Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

sveikos, as sia savaite su 500 pliuso rolleyes.gif matmenys ir nuliniai, leisgyve savaite buvo biggrin.gif
Atsakyti
Laba, sveikit sirguliuojančios 4u.gif
QUOTE(MO @ 2011 11 04, 12:10)
man iki prisitraukimų kaip iki mėnulio  blush2.gif
o ką būtent reikia sustiprinti,norint padaryti nors vieną? kokius pratimus atlikti? blush2.gif

Normalu, tai turbūt ir yra sunkiausia, dirbant su savo kūno svoriu g.gif Aš jau darau pvz.: pritūpimus ant vienos kojos, nindzių šuolius, bet prisitraukimai tik pusiniai su išlaikymu doh.gif Pirmiausia tai stipri turi būti nugara, ir aišku toliau pečiai, rankos pilnumoje, presas, kojoms turbūt mažiausiai reikalavimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 11 04, 13:10)
ojej,kas čia tave užpuolė  unsure.gif
rimtai?  bigsmile.gif aš tai labai patenkinta  thumbup.gif

Kažkoks lėtinis bronchitas bandė kabintis, bet jau atrodo sveika tpfu tpfu tpfu.
Aha, pasidovanojau sau gimtadienio proga, ir mitybos planą kartu, žiūrėsiu, kas iš to gausis. Reikalavimai figūrai gana ambicingi, tai turbūt ir programa bus atitinkama cool.gif

Kutveliuk, sveik 4u.gif Kaip šiaip laikaisi, kaip naujas gyvenimo etapas klostosi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu visom uz palinkejimus, bandau visokiais budais, arbatom, vilnones kojinem ir pan.. bjauriausia liga ta sloga..

QUOTE(maruša @ 2011 11 04, 14:04)
Kaip šiaip laikaisi, kaip naujas gyvenimo etapas klostosi? mirksiukas.gif

siaip viskas gerai, nebereikalo ir sakoma nuo meiles iki neapykantos vienas zingsnis... kai tiek daug (ir nenoredama) suzinojau, tai net bloga, kai pagalvoju galejau anksciau jau itaresne buti.. nu ir eina ji na na na na lotuliukas.gif dabar uztai demesio netruksta lotuliukas.gif tik nelabai kur einu, rubai per dideli, reik naujus pirkt thumbup.gif vienu dydziu per sikna sumazejau, ir vienu-dviem per virsu (nu krutine galejo ir nesumazet, bet yra kaip yra). mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikit merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2011 11 04, 13:39)
Aš jau darau pvz.: pritūpimus ant vienos kojos, nindzių šuolius, bet prisitraukimai tik pusiniai su išlaikymu doh.gif  Pirmiausia tai stipri turi būti nugara, ir aišku toliau pečiai, rankos pilnumoje, presas, kojoms turbūt mažiausiai reikalavimų smile.gif

Aš užvakar pradėjau daryti pritūpimus ant vienos kojos. Man buvo šokas, kad aš jų nepadarau. Padarau tik ketvirtadalį pritūpimo blink.gif Maniau, kad tai labai paprasta, ale nė velnio doh.gif Tai dabar stengiuos, esant progai vis po 5 kiekvienai kojai padaryti ir taip kojas stiprinti.
Atsakyti
Sveikos, merginos, norėčiau jungtis prie jūsų.
Mėgstu sportą, vis pasportuoju truputį. Kadangi klubai yra man per brangu, nusprendžiau kad sportuosiu namie/ne sporto klube, tad galvoju - reik susirasti palaikymo komandą, kad gauti patarimų, nes informacijos yra labai daug, o susirinkti ir dar išbandyti daug ką - nelabai gaunas.

Atvirai pasakysiu, perskaičiau tik pirmą puslapį ir 4 paskutinius. Tai pakolkas man sunkiai sekasi suprasti apie ką jūs šnekat biggrin.gif - sudėtingi terminai.

Taip pat supratau, kad reikia surašyti kažkokius savo duomenis, tai jei iš lentutės gerai supratau tai rašau:

ūgis - 160
svoris - 63,2 , norimas 54

liemuo - 72
klubai - 100
šlaunis - 59

Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 11 04, 12:39)
Laba, sveikit sirguliuojančios 4u.gif

Normalu, tai turbūt ir yra sunkiausia, dirbant su savo kūno svoriu g.gif Aš jau darau pvz.: pritūpimus ant vienos kojos, nindzių šuolius, bet prisitraukimai tik pusiniai su išlaikymu doh.gif  Pirmiausia tai stipri turi būti nugara, ir aišku toliau pečiai, rankos pilnumoje, presas, kojoms turbūt mažiausiai reikalavimų smile.gif

nugara,nugara,nugara...neveltui tiek akcentavo MB apie ją prieš pradedant sportuot smile.gif
obeje,darėm abu su B kurį čia savaitgalį "lentą"-katras ilgiau išlaikys,lentą šonu be konkurencijos laimėjau aš lotuliukas.gif kaip prieš sportuojantį,kad ir nereguliariai,visą gyvenimą,tai čia man pasiekimas lotuliukas.gif

QUOTE(maruša @ 2011 11 04, 13:04)

įdomu,brūkštelsi apie meniu,ar ten labai įmantrus smile.gif
tavo gimtadienis buvo??

QUOTE(linnn @ 2011 11 04, 14:55)

sveika prisijungus 4u.gif
Papildyta:
kas čia per pritūpimai viena koja bigsmile.gif blush2.gif einu bandyt lotuliukas.gif
Papildyta:
ups lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2011 11 04, 15:55)

Sveika prisijungus. Sportuojam pagal įvairias programas. Kelios merginos sportuojam pagal bodyrock.tv, kitos pagal JM (rodos Jillian Michels), kitos rodos dar kitas programas pasirinkusios.
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2011 11 04, 17:20)
Sveika prisijungus. Sportuojam pagal įvairias programas. Kelios merginos sportuojam pagal bodyrock.tv, kitos pagal JM (rodos Jillian Michels), kitos rodos dar kitas programas pasirinkusios.

ačiū už priėmimą 4u.gif

aš rytais bėgioju. Bet užtrunku tik apie 20 minučių. Vat norėčiau kažką grįžus dar padaryti, kažką tokio . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 04 lapkričio 2011 - 17:36
Laba vakara.
Pasiulymas toms, kurioms nepavyksta padaryti prisitraukimu ar ju padaryti pakankamai pagal programa (reiks partnerio). Traukites kiek imanoma aukstyn is savo jegu, kai jau nebegalesite, tegul partneris paema uz sparnu delnu ir siektiek padeda pakilti aukstyn, o zemyn leiskites letai pacios. Kartokite is naujo. Taip po truputi padarysite vis daugiau ir daugiau prisitraukimu.
Toms, kurios neturi galimybes sportuoti su partneriu, darykite toki pratima http://www.exrx.net/...ChinupSelf.html
Zinoma bandykite trauktis kiek imanoma labiau is nugaros, o kojomis tik siektiek padekite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytis`: 04 lapkričio 2011 - 18:00
Gyti,angeločikas tu mūsų thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos o gal kas jogos pratimus namuose daro? bigsmile.gif
Atsakyti