Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(*monikute* @ 2012 05 02, 15:32)
Na va  bigsmile.gif
16DPO buvo tik 45,20
18DPO 93,39
20DPO 287
25DPO 2055

Manau kol kas  viskas gerai  wub.gif

puiku, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 05 03, 13:33)
puiku, sveikinu 4u.gif

wub.gif
Atsakyti
labas vakaras
skaiciavau skaiciavau,planavau planavau,o dabar pasimeciau visai biggrin.gif metus gaminom wub.gif
ovuliacija buvo,pagal juosteles,03.11-13d uzvakar testas teigiamas,nulekiau pas ginekologe,sako maza puslyte pati pati pradzia wub.gif lankysiuos pas savo gyd,kuri atostogauja,tai 15 d leksiu,visgi dar HCG siand pasidariau,1338.ka reiskia nezinau ax.gif ar reikia kartoti vis,ar gydytoja pasakys?
Atsakyti
QUOTE(sandraandruske @ 2012 05 04, 20:36)
labas vakaras
skaiciavau skaiciavau,planavau planavau,o dabar pasimeciau visai biggrin.gif  metus gaminom wub.gif 
ovuliacija buvo,pagal juosteles,03.11-13d  uzvakar testas teigiamas,nulekiau pas ginekologe,sako maza puslyte pati pati pradzia wub.gif  lankysiuos pas savo gyd,kuri atostogauja,tai 15 d leksiu,visgi dar HCG siand pasidariau,1338.ka reiskia nezinau ax.gif  ar reikia kartoti vis,ar gydytoja pasakys?

na as kartojau keleta kartu, nors gydytoja man to nebuvo sakius, dariau tai grynai del saves. O ir siaip gal net nebuciau to tyrimo darius, bet kadangi pries tai turejau nesivystanti nestuma, tai dariausi HCg del sventos ramybes, kaip sakoma.

Ir dar. Forumuose buvau skaiciusi, kad jeigu HCG auga greiciau negu dvigubai, tai vaisius moteriskos lyties, o jeigu leciau - vyriskos. Galiu pasakyti tik tiek, kad pas mane turetu pagal si teigini buti berniukas, bet nesioju mergyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Editulka23 @ 2012 05 07, 12:24)
na as kartojau keleta kartu, nors gydytoja man to nebuvo sakius, dariau tai grynai del saves. O ir siaip gal net nebuciau to tyrimo darius, bet kadangi pries tai turejau nesivystanti nestuma, tai dariausi HCg del sventos ramybes, kaip sakoma.

Ir dar. Forumuose buvau skaiciusi, kad jeigu HCG auga greiciau negu dvigubai, tai vaisius moteriskos lyties, o jeigu leciau - vyriskos. Galiu pasakyti tik tiek, kad pas mane turetu pagal si teigini buti berniukas, bet nesioju mergyte smile.gif

aciu kad atsiliepet uy mano posta 4u.gif
as tada nuvaziuosiu pakartot siandien,nes provincijoj gyvenu,siuncia y kita miesta,tai po poros dienu atsakymas tik.paziuresiu ka rodys ax.gif pas gyd tik 15 diena,baisiai nekantru laukti ax.gif
man pirmas nestuke.gif tai kaip ir nesvarbu,kokios lyties,pati net nezinau ko labiau noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2012 04 24, 11:35)
Laba diena  4u.gif

Norėjau paklausti ar normalu 16DPO kad hcg būtų 45  unsure.gif ?

Laba 4u.gif
is kitu post'u matau, kad viskas sekmingai tesesi su HCG augimu, sveikinu 4u.gif
o as turiu panasia situacija (~18DPO HCG 77), tai pakol kas dar neramu, kaip toliau skaiciukai augs doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prakriti: 11 gegužės 2012 - 12:43
sveikos,
sakykit, kai Jums HCG tyrimas rodo, kad esan ne nescia, ir is tiesu sulaukiate mm, tai 0 buna ar rodo mazus skaicius?
man visada budavo 0, o dabar yra apie 2 mIU/ml...
Atsakyti
Jei buvo 200, o dabar tik 2 tai toj mmm prasides, keista jei dar nekraujojat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 12 gegužės 2012 - 15:12
QUOTE(eastie_girl @ 2012 05 12, 14:52)
sveikos,
sakykit, kai Jums HCG tyrimas rodo, kad esan ne nescia, ir is tiesu sulaukiate mm, tai 0 buna ar rodo mazus skaicius?
man visada budavo 0, o dabar yra apie 2 mIU/ml...

Iki 5miu skaitoma nėštumo nėra.
Atsakyti
as vakar pasiemiau atsakyma,daviau krauja 8 diena,tai skaiciukai virs penkiu tukstanciu ax.gif per 5 dienas uzaugo nuo 1338,tai turbut viskas gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(prakriti @ 2012 05 11, 13:42)
Laba  4u.gif
is kitu post'u matau, kad viskas sekmingai tesesi su HCG augimu, sveikinu  4u.gif
o as turiu panasia situacija (~18DPO HCG 77), tai pakol kas dar neramu, kaip toliau skaiciukai augs  doh.gif

Taip wub.gif kol kas augam wub.gif pirmadienį skaičiukai buvo 6558, o antradienį gydytoja matė plakančią širdelę, tai galiu suteikti vilties 4u.gif nes žinau kaip neramu tokioje nestandartinėje ir netipinėje situacijoje doh.gif
Parašykit kokie skaičiukai bus pakartojus tyrimą 4u.gif

QUOTE(Alisha @ 2012 05 12, 17:05)

normų visokių yra smile.gif kartais 5, kartais ir 10 ir net 30 rolleyes.gif kai domėjausi tuo tai normalaus atsakymo ir neradau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alisha @ 2012 05 12, 16:05)

niekada-niekada nesu girdejusi kad skaicius butu daugiau 1 o nestumo nebutu. Tiesiog ta "iki 5", "iki 25", iki 30"- laboros "neuzskaito" kaip nestuma nes nera pilnai ivykusi implantacija ir prie tokiu mazu skaiciuku lengvai gali viskas nutrukti. Bet asmeniskai as manau, kad laboros skelbdamos kad "iki kazkiek nestumo nera" sukelia bereikalinga rizika moterims jei net nesivargina paaiskint kas tas "nera nestumo" tokiu atveju. Sesute vienoje is laboru man paskojo istorija, kaip pas jos moteris pries vaziuodama i uzsieni pasidare HCG 12dpo, gavo skaicius 15, isgirdo ta idiotiska "nestumo nera" ir isvaziavo sau rami doh.gif Aisku nestumas buvo ir jos atveju sekmigai vystesi, o moteris patyre daug problemu ir islaidu del tos nesamones "nestumo nera iki HCG 30" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 12 gegužės 2012 - 20:46