QUOTE(irmiukas @ 2012 04 02, 13:15)
Pakomentuokit prasau HCG rezultatus:
12dpo - 41,1 (3-4 sav. 16-156)
15dpo - 149
pridaviau krauja ryte, o po keliu valandu pasirode sviezio kraujo, bet nedaug, tik pilva maudzia

ar cia jau viskas ar taip gali buti

ar cia negimdinio ar nesivystancio pozymiai?
vaiko laukiu 16 m.
kol kas skaičiukai kyla labai gražiai
man su pirmu nėštumu buvo 4-5 sav. pasirodę šviežio kraujo keli lašai, bet viskas baigėsi gerai, gydytojas net nematė, iš kur kraujavo

svarbu nepervargti, pagulėti, išgerti magnio diasporalio pora pakiukų per dieną, jei pilvą maudžia

ir aišku tikėti, kad viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(moliugyte @ 2012 04 02, 11:22)
Sveikos
mano rezultatai :
HCG - 242 ( 31 ciklo diena, 16 DPO, ir 8 dienos po implantacijos, velyva implantacija buvo, 8 DPO

, matavau BT, tai labai aisku pakritimas tada buvo), manau neblogas skaiciukas, kartosiu poryt dar karteli

, tik mane labai neramina negimdiminis nestumas, kokie skaiciukai buna prie tokio nestumo, ar irgi dvigubeja kas pora dienu, ar ne
prie negimdinio nėštumo skaičiukai gali dvigubėti pradžioje normaliai, po to pradeda atsilikti, bet kažkokių taisyklių, kaip atpažinti negimdinį vien iš kraujo tyrimo - nėra. Kadangi nuo 1000-3000 vienetų jau dažniausiai matosi bent mažulytė puslytė gimdoje, jei labai neramu, geriau nesinervinti, o po savaitės pasidaryti echoskopiją, pažiūrėti, ar nėštumas vietoje