Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(irmiukas @ 2012 03 30, 15:29)
sveikos mergaites smile.gif
pasidariau siandien HCG. rezultatas 41,1 U/L  tongue.gif norma (3-4 sav. 16-156)
Man 12DPO. Kaip manot ar gerai? wub.gif  wub.gif
Kada darytis pakartojima? koks jis turetu buti pakartojus?

Gerai smile.gif 4u.gif Pakartoti gali arba po dviejų dienų, arba po savaitės mirksiukas.gif
Atsakyti
Olinka, na kaip?
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2012 03 31, 11:51)
Olinka, na kaip?

hcg 100.1
nestuke.gif 2 savaitė
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(olinka @ 2012 03 31, 12:02)
hcg 100.1
nestuke.gif 2 savaitė
clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mano rezultatai : HCG - 242 ( 31 ciklo diena, 16 DPO, ir 8 dienos po implantacijos, velyva implantacija buvo, 8 DPO g.gif , matavau BT, tai labai aisku pakritimas tada buvo), manau neblogas skaiciukas, kartosiu poryt dar karteli ax.gif , tik mane labai neramina negimdiminis nestumas, kokie skaiciukai buna prie tokio nestumo, ar irgi dvigubeja kas pora dienu, ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2012 04 02, 12:22)
Sveikos 4u.gif
mano rezultatai : HCG - 242 ( 31 ciklo diena, 16 DPO, ir 8 dienos po implantacijos, velyva implantacija buvo, 8 DPO g.gif , matavau BT, tai labai aisku pakritimas tada buvo), manau neblogas skaiciukas, kartosiu poryt dar karteli ax.gif , tik mane labai neramina negimdiminis nestumas, kokie skaiciukai buna prie tokio nestumo, ar irgi dvigubeja kas pora dienu, ar ne g.gif

Nusiramink ir mėgaukis nestuke.gif Sveikinimai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurora borealis @ 2012 03 30, 20:51)
Gerai smile.gif  4u.gif Pakartoti gali arba po dviejų dienų, arba po savaitės mirksiukas.gif

Pakomentuokit prasau HCG rezultatus:
12dpo - 41,1 (3-4 sav. 16-156)
15dpo - 149

pridaviau krauja ryte, o po keliu valandu pasirode sviezio kraujo, bet nedaug, tik pilva maudzia verysad.gif ar cia jau viskas ar taip gali buti verysad.gif ar cia negimdinio ar nesivystancio pozymiai? verysad.gif

vaiko laukiu 16 m. verysad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(irmiukas @ 2012 04 02, 13:15)
15dpo - 149

pridaviau krauja ryte, o po keliu valandu pasirode sviezio kraujo, bet nedaug, tik pilva maudzia verysad.gif  ar cia jau viskas ar taip gali buti verysad.gif ar cia negimdinio ar nesivystancio pozymiai? verysad.gif

vaiko laukiu 16 m. verysad.gif  sad.gif  sad.gif

kol kas skaičiukai kyla labai gražiai 4u.gif
man su pirmu nėštumu buvo 4-5 sav. pasirodę šviežio kraujo keli lašai, bet viskas baigėsi gerai, gydytojas net nematė, iš kur kraujavo mirksiukas.gif svarbu nepervargti, pagulėti, išgerti magnio diasporalio pora pakiukų per dieną, jei pilvą maudžia 4u.gif ir aišku tikėti, kad viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(moliugyte @ 2012 04 02, 11:22)
Sveikos 4u.gif

prie negimdinio nėštumo skaičiukai gali dvigubėti pradžioje normaliai, po to pradeda atsilikti, bet kažkokių taisyklių, kaip atpažinti negimdinį vien iš kraujo tyrimo - nėra. Kadangi nuo 1000-3000 vienetų jau dažniausiai matosi bent mažulytė puslytė gimdoje, jei labai neramu, geriau nesinervinti, o po savaitės pasidaryti echoskopiją, pažiūrėti, ar nėštumas vietoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmiukas @ 2012 04 02, 15:15)
15dpo - 149

pridaviau krauja ryte, o po keliu valandu pasirode sviezio kraujo, bet nedaug, tik pilva maudzia verysad.gif  ar cia jau viskas ar taip gali buti verysad.gif ar cia negimdinio ar nesivystancio pozymiai? verysad.gif

vaiko laukiu 16 m. verysad.gif  sad.gif  sad.gif

jei tiek ilgai lauket, tai manau suprantat, kad reikia pas daktare tokiu atveju nedelsiant begti. gali buti nieko baisaus, o gali buti ir rimtesne priezastis. gal kokio dufastono reikia gerti, nes progesteronas zemas ir tada buna, kad teplioja, o zirniui sunku isitvirtinti.
man gydytoja sake, kad pilvo maudimas nera pageidaujamas pozymis ir jei atsiranda, kuo skubiau pasirodyti. tikiuosi, kad Jus jau buvot pas medikus ir jie nieko baisaus nepasake 4u.gif
Atsakyti
pas gydytoja snd, vakar nedirbo. progesterono tyrima pasidariau vakar, ats snd. naudoju Crinone ir magni diasporale taip pat geriu. kraujavimo nera, gal gi viskas bus gerai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmiukas @ 2012 04 03, 09:11)
pas gydytoja snd, vakar nedirbo. progesterono tyrima pasidariau vakar, ats snd. naudoju Crinone ir magni diasporale taip pat geriu. kraujavimo nera, gal gi viskas bus gerai.  wub.gif

nusiraminkit ir ilsėkitės, geriant Crinone, jis padeda žirniukui išsilaikyti. Dėl visų Duphastonų - skyrė gydytojas ir man, bet taip puse lūpų išsitarė, kad jei jau gamta nepanorės, nelabai ir padės, daugiau psichologiškai doh.gif Gydytojas ten pažiūrėjęs irgi nelabai ką pasakys, kaip tik geriau tokiam ankstyvam laikotarpyje be reikalo nemakaluoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 03 balandžio 2012 - 09:36
Sveikos, suzinojau ir as siandien liudna zinia.. verysad.gif kad nesilaukiu.. HCG tik 2,41.. siandien jau 10-12 DPO diena verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti