spalviškai labai toks minkštas kadras, liuks
Ir kaip dabar įžiūrėti tokias mažas nuotraukas?
Įkelk didesnes, tuomet matysim ar gerai ar ne padarytas namų darbas.

QUOTE(Ka @ 2011 10 01, 18:34)
Ir kaip dabar įžiūrėti tokias mažas nuotraukas?
Įkelk didesnes, tuomet matysim ar gerai ar ne padarytas namų darbas. 

nenorėjau puslapio ištampyt;) bet manau paspaudus turėtų pasididint?
pabandau vieną ;
Tokio dydžio nuotraukos, kurias mačiau part.lt, tikrai neištampytų puslapio. Dėl šito nereikia bijoti. Juk patogiau, kuomet matai vienoje vietoje.
Dėl ND. Aš linkusi abejoti dėl fokuso į trečią (paskutinį) objektą. Atrodo, kad mėlynas ir oranžinis vienodai sufokusuoti. Bandyk pasidėlioti daiktus kitaip, kad skirtumas būtų ryškesnis.
Papildyta:
Vis galvoju, pasuoti dėl žaidimo ar ne. Na, jei per savaitgalį nepasiimsiu fotoaparato į rankas, tuomet pasuosiu.
Visai laiko nebeliko. Ir jėgų dienos pabaigoje būna likę tik skaitymui ir žiūrėjimui.

Dėl ND. Aš linkusi abejoti dėl fokuso į trečią (paskutinį) objektą. Atrodo, kad mėlynas ir oranžinis vienodai sufokusuoti. Bandyk pasidėlioti daiktus kitaip, kad skirtumas būtų ryškesnis.

Papildyta:
Vis galvoju, pasuoti dėl žaidimo ar ne. Na, jei per savaitgalį nepasiimsiu fotoaparato į rankas, tuomet pasuosiu.

QUOTE(Ka @ 2011 10 01, 18:45)
Tokio dydžio nuotraukos, kurias mačiau part.lt, tikrai neištampytų puslapio. Dėl šito nereikia bijoti. Juk patogiau, kuomet matai vienoje vietoje.

Aš irgi tą patį pagalvojau kaip nuotraukos kompiuterį buvo,

o gal atstumą keist tarp daiktų ?
Gali ir atstumą.
Bandyk, kol pavyks.

ir noriu, ir bijau
ar priimsit i savo buri mokytis?

QUOTE(ich @ 2011 10 01, 19:25)
o nebuvai prisijungusi jau?
QUOTE(POMPA'dur @ 2011 10 01, 20:44)
dariau, bet galiu ir pakartot