QUOTE(Dvi @ 2011 09 30, 20:44)
Brangiai gaunasi, bet gerokai pigiau nei perkant Lietuvoj. Bet kad neišgąsdint su kaina, tai geriau pirma paklausinėkit kainų Lietuvoj.
Na jau dėl kainų tai manau neišgasdinsit

Nes kai stataisi namą daug kosmoso būna. Vienas iš tokių kosmosų tai buvo medžio impregnanto ir dažų kaina mūsų namukui, nes žinojom iš vienų bei kitų kiek mokėjo maždaug, o kai pasakė mums pardavėjai sumą tai tikrai buvo kelis kartus didesnė nei tikėjomės

Tai jau neišgasdintų niekas mūsų

Kaip ir manau kad neišgasdintų nieko jau medžiagų kainos kas statosi namus
QUOTE(Bazzz @ 2011 10 01, 14:37)
nu va. BAIGE tik dabar pirti slifuot. Slifavo su stambiu pradzioj, po to su smulkiu. Kiek kartu slifavo nezinau, bet ne viena ir ne du. Slifavo 12 dienu 1 zmogus. Ir dar sake slifuos po pirmo dazymo. Moku as uz kvadrata, tad jiems ten nosi krapstyt tikrai neapsimoka. Pirmadieni prades nama slifuot. sake 3 zmones nuslifuos per 15-20 dienu. Todel nesuvokiu kaip viena musu kolege cia per diena nama nusislifavo
kas dar nauju. baigtas kriukis su stogu ir namo, ne tik pirties. Liko tik grozis - cerpes. Kai jau bus su cerpem, pafotkinsiu. Dabar prasau pagalbos - gal kas pazistate interjero dizaineri, kuris specializuojasi arba turi patirties rastiniu namu interjere? reikia kad patartu kokias spalvas rinktis derinant sienas, grindis, plyteles, virtuves baldus ir lubas.
Na jeigu jau taip šlifuoja "ščirai" tai gal tada ir gali būt taip ilgai. Na aš ne per dieną, o per savaitgalį nušlifavau, bet šlifavau tik su didesniu rupumu, viskas švelnu, man tokia kokybė tinka. Turėjau ir smulkaus rupumo diskelių, bet jų man net nereikėjo, vyras tik šiandien namą pamatė po šlifavimo sakė superrr

Aš šlifuoju tiek kad nebūtų aštrumų, pašinų, bet nelyginu rastų iki visiško lygumo. Išorės aš nešlifuoju, pakankamai viskas lygu, užsidažys ir bus liuks. Va šiandien dar impregnavom antrą kartą vidų visą, ryt dar kartą impregnuosim su vyru išorę ir liks tik išorės dažymas dabar. Nors visi man sako, kad reikia ir vidų geriau dažyt, nes darysis vandentiekis, po to betonuosis grindys, išsiteps apatiniai rastai, sakė geriau nudažyt ir rinktis tokius dažus kad susidarytų plėvelė ir būtų lengviau nuplaut nešvarumus. Va dėl tų tokių dažų tai jau neturiu supratimo, nes sako tie kur sudaro plėvelę rastams sėdant ar trūkinejant sutrūkinėja ir pradeda luptis. Tai dabar dar kitą savaitę važiuosim į dažų parduotuvę kalbėt dėl dažų viduj.
Nervina stogas. Vis dar laukiu užsakytų čerpių ir kaminų, vėluoja su pristatymu, kaip nervina, sustojo darbai kol pristatys čerpes

Kai uždės stogą įdėsiu namuko nuotraukėlių.