Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstiniai namai 13

QUOTE(Gorada @ 2011 10 05, 22:26)
nieko neieskau ir ieko nesiulau - seip giriuosi  lotuliukas.gif

clap_1.gif
Oi Gorada.......
O gal kaip tik siulau ir ieskau ?.....mirksiukas.gif
Namukas atrestauruotas, siltas hihihi.gif .....zolyte minksta sokiai.gif ....tvenkinukas vacation4.gif vacation1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo profas: 06 spalio 2011 - 08:34
QUOTE(Bazzz @ 2011 10 05, 01:02)
6 menesiai ir 2 savaites iki sukirtimo sklype. bet jis toliau sau sekmingai dziusta sau su stogu. tai dabar jau praejo 9 menesiai.

kas link architekto. siandien vos neapsiverkiau sklype nuvaziaves. uzdejo stoga vyrai virs terasos. Tai vejalentes aukstis nuo busimu terasos grindu 195 cm. Tarkime 10 cm suses, ir aukstis bus 185 !!!!!!!!!!!!! nu as tai galvos nedauzysiu vaiksciodamas, esu neperauges. bet vat sveteliui vienam kitam gali tekt guza isistatyt. puoliau rekt ant stroiteliu - sake padarem cm i cm viska kaip projekte. zodziu pravalas. guodzia nebent tai - kad tai yra zemiausia vieta - pats stogas terasos  slaitinis, tad siaip puo juo aukstis normalus ir i dvi puses eit irgi nieks neklius, o vat is trecios puses - net nezinau. jauciu reiks tureklus daryt, tipo ten nevaiksciojama. taip kad net pasitvirtine projektus, statybu eigoj ziurekit viska ir keiskit eigoj visokias nedadielkes nepastebetas ! kad suprast apie ka kalba - idedu linka kur matos ta teras su stogu  (piesinys) http://www.archipas....unas_169_m2/104

Gražus namukas Bazzz thumbup.gif Pamačiau archpas ir prisiminiau kaip jie išsidirbinėja, buvom namuką nusižiūrėję oj jie ten kokie išpindėję pasirodė, nenorėjau prasidėt doh.gif Projektų tai fainų turi ax.gif Mums su jais nelabai pasisekė.
Dėl terasos nesmagu aišku. Kaip sakant retai būna toks architektas kad bent kažkokios kliauzos nepadarytų, reikia tikrint tikrint ir dar kartą tikrint darant projektą viską. Pas mus pagal projektą vienas sienų aukštis, aš paėmiau ir padidinau, man viduj sienos aukštis turi būt min. 280cm ir man dzin. Tai dabar kokie 305 cm, dėsis grindys, pasės rastai ir tada liks normaliau, nes architektas buvo paskaičiavęs 2,85 aukštį doh.gif Atrodo irgi viską sutikrinom, apsvarstėm, pakeitėm ką reikėjo, bet vistiek vienoj vietoj kaip pražiopsojau kad langas ne vidury kambario, na projekte kažkaip net nesimatė kad jis taip šone ir dabar kai pastatė namą eina na doh.gif Irgi keikiau architektą doh.gif Iš išorės tai normaliai, bet viduj tam kambary nelabai kaip. tai va visi kas dar projektuojat namuką labai viską apskaičiuokit apsvarstykit patys, nes architektai tikrai kartais belekokią nesamonę padaro doh.gif

QUOTE(profas @ 2011 10 06, 09:30)

Oi Gorada.......
O gal kaip tik siulau ir ieskau ?.....mirksiukas.gif
Namukas atrestauruotas, siltas hihihi.gif .....zolyte minksta  sokiai.gif ....tvenkinukas  vacation4.gif    vacation1.gif

Oj čia geras žvnegiau thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif Viskas kaip ir yra ko daugiau norėt, tai tuoj atsiras ir tai ko trūksta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bee123 @ 2011 10 06, 09:00)
Labas... smile.gif

Gal kas galit pasiūlyti kuo impregnuoti/dažyti/alyvuoti vidines pušines sienas? smile.gif Noriu suteikti baltą atspalvį, pabalinti smile.gif Na juk supratot apie ką aš wink.gif

Reikia eit ir klaust pas dažų pardavėjus, jie maždaug pakonsultuoja, o iš savo pusės dar patart negaliu, dar tik pirksim dažus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2011 10 06, 19:55)
Gražus namukas Bazzz  thumbup.gif Pamačiau archpas ir prisiminiau kaip jie išsidirbinėja, buvom namuką nusižiūrėję oj jie ten kokie išpindėję pasirodė, nenorėjau prasidėt  doh.gif Projektų tai fainų turi  ax.gif Mums su jais nelabai pasisekė.

Na mes irgi pas Archipa projektavomes, tai sakyciau visai malonus zmogus, tikrai nebuvo jokio ispindejimo. Aisku, truputi guma tempia, ka ir visi mes darom, bet siaip tai savo darba tikrai ismano. Ir beje, Bazz idetas linkas, tai ir yra musu projektas su perstumdytom vidinem sienom, o is isores tai veik identiskas. Net ir mano vardu pavadintas smile.gif Siaip ziurint i kitus projektus panasu, kad Archipas savo projektus uzsakovu vardais pavadina.
Atsakyti
QUOTE(Bingo @ 2011 10 06, 22:06)
Na mes irgi pas Archipa projektavomes, tai sakyciau visai malonus zmogus, tikrai nebuvo jokio ispindejimo. Aisku, truputi guma tempia, ka ir visi mes darom, bet siaip tai savo darba tikrai ismano. Ir beje, Bazz idetas linkas, tai ir yra musu projektas su perstumdytom vidinem sienom, o is isores tai veik identiskas. Net ir mano vardu pavadintas smile.gif Siaip ziurint i kitus projektus panasu, kad Archipas savo projektus uzsakovu vardais pavadina.

Tikrai, gerai pastebėta, būtent taip ir pavadina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bazzz @ 2011 10 05, 00:02)
6 menesiai ir 2 savaites iki sukirtimo sklype. bet jis toliau sau sekmingai dziusta sau su stogu. tai dabar jau praejo 9 menesiai.

kas link architekto. siandien vos neapsiverkiau sklype nuvaziaves. uzdejo stoga vyrai virs terasos. Tai vejalentes aukstis nuo busimu terasos grindu 195 cm. Tarkime 10 cm suses, ir aukstis bus 185 !!!!!!!!!!!!! nu as tai galvos nedauzysiu vaiksciodamas, esu neperauges. bet vat sveteliui vienam kitam gali tekt guza isistatyt. puoliau rekt ant stroiteliu - sake padarem cm i cm viska kaip projekte. zodziu pravalas. guodzia nebent tai - kad tai yra zemiausia vieta - pats stogas terasos  slaitinis, tad siaip puo juo aukstis normalus ir i dvi puses eit irgi nieks neklius, o vat is trecios puses - net nezinau. jauciu reiks tureklus daryt, tipo ten nevaiksciojama. taip kad net pasitvirtine projektus, statybu eigoj ziurekit viska ir keiskit eigoj visokias nedadielkes nepastebetas ! kad suprast apie ka kalba - idedu linka kur matos ta teras su stogu  (piesinys) http://www.archipas....unas_169_m2/104

Na nelabai tiesą statybininkai sako.Pagal projektą nuo terasos grindų buvo numatyta 220 cm. Esant tokiai mažai terasai, jeigu aukščiau kelti, nelabai nuo lietaus pasaugos. Todėl paprastai daroma žemiau.

detale_buzzz.jpg - 77.5 Kb

user posted image

Dėl sėdimo. Statybininkai turi užsimesti kiek reiks visokiems sėdimams. Vieni stato iš drėgno rąsto, kiti iš džiovinto, klijuoto ir .t.t. Kiekvienu atveju kitoks sėdimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo logarch: 07 spalio 2011 - 09:06
QUOTE(Linetė @ 2011 10 06, 20:15)
Reikia eit ir klaust pas dažų pardavėjus, jie maždaug pakonsultuoja, o iš savo pusės dar patart negaliu, dar tik pirksim dažus  ax.gif

Kad dažų nesinori, norisi kažko natūralesnio.. alyvos kokios.. Radau baltos spalvos dažyves, bet nežinia kaip atrodys realiai, man kažkodėl dažyvė asocijuojasi su laku sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bee123 @ 2011 10 06, 08:00)
Labas... smile.gif

Gal kas galit pasiūlyti kuo impregnuoti/dažyti/alyvuoti vidines pušines sienas? smile.gif Noriu suteikti baltą atspalvį, pabalinti smile.gif Na juk supratot apie ką aš wink.gif

Aš dažiau šituo: Altaxin Visai normaliai
Atsakyti
Prasau patarimo. Labai susivelino klijuoti rastai, terminas pagaminimo nusikele i lapkricio antra puse.....gal isvis atideti pavasariui, nes kol surinks savaite, dar stogas, bijau kad gausis totaus s..... slapias namas. Gal kam teko susidurti su tokia situacija?
Atsakyti
QUOTE(Bingo @ 2011 10 06, 23:06)

Del Architekto, nezinau, apart issitempimo laike nebuvo jokiu problemu. Taciau del to isitempimo laike manes visiskai nebiesino, nusiteikiau tam ir vsio. Nes tai yra pas visus absoliuciai architektus. Tai buvo man trecias architektas darbiniais reikalais, ir visi jie patempdavo. Pas draugus kas statosi tas pats. Taip kad nieko cia tokio.
Del terasos tai galvoju kad statybininkai turejo 10 cm auksciau daryt zinodami kad ses rastas.
Del projekto, tai kiek pamenu pas architekta 2010 m liepa atejau jau su piesiniais kas kur turi buti ir su juo toliau tobulinim viska kol rugseji kazkur gavom si rezultata, tad cia nera Bingo projektas. Beje. As irgi Arunas. Bet cia siaip, istikruju tai nesvarbu.
Papildyta:
QUOTE(jolanda.baka @ 2011 10 07, 13:27)
Prasau patarimo. Labai susivelino klijuoti rastai, terminas pagaminimo nusikele i lapkricio antra puse.....gal isvis atideti pavasariui, nes kol surinks savaite, dar stogas, bijau kad gausis totaus s.....  slapias namas. Gal kam teko susidurti su tokia situacija?

stoga menesi darys. jei tai butu ne klijuoti, o normalus rastai, ir dar nedziovinti dziovykloj, o naturaliai vytinti, tai statyciau ir nesukciau galvos. palikciau neuzdaryta ziemai, butu super. O kaip su klijuotu nezinau. neturiu nuomones. as paskambineciau i kelias klijuotu rastu firmushkas ir paklausineciau ju nuomones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazzz: 07 spalio 2011 - 12:47
QUOTE(Bazzz @ 2011 10 07, 12:51)
stoga menesi darys. jei tai butu ne klijuoti, o normalus rastai, ir dar nedziovinti dziovykloj, o naturaliai vytinti, tai statyciau ir nesukciau galvos. palikciau neuzdaryta ziemai, butu super. O kaip su klijuotu nezinau. neturiu nuomones. as paskambineciau i kelias klijuotu rastu firmushkas ir paklausineciau ju nuomones.

Dekui 4u.gif , taip ir bandau daryti, bet ju atsakymai, beveik vienodi, statykit nieko nenutiks, bet man klausimu milijonas...... kaip dazyti prie minuso, ar nedazyti ir t.t todel ir bandau ieskoti atsakymo, pas tuos kurie sau statosi, gal tokia patirti turi.
Atsakyti
QUOTE(jolanda.baka @ 2011 10 07, 14:21)
Dekui  4u.gif , taip ir bandau daryti, bet ju atsakymai, beveik vienodi, statykit nieko nenutiks, bet man klausimu milijonas...... kaip dazyti prie minuso, ar nedazyti ir t.t todel ir bandau ieskoti atsakymo, pas tuos kurie sau statosi, gal tokia patirti turi.

nedazykit niekuo. dauguma dazyviu, impregnantu iki plius 5 temperaturos grubiai darbine temp.
Atsakyti