Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Myce @ 2011 09 30, 12:38)
Labas  smile.gif

Toks gražus rytas buvo šiandien  wub.gif

tikrai grazus 4u.gif ypac pirmoje foto

QUOTE(gizzy @ 2011 09 30, 16:59)

Man pultelis su parsiuntimu 8Lt kainavo, tai rizikavau  smile.gif Galvojau jei ir neveiks tai del 8litu tikrai nemirsiu  biggrin.gif Bet va pasiseke ir veikia jau daugiau nei metai laiko, tik batareika viena karta reikejo pasikeist  smile.gif

zinosiu kur kreiptis, jei kas bus neaisku smile.gif
Atsakyti
Ačiū kas pagyrėt rytą ir kas pakritikavot "smigusį vyrą" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Noreciau ir as i zaidima, bet kai mazai reiskiuosi, tai neatspes niekas tongue.gif bet ziuriu as ne viena tokia blush2.gif

Myce, man nepasirode miegantis, bet nesimato ka jis ten veikia tongue.gif

O la la, "Ruduo" smagus, tik erdves man truksta ax.gif

Svajone, be galvos auto labai patiko thumbup.gif

Kristuk, labai grazi esi, pozuoti moki, tad bandyk dar 4u.gif man uzblurinimas ar uzglamurinimas (nezinau kaip vadinti) nepatiko, labai nenaturaliai atrodo. Ir fona reiktu suziureti ax.gif

Dar tarp meldu mergina patiko, spalviniai bandymai paskutiniai geresni ax.gif Nepamenu kieno blush2.gif

As per atostogas zuikius gaudziau, nezinodama, kad ir jus gaudot ax.gif
Kritikai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 09 30, 21:02)

tu nepyk, bet kaip telefonu fotkinta..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 30, 19:06)

tikrai nepyksiu, sakyk viska 4u.gif

ar gali buti del patekusios saules? jos truputi daugiau buvo, nukirpau truputi...

Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 09 30, 14:13)
foto visu laukiu iki treciadienio, kelias esu gavusi, jei bus ir daugiau - galesiu kelias imesti ir anksciau smile.gif

irasyk ir mane i sarasiuka, jungiuos rolleyes.gif
Atsakyti
Cheles, ir mane irasyk, tai bent jau priversta busiu padirbeti sia linkme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 30, 21:06)
QUOTE(Rico @ 2011 09 30, 21:02)

na, apsvietimas tikrai netinkamas. isdegino visas spalvas, net tas spindulys kairej negelbsti. dangaus baltas plotas foto irgi cia nepuosia.
Atsakyti
O aš prasinešiau pro flickr'a, prisidėjau merginų į kontaktus, sakau reik pradėt analizuot foto kol žaidimas neprasidėjo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas! Koks jis šiandien nuostabus! smile.gif Foto iš rytinio pasivaikščiojimo smile.gif Bandžiau ieškot voratinklių, bet neradau doh.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutės, vis dar neišmokau cituoti nuotraukų doh.gif suspaudau cituoti ir man nesigauna, kad tos citatos atsidurtų atsakyme... nu nemoku.

Žalia naktelė praleista gerai, vyro gimtadienis atšvęstas smagiai ir netgi tikrai smagiai, šiandien oras tobulas - aš laiminga bigsmile.gif ir galvos nė kiek neskauda rolleyes.gif

QUOTE(Myce @ 2011 10 01, 11:29)
Labas rytas! Koks jis šiandien nuostabus!  smile.gif  Foto iš rytinio pasivaikščiojimo smile.gif Bandžiau ieškot voratinklių, bet neradau  doh.gif

http://www.part.lt/i...e8965698538.JPG

Patinka, tik berods dangus išdegęs, tiesa? Dar horizontą reikėtų tiesinti. O patinka valtis ir kadravimas.

Rico -> sutinku su brum ax.gif Patinka ta avytė, bet būčiau kalno daugiau ėmusi viršaus...
Atsakyti
Aš nežinau kaip tikrinti ar išdegę.... blush2.gif
Atsakyti