QUOTE(Solopgang @ 2012 04 23, 14:57)
o nuo kiek HCG jau mato gimdoje? ar verta jau ryt eiti pasirodyti, labai bijau negimdinio
šiaip nėštumas matosi anksčiausiai nuo kokio 1000

Prie 9000 man gimdoje matė į 5 mm puslytę ir geltonkūnį, bet embriono dar ne. Bet galiu nuraminti - kiek esu skaičiusi, prie negimdinio tokių didelių skaičių nebūna

Jau būtumėt pradėjusi jausti skausmus...
QUOTE(eveeez @ 2012 04 23, 15:08)
Sveikos, gal ne i tema cia paklausiu... o dufastona tik su receptu parduoda? Situacija pas mane tokia:
Siandien 27 DPO(zinau tiksliai dariausi OT), vakar pradejo teplioti, i vakara begti rusvos vandeningos isskyros, skausmu jokiu nejauciu. Nulekiau per pazystamus i gimdymo namus, ziurejo su vaginaliniu echo. Pusleles gimdoj nemate tik isvesejusia gleivine, dave 80proc kad nesivystantis. Sake, kaip 6 sav, tai normalaus nestumo nemato, as jam aiskinau, kad mano ciklas labai ilgas ir ovuliacija buvo 20d po mm, kad tas mano nestumas mazesnis. Vienu zodziu tik sunevino ir viskas. Siandien ryte dar tepliojo tamsiu krauju su gleivem, dabar lyg jau apstojo. Pasidariau siandien dar viena nestumo testa, tai ryskumas panasus, gal net vos sviesesnis, kaip buvo daryto pries savaite, tai tas irgi nuliudino. Ar galima spresti is testo ryskumo apie nesivystanti, negimdini nestuma?
Ryt planuoju HCG tyrima pasidaryti, gal bus kas aiskiau...
Vienu zodziu esu panikoj ir nezinau ar cia prasytis pas savo gine, gal israsytu dufastono, bet jeigu testas jau neryskeja gali buti ir per velu
iš testo ryškumo spręsti apie nesivystantį nėra labai patikima, nes kiekvieną kartą šlapime gali būti skirtingas kiekis HCG, priklausomai nuo išgerto skysčių kiekių ir kt. dalykų. Patikimiausias būdas - pasidaryti kraujo tyrimą dvi dienas iš eilės ir stebėti HCG augimą.
Jei tiksliai žinote, kad ovuliacija įvyko prieš 27 dienas, tai Jūsų nėštumui dabar turėtų būti apie 6 sav. (skaičiuojama prie ovuliacijos datos pridedant dvi savaites, taip gaunamas tikslus laikas, nepriklausomai nuo ciklo ilgio). Esant 6 sav. nėštumui, bent puslytė gimdoje tikrai turėtų matytis, nebent Jūsų ovuliacija įvyko dar vėliau, nei galvojate.
O dėl duphastono, bent prieš 6-7 metus jis nebuvo receptinis, bet pačiai sau jo skirti gal nederėtų...