Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 33 tema

QUOTE(skyeyes @ 2011 09 29, 23:29)

Labai grazu wub.gif wub.gif

Dar man patiko pgitukes paskutinis derinukas - viskas dera ir ypac pedkelniu spalva derinuka pagyvina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benita @ 2011 09 30, 00:42)
Labai grazu  wub.gif  wub.gif

Super wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mergaites, del Talbots, noriu pirkusiu paklausti.. ar megstuku dydis su Jcrew atitinka..
ta prasme nesiojancios Jcrews .. koki dydi perkat Talbots????????
Atsakyti
QUOTE(bumbuliukas @ 2011 09 30, 09:23)
Mergaites, del Talbots, noriu  pirkusiu paklausti..  ar megstuku dydis su Jcrew atitinka..
ta prasme nesiojancios Jcrews .. koki dydi perkat Talbots????????

Lininis megztukas buvo padidintas 2 dydžiais, o medvilnės -šilko megztukėlis trumpomis rankovėmis atitiko dydį,medvilninė maikitė padidinta 2 dydžiais,o kelnės dydį atitinka. Tokia mano patirtis.
Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2011 09 30, 08:31)
Lininis megztukas buvo padidintas 2 dydžiais, o medvilnės -šilko megztukėlis trumpomis rankovėmis atitiko dydį,medvilninė maikitė padidinta 2 dydžiais,o kelnės dydį atitinka. Tokia mano patirtis.

aciu.. reiks kazkaip rizikuoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbuliukas @ 2011 09 30, 10:08)
aciu.. reiks kazkaip rizikuoti... g.gif

Man visi didinti papuole, 2 dydziais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 30 rugsėjo 2011 - 09:19
QUOTE(skyeyes @ 2011 09 29, 23:29)
Uzuojauta del merino bliuskytes doh.gif

As paziurejau Jcrew naujienas..tai labai patiko derinukas wub.gif  wub.gif  wub.gif Ypac spalvos...
user posted image

Ziuriu, ziuriu as i ta spalva ir nezinau... grazi, aisku wub.gif
As perpirkau is vienos mamytes cia isgirtaji ir visoms zinoma double serge pencil skirt in wool (ta,kur visos gaudo lolli pant spalvos), tai spalva - tokia pat kaip siu kelnyciu, tokia zalia, lyg i juros spalva... Internetinej nuotraukoj jis man pasirode tamsiai melynas unsure.gif , o kai isvyniojau siuntinuka, tai nebezinau, prie ko man ji cia derinti g.gif Pakabinau, groziuosi, mastau blush2.gif Dydis mazas, 00.
Gal yra megeja sios spalvos? turbut atsisveikinciau... ax.gif arba noresisi medzioti ta bliuskyte, kur nuotraukoje thumbup.gif turetu graziai ziuretis...
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2011 09 29, 22:29)
Uzuojauta del merino bliuskytes doh.gif

As paziurejau Jcrew naujienas..tai labai patiko derinukas wub.gif  wub.gif  wub.gif Ypac spalvos...

o kur JUs naujienas ziurite g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 09 30, 12:29)
o kur JUs naujienas ziurite g.gif  blush2.gif

i j.crew pagrindini puslapi ( ne i sale) ten parasyta new arrivals
naujienos 4u.gif
Atsakyti
Jau snd pilde?
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2011 09 30, 13:53)
Jau snd pilde?

Jau smile.gif
Atsakyti
http://www.jcrew.com...~~~~~/43317.jsp

O šitos sukniukės niekas neturit g.gif ? Man labai įdomiai atrodo.
Atsakyti