Įkraunama...
Įkraunama...

"Atsigavimas" po tonzilių šalinimo

jo, kai tik skausmas atlegsta sunku nulaikyti juos smile.gif mums jau 10 paru po operacijos, mazasis jau seniai pamirso kas tas yra, o dickiui kartais dar suskausta, bet jau vaistu nepraso smile.gif kada jau visos gresmes baigiasi ? kaip ten i gerkle paziureti kad pamatyti nusivale ar nea zaizdos ?
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2012 08 20, 13:07)
jo, kai tik skausmas atlegsta sunku nulaikyti juos smile.gif mums jau 10 paru po operacijos, mazasis jau seniai pamirso kas tas yra, o dickiui kartais dar suskausta, bet jau vaistu nepraso smile.gif kada jau visos gresmes baigiasi ? kaip ten i gerkle paziureti kad pamatyti nusivale ar nea zaizdos ?

mums 11 paru, ziurejau gerkle. Dar like fibrino, bet mano akim atrodo neblogai. Ryt einam jau pas gydytoja. Mums salino ir adenoidus, siandien visa diena bega sloga, nes nezinau ar tai normalu...
Atsakyti
nu tai isoperavus adenoidus sloga irgi buna, gal kiek reciau, gal maziau pulinga bet tai vis tiek buna, gal jums paprasciausia sloga ? 4u.gif
Atsakyti
as galvoju ar cia sveikimo proceso dalis ? nes mums viska operavo... kazka lyg ir minejo, nieko ryt issiaikinsiu su gydytoja smile.gif
Atsakyti
Gal galit parasyt kiek atsidekojat santariskese uz tonziliu ir adenoidu salinima? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 21 rugpjūčio 2012 - 20:02
QUOTE(Giga* @ 2012 08 20, 12:07)
kada jau visos gresmes baigiasi ? kaip ten i gerkle paziureti kad pamatyti nusivale ar nea zaizdos ?

na mums tai sake, kad per 2 sav viskas pilnai sugyja, tai kaip suprantu, sugijus gerkle turi atrodyti normaliai rausva, o ne baltos apnasos. Mums jau nesake gyd, kad pas ja daugiau reikes pasirodyti, tai manau pakaks tik pediatro apziuros. Neaisku, kaip bus realiai, bet mum operuota 08-17 d, ir sake, kad nuo rugsejo jau drasiai galesim eiti i darza nes bus viskas sugije..
p.s. as tai prasau, kad vaikas issiziotu daug ir su prozektoriuku pasvieciu i gerkle, tai viskas puikiai pasimato blush2.gif
Atsakyti
Mes vakar buvom pas gydytoja ir leido jau normaliai gyventi thumbup.gif
fibrino dar truputi like, bet sake viskas o.k ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2012 08 22, 07:57)
Mes vakar buvom pas gydytoja ir leido jau normaliai gyventi  thumbup.gif
fibrino dar truputi like, bet sake viskas o.k  ax.gif

o kaip siaip vaikas jauciasi? Mano tai labai gulineja, suvalgo sriubos truputi ir sako pavargau, noriu paguleti.. Nubudes pastoviai verkia, kad skauda. Dedam zvakutes, nes sirupo nei pro kur neima, bet man idomu, kiek ilgai jis toks gulinejantis gali buti, toks gana vangus kartais atrodo, gal sakau galejo nukraujuoti operacijos metu ir dabar kokiu vitaminu reiktu pastiprinti krauja ir organizma.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldu444 @ 2012 08 22, 23:10)
o kaip siaip vaikas jauciasi? Mano tai labai gulineja, suvalgo sriubos truputi ir sako pavargau, noriu paguleti.. Nubudes pastoviai verkia, kad skauda. Dedam zvakutes, nes sirupo nei pro kur neima, bet man idomu, kiek ilgai jis toks gulinejantis gali buti, toks gana vangus kartais atrodo, gal sakau galejo nukraujuoti operacijos metu ir dabar kokiu vitaminu reiktu pastiprinti krauja ir organizma..  g.gif

Mano gerai jauciasi. Vakar vaziavo dviraciu, siunta, valgo. Vaistu jau labai seniai negeriam. Pasirodykit savo pediatrui, jei tai silpnai jauciasi.
Atsakyti
5 dienos po operacijos mano dickis dar buvo gulinejantis, verkiantis kad skauda ir t.t. o mazasis jautesi gerokai geriau, manau cia nuo vaiko priklauso, siiap tikrai dar nereikai panikuoti. skausmas zinokite slopina zmogu, nustos skaudeti, atsiras jegu , pamatysit 4u.gif
Atsakyti
Praejus 2.5 savaites po operacijos prasidejo kosuliukai.. kaip gydyti? iprastais budais? Purskalas, sirupelis ir pan? unsure.gif
Atsakyti
Mano vaikui- 5 para po tonziliu ir adenoidu pasalinimo. Pastebejau, kad burnytej atsirado baltos koses. Issigandau, mums gyd nieko apie tai nesake. Kiek cia paskaiciau, tai normalu? g.gif
Atsakyti