar implantacija buvo g.gif
man šis kartas panašus, tik jau dabar skaičiukai didėja, bet ir vaiduoklis ir hcg vėliau rodė nei pagal mmm
šiandien pakartojau tyrimą tai 961 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 02 27, 19:59)
apie Bt nieko nenusimanau, bet pagal hcg kabinasi žirniukas, man 9,5 pirmą kartą yra buvę, kai testas labai jau neaiškų ir man tik man vienai matomą vaiduoklį rodė  4u.gif
laikyk suspaudus biggrin.gif gal tiesiog vėliau O ar implantacija buvo  g.gif
man šis kartas panašus, tik jau dabar skaičiukai didėja, bet ir vaiduoklis ir hcg vėliau rodė nei pagal mmm
šiandien pakartojau tyrimą tai 961  wub.gif

thumbup.gif laikysiu suspaudus ir uzsispaudus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loretam @ 2012 02 27, 17:01)
Sveikos mergaites  4u.gif  Norejau paklausti gal kuri daugiau suprantate, o gal teko kam susidurti bigsmile.gif
mmm veluoja jau 4d, 16DPO, testai visi I, siandien paskutinis lyg parode gal laaaaaaabai maza vaiduokliuka o gal ir nea, bijau kad nebuciau "imaciusi", pasidariau siandien ryte neistverusi hCG - 11.66
BT pas mane pirmam cikle 36.2, antram niekada nepakyla iki 37, dabar 36.-36.8.
ka galite pasakyti? Ar galiu tyliai dziaugtis?

greitai pas gydytoja, rytoj pat!!! ir Diufa ar koki kita progesterono pakaitala gert.

o cia pirmas kartas kai mmm veluoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 27 vasario 2012 - 19:53
QUOTE(Mergiona @ 2012 02 27, 20:52)
greitai pas gydytoja, rytoj pat!!! ir Diufa ar koki kita progesterono pakaitala gert.

o cia pirmas kartas kai mmm veluoja?

Nu per si leliuko planavimo meta tai pirmas kartas bigsmile.gif
Ir pas mane gana reguliarios jos buna 4u.gif
3dieni jau uzsiregstravau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretam @ 2012 02 27, 19:56)
Nu per si leliuko planavimo meta tai pirmas kartas  bigsmile.gif
Ir pas mane gana reguliarios jos buna  4u.gif
3dieni jau uzsiregstravau  bigsmile.gif

Tai, kad nepakyla BT gali reiksti nepakankama geltonkunio faze, geltonkunis negamina pakankamai progesterono kad leliukas augtu. Buk gera, nuvaziuok is pat ryto PRG pasidaryk, ir jei zemas- nelauk tu to treciadienio, ir tai skaicius labai maziukas tokiai ciklo dienai. Sekmes dideliausios ir augancio pilvo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, dėl didelio progesterono, tai su pirma dukryte 13 dpo man progesteronas buvo 179, o hcg- 145. Gydytoja itare dvynukus, bet echo parodė vieną smile.gif

su antruoju pametinuku sūnum 9 dpo hcg buvo 10, 11 dpo hcg- 57 ir progesteronas 100 (dar maitinau, bet pieno mažėjo).
Dabar gi su trečiuoju pametinuku 11 dpo progesteronas tik 83, o hcg- 27. Bet žindau kas 3 val, tai gal dėl to progesteronas mažesnis.
Kartosiu hcg po 2 parų, kad nusiraminčiau. Prieš 8 mėn turėjau nesivystantį cheminį nėštumą, o mano istorija irgi neleidžia ramiai sėdėti, tad testuosiuos blush2.gif rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti