Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(femme @ 2012 04 03, 11:33)
nusiraminkit ir ilsėkitės, geriant Crinone, jis padeda žirniukui išsilaikyti. Dėl visų Duphastonų - skyrė gydytojas ir man, bet taip puse lūpų išsitarė, kad jei jau gamta nepanorės, nelabai ir padės, daugiau psichologiškai doh.gif Gydytojas ten pažiūrėjęs irgi nelabai ką pasakys, kaip tik geriau tokiam ankstyvam laikotarpyje be reikalo nemakaluoti.

nežinau, ar taip jau nelabai padeda. mano progesterono lygis prieš pastojant po O buvo tik 0,4. pagėrus dufastono 3mėn, aš pastojau ir toliau geriant jis laikėsi normalus. aišku, jei vaisius bus su kažkokiais defektais, gal ir nepadės, bet jei vaisius sveikas, o mano organizmas gamina per mažai progesterono, tai tikrai padeda ir ne psichologiškai smile.gif
o pasižiūrėti reikia, nes jei negimdinis nėštumas, tai laikas labai svarbu.
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2012 04 03, 12:07)
aišku, jei vaisius bus su kažkokiais defektais, gal ir nepadės, bet jei vaisius sveikas, o mano organizmas gamina per mažai progesterono, tai tikrai padeda ir ne psichologiškai  smile.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
mano progesterono lygis po 21c.d. praeita menesi buvo 38 (norma iki 68 atrodo).
siandien gausiu atsakyma ir bus aisku koks. siaip menesines kas 28c.d. visada.
O crinone vaginalini naudoju.
siandien bus tik 4sav. po paskutiniu menesiniu, tai echo vargu ar matys ir vargu ar ziures.
Nors labai baisu del negimdinio nes 2kart turejau schmoll.gif belieka tik laukti
Papildyta:
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 03, 10:26)
Sveikos, suzinojau ir as siandien liudna zinia..  verysad.gif  kad nesilaukiu.. HCG tik 2,41..  siandien jau 10-12 DPO diena  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

laikykites 4u.gif
bet gal gi O buvo kiek veliau? g.gif kokia norma jei nera nestumo ar iki 1 ar 0-5?
pas mane niekada nebudavo daugiau nei vienas,kai nestumo nebuvo
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2012 04 03, 11:07)
nežinau, ar taip jau nelabai padeda. mano progesterono lygis prieš pastojant po O buvo tik 0,4. pagėrus dufastono 3mėn, aš pastojau ir toliau geriant jis laikėsi normalus. aišku, jei vaisius bus su kažkokiais defektais, gal ir nepadės, bet jei vaisius sveikas, o mano organizmas gamina per mažai progesterono, tai tikrai padeda ir ne psichologiškai  smile.gif
o pasižiūrėti reikia, nes jei negimdinis nėštumas, tai laikas labai svarbu.

tokiam laike nesimato dar nei gimdinio, nei negimdinio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 04 03, 11:29)
tokiam laike nesimato dar nei gimdinio, nei negimdinio schmoll.gif

aisku, kad nematys verysad.gif bet gal gi viskas bus gerai ir viskas vietoj. nes pastojau su gydytoju pagalba blush2.gif
kai buvo paskutinis negimdinis buvo 6 savaites, mate ir sirdute plake verysad.gif skausmu dar nebuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irmiukas @ 2012 04 03, 11:25)
laikykites 4u.gif
bet gal gi O buvo kiek veliau? g.gif  kokia norma jei nera nestumo ar iki 1 ar  0-5?
pas mane niekada nebudavo daugiau nei vienas,kai nestumo nebuvo

raso taip:
Teigiamas nėštumo testas > 30,0 mIU/ml
Nėštumas: 1,3-2sav.: 16-156;

as 03 22 leidausi ovitreli.. tai per 24-36 val. turejo buti O.. na primeskime jei O buvo po 36 val.
Tai 03 24.. tai siandien 10 DPO..
03 30 dariausi PRG.. buvo 38,3.. reiskias ovuliacija jau buvo ivykusi..

visvien skaiciukas labai zemas.. aisku stebuklu buna..
Atsakyti
QUOTE(irmiukas @ 2012 04 03, 11:35)
aisku, kad nematys verysad.gif  bet gal gi viskas bus gerai ir viskas vietoj. nes pastojau su gydytoju pagalba blush2.gif
kai buvo paskutinis negimdinis buvo 6 savaites, mate ir sirdute plake verysad.gif skausmu dar nebuvo verysad.gif

viskas bus gerai, reikia tikėti wub.gif

QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 03, 11:40)
raso taip:
Teigiamas nėštumo testas > 30,0 mIU/ml
Nėštumas: 1,3-2sav.: 16-156;
as 03 22 leidausi ovitreli.. tai per 24-36 val. turejo buti O.. na primeskime jei O buvo po 36 val.
Tai 03 24.. tai siandien 10 DPO.. 
03 30 dariausi PRG.. buvo 38,3.. reiskias ovuliacija jau buvo ivykusi..

visvien skaiciukas labai zemas.. aisku stebuklu buna..

jei leidotės Ovitrelį, tai šitas mažas skaičiukas gali būti vaistų liekanos, nes Ovitrelis yra tas pats HCG. Iš organizmo jo vienetai šalinasi apie 10 dienų, priklausomai koks kiekis buvo susileistas.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 04 03, 12:05)
jei leidotės Ovitrelį, tai šitas mažas skaičiukas gali būti vaistų liekanos, nes Ovitrelis yra tas pats HCG. Iš organizmo jo vienetai šalinasi apie 10 dienų, priklausomai koks kiekis buvo susileistas.

na po ovitrelio jau 12 dienu praejo.. bet turbut cia ir bus tas likutis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 03, 10:26)
Sveikos, suzinojau ir as siandien liudna zinia..  verysad.gif  kad nesilaukiu.. HCG tik 2,41..  siandien jau 10-12 DPO diena  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

na, nelabai skaicius, bet pazistu zmogu, kuris su tokiu skaiciu 14dpo turi vaika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2012 04 03, 12:16)
na, nelabai skaicius, bet pazistu zmogu, kuris su tokiu skaiciu 14dpo turi vaika  ax.gif

man gydytojas liepe nebegerti duphastono.. g.gif nebezinau ka daryti..
Atsakyti
QUOTE(irmiukas @ 2012 04 03, 13:35)
aisku, kad nematys verysad.gif  bet gal gi viskas bus gerai ir viskas vietoj. nes pastojau su gydytoju pagalba blush2.gif

jei ir nematys, tai vis tiek galės gal paaiškinti, ar verta susirūpinti, ar sutapo su mėnesinių laiku.
laikysiu kumštukus, kad tik viskas būtų gerai 4u.gif labai lauksiu naujienų, kaip pas daktarą sekėsi smile.gif ir užtvirtinimui siunčiu nestuke.gif virusėlį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 03, 12:18)
man gydytojas liepe nebegerti duphastono..  g.gif  nebezinau ka daryti..

as tai gerciau toliau ir kartociau tyrima po keliu dienu ir bus kiek aiskiau 4u.gif

na o as gavau progesterono tyrima 8,43 ng/ml (x3.18nmol/L) norma I trimestr. (9.3-33,2). Cia turbut ir yra vakarykscio kraujavimo priezastis verysad.gif
bet kaip keista, kad tiek mazai, nes nenaudojant crinono praeita menesi buvo didesnis g.gif desiu snd dviguba doze, gydytoja priims tik ryt. Viskas D rankose
Papildyta:
QUOTE(meow @ 2012 04 03, 12:44)
jei ir nematys, tai vis tiek galės gal paaiškinti, ar verta susirūpinti, ar sutapo su mėnesinių laiku.
laikysiu kumštukus, kad tik viskas būtų gerai  4u.gif labai lauksiu naujienų, kaip pas daktarą sekėsi  smile.gif ir užtvirtinimui siunčiu  nestuke.gif virusėlį  4u.gif

naujienos auksciau biggrin.gif o viruseli griebiu biggrin.gif
Atsakyti