QUOTE(Bazzz @ 2011 10 05, 01:02)
6 menesiai ir 2 savaites iki sukirtimo sklype. bet jis toliau sau sekmingai dziusta sau su stogu. tai dabar jau praejo 9 menesiai.
kas link architekto. siandien vos neapsiverkiau sklype nuvaziaves. uzdejo stoga vyrai virs terasos. Tai vejalentes aukstis nuo busimu terasos grindu 195 cm. Tarkime 10 cm suses, ir aukstis bus 185 !!!!!!!!!!!!! nu as tai galvos nedauzysiu vaiksciodamas, esu neperauges. bet vat sveteliui vienam kitam gali tekt guza isistatyt. puoliau rekt ant stroiteliu - sake padarem cm i cm viska kaip projekte. zodziu pravalas. guodzia nebent tai - kad tai yra zemiausia vieta - pats stogas terasos slaitinis, tad siaip puo juo aukstis normalus ir i dvi puses eit irgi nieks neklius, o vat is trecios puses - net nezinau. jauciu reiks tureklus daryt, tipo ten nevaiksciojama. taip kad net pasitvirtine projektus, statybu eigoj ziurekit viska ir keiskit eigoj visokias nedadielkes nepastebetas ! kad suprast apie ka kalba - idedu linka kur matos ta teras su stogu (piesinys)
http://www.archipas....unas_169_m2/104
Gražus namukas Bazzz

Pamačiau archpas ir prisiminiau kaip jie išsidirbinėja, buvom namuką nusižiūrėję oj jie ten kokie išpindėję pasirodė, nenorėjau prasidėt

Projektų tai fainų turi

Mums su jais nelabai pasisekė.
Dėl terasos nesmagu aišku. Kaip sakant retai būna toks architektas kad bent kažkokios kliauzos nepadarytų, reikia tikrint tikrint ir dar kartą tikrint darant projektą viską. Pas mus pagal projektą vienas sienų aukštis, aš paėmiau ir padidinau, man viduj sienos aukštis turi būt min. 280cm ir man dzin. Tai dabar kokie 305 cm, dėsis grindys, pasės rastai ir tada liks normaliau, nes architektas buvo paskaičiavęs 2,85 aukštį

Atrodo irgi viską sutikrinom, apsvarstėm, pakeitėm ką reikėjo, bet vistiek vienoj vietoj kaip pražiopsojau kad langas ne vidury kambario, na projekte kažkaip net nesimatė kad jis taip šone ir dabar kai pastatė namą eina na

Irgi keikiau architektą

Iš išorės tai normaliai, bet viduj tam kambary nelabai kaip. tai va visi kas dar projektuojat namuką labai viską apskaičiuokit apsvarstykit patys, nes architektai tikrai kartais belekokią nesamonę padaro
QUOTE(profas @ 2011 10 06, 09:30)
Oi Gorada.......
O gal kaip tik siulau ir ieskau ?.....
Namukas atrestauruotas, siltas

.....zolyte minksta

....tvenkinukas
Oj čia geras žvnegiau

Viskas kaip ir yra ko daugiau norėt, tai tuoj atsiras ir tai ko trūksta