Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 33 tema

QUOTE(aniuta241 @ 2011 09 30, 21:03)
SaiMita, o koki dydi gavote? jegu 0 arba 2 ir sugalvosite parduoti - brukstelkit AZ  4u.gif

uoj ne, man tik pasapnuot apie toki dydi biggrin.gif 4 ax.gif
kolkas dar pasilaikysiu sau, nes tikrai labai fainos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 09 28, 13:35)

Siandien vakare jau tureciau pasiimti Arrow jacket, tai butinai parasysiu atsiliepimus
user posted image

Megztukas jau pas mane, su 89 per krutine ir 65 per liemeni XS dydis kaip tik, siltas, storokas, zodziu saltiems orams pats tas bigsmile.gif Gaila fotikas uzluzes, imesciau foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2011 09 30, 17:40)
As tai google imetu jcrew catalog metus ir menesi ir ismeta kazkur is flickr puslapio skanuotus, anksciau buvo galima Jcrew puslapyje pasiziureti, kazi kodel panaikino g.gif
Rugsejo labai patiko katalogas su fotosesijomis St. Peterburge wub.gif  wub.gif  wub.gif
Dabar laukiu spalio katalogo..turetu jau pasirodyti bigsmile.gif

Ups..jau yra pasirodo wub.gif
http://www.flickr.co...57627686572052/

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 09 30, 23:09)
Megztukas jau pas mane, su 89 per krutine ir 65 per liemeni XS dydis kaip tik, siltas, storokas, zodziu saltiems orams pats tas  bigsmile.gif Gaila fotikas uzluzes, imesciau foto  doh.gif

gerulis sitas megztukas. kokia kaina gavosi?
Atsakyti
mergaites,ar siu kelniu niekas dar nepirkot?
planuoju ciupti sulaukus nuolaidos biggrin.gif kazi su 90 per klubus nebus 2 dydis mazas,nes cia gi satinas ir turi graziai kristi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2011 10 01, 09:52)
planuoju ciupti sulaukus nuolaidos biggrin.gif kazi su 90 per klubus nebus 2 dydis mazas,nes cia gi satinas ir turi graziai kristi ax.gif

As Jusu vietoje turbut imciau nulini dydi - didele tikimybe, kad bus padidintos g.gif
Ir as i jas ziuriu... bet tas satinas man atrodo dviprasmiskai - kasdien su jomis neiseisi, o tas blizgumas... g.gif truputi man kakaip panasios i piizama ax.gif bet gal cia taip tik del blico atrodo. Manau, verta pasigooglinti ir atrasti realiu nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2011 10 01, 10:52)

Man tai jos gražios kažkaip tik pasižiūrėti, neisivaizduoju, kur su jom eičiau... Nu nebent jau į kokį balių turėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 10 01, 08:09)
gerulis sitas megztukas. kokia kaina gavosi?

222 Lt, ir as ji su nuolaida dar buvau pagavus 4u.gif

QUOTE(Chloja @ 2011 10 01, 10:49)
As Jusu vietoje turbut imciau nulini dydi - didele tikimybe, kad bus padidintos g.gif
Ir as i jas ziuriu... bet tas satinas man atrodo dviprasmiskai - kasdien su jomis neiseisi, o tas blizgumas... g.gif truputi man kakaip panasios i piizama ax.gif bet gal cia taip tik del blico atrodo. Manau, verta pasigooglinti ir atrasti realiu nuotrauku 4u.gif

Va ir as taip pamaniau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija69: 01 spalio 2011 - 11:08
pasiemiau kruva siandien 4u.gif
Cafe capri be wool super bigsmile.gif
4 dydis idealiai (su 95 sedimaja ir 68 tipo liemuo)

tada Oxford kelnytes melynos, tai man per leskas platokos...4 dydis per visas vietas ok, bet va leskos platokos smile.gif

marskinukai http://www.jcrew.com...~~~~~/49553.jsp
plonyte medvilne, dydi S emiau, virsus pas mane 93, tai kaip tik smile.gif

dar emiau megztuka pilka kur su kisenem ir uztrauktuku iki pat virsaus, ir aplink kakla eina, nebera pardavime ir neuzsisaugojau, merino vilna, M dydis kaip tik, mazesnio nenoreciau cool.gif

dar emiau laisvalaikio kelnytes, tokias zalios spalvos irgi nuorodos neberandu, tai 4 dydis tik tik unsure.gif reikia kokio kg atsikratyt doh.gif bet modelis vykes, cia tos kelnytes kur atraitytos nuotraukoj...
va: http://www.jcrew.com...~~~~~/42452.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo special: 01 spalio 2011 - 13:38
Labas, j.crew gerbėjos 4u.gif
Noriu paklausti tokio klausimo, nežinau ar jis korektiškas ar ne, ar čia į temą ar ne,ax.gif bet klausimas toks. smile.gif
Iš kokios tarpininkės reiktų sakytis j.crew rūbelius?
Manau ši informacija nėra konfidenciali smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2011 10 03, 01:12)
Labas, j.crew gerbėjos 4u.gif
Noriu paklausti tokio klausimo, nežinau ar jis korektiškas ar ne, ar čia į temą ar ne,ax.gif bet klausimas toks. smile.gif
Iš kokios tarpininkės reiktų sakytis j.crew rūbelius?
Manau ši informacija nėra konfidenciali  smile.gif  4u.gif

Iš bet kurios kuri užsakinėja iš JAV - tai gali būti MM&Daliux, Rudaplauke, Kate, Taure 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 10 03, 08:05)
Iš bet kurios kuri užsakinėja iš JAV - tai gali būti MM&Daliux, Rudaplauke, Kate, Taure 4u.gif

ačiū, DZINTE, bet gal galite išskirti, kurią nors mergina- tarpininkę. Pvz. kokią savybę- greitas užsakymas ir parsiuntimas ar pan.
Šiaip aš pati siunčiuosi, be mergaičių tarpininkių smile.gif bet gaila j.crew nesiunčia į LT. Bet dabar pamačiau šio rudens kolekciją, tai norėčiau, labai ten vieno derinuko mėlynas švarkelis, žalias golfiukas ir ypač tos mėlynos odinės pirštinės wub.gif prie džinsų thumbup.gif
Atsakyti