QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2012 03 15, 08:43)
Sveikutes,
Nu mano megrytei 4metukai ......,gerkle visada raudona,bet anginos mums retas dalykas.
QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2012 03 26, 11:39)
nes jau pradedu abejoti ar gerai darem kad pjovem.... Nors daktaru trys ziurejo ir visu ta pati nuomuone,bet kai matai vaika is skausmo net linguoja uz burnos uzsiemusi tai geriau atrodo butume visk apalike taip pat....
mano mazajam irgi tas pats, angimon beveik nesergam, bet gerkle persti ir buna raudona beveik be pertraukos, o menkiausias paraudimas kazkaip dar padidina ir taip be proto dideles tonziles, jos tarsi patinsta, tai atrodo kad utoj tuoj uzdus

ir beje, naktim daznai buna taip kaip SInsiliukes mergytei po operacijos, sedi, seiles bega, neryja, rekia, dusta ir net linguoja

zodziu jauciu apsispresiu operuoti.
o dickiui irgi tuo paciu, jam jos ne tokios dideles, bet jam jau 4 karta per metus tipo ale skarlatina nustato, nors skarlatina negaletu kartotis, tai pradejau manyti kad cia kokia streptokokine infekcija, sukelejas tas pats, o saltinis gali buti angina, zodziu irgi trys LORai sako ta pati.
adenoidai maniskiams operuoti jau, bet dickiui itaria kad atauge

po adenoidu operacijos atsigavo labai lengvai, idomu kaip dabar bus... ir ar realu man su jais vienai susitvarkyti VIENU METU ?
QUOTE(armi06 @ 2012 07 01, 20:10)
labukas,mums birzelio 28 isoperavo angina,ir siandien gryzome namo,lyg nieko nebutu buve,antra diena po operacijos tik veme pakilo temperatura iki37,7,po operacijos ir iki pat sios dienos vaikas nejaucia jokiu gerkles skausmu,jau ligoninej valge ir sumustinius ir plesoma sureli,gryzom namo valgo viska,sako jam nieko neskauda,ar yra kam taip buve ar cia normalu,ar skausmai dar priesaky,gal dar veikia tas morfinas,nes vaikas vaiksto lyg apsnudes,bet zaidzia,suvalge ir kelis zirnius,blynus vakarienei,kiek skaitau visiems skauda,mes jokiu nuskausminamuju net negerem tik viena paracetamolio zvakute ligoninej idejo,beja tik balsiukas juokingas kolkas toks plonas, beja mums4metukai
kas operavo ?