Nu išieškojau visas temas, gal pražioplinau, bet pasakykit, kas sėkmingai auginat cika, kaip jį prižiūret, kokių jam reikia sąlygų?

aš turiu tik neperlaistyk ir nepilk vandens ant gumbo,tai įnoringa gele,išleido 4 lapus ir lyg tai pradejo geltonuot,reikia duot trašu
Aš galvoju, kad su trašom nereikia persistengti. Pas mane auga, bet kai vis pavaišindavau trašom, lapai išaugdavo ištysę, negražūs, todėl nors buvo gaila, bet aš juos nukirpau. Taip pat turbūt jam reikia ypač daug šviesos.
Aciu uz gera nuoroda
Bet man vistiek reiktu patarimo
Cika turiu jau kokie 9 metai. Bet lapus jis numesdavo kas du metus. Dabar jau 5 metai , kai persikrauste i kita buta, ir 5 metai laikosi tie 2 lapai (kitus 2 per cekavuma netycia nulauziau
) . Vasara pastebejau, kad lenda 4 nauji lapiukai
Bet jie paaugo iki rugsejo kokius 4 cm ir dabar ne is vietos
Kodel? Senieji lapai truputi gelstelejo, bet laikosi dar visai neblogai

Bet man vistiek reiktu patarimo

Galiu idet nuotrauka is Tenerifes, ten alpau nuo ciku, nes jie auga belekur

Nu jo, darcia maziukai skaitosi ten, buvo tokiu
dideliu, sako juk jie per metus uzauga tik viena ziedeli ta, tai ten neisivaizduoju kiek metu augo
Bet pavarvint seile pavarvinau

Bet pavarvint seile pavarvinau

Cikui jokiu būdu nereikia didelių vazonų. Ir dažnai persodinėti nereikia. Žemė turėtų būti su smėliu.
Ir aš nusipirkau cika,labai jau man fainas augaliukas,tik jeigu augs pas mane,nes kai kurios gėlės veši ir labai gerai auga,o kai kurias tenka išmest,nes nudžiūsta,arba net nežinau kas atsitinka...........
Tai dabar jūs man pasakykit,ar man jį persodint,nes vazono dugne matosi išlindę šaknys????
Tai dabar jūs man pasakykit,ar man jį persodint,nes vazono dugne matosi išlindę šaknys????
gal kas žinote kaip prižiūrėti ciką, pradėjo ruduoti lapai o nauji lapeliai vos išlindę nudžiuvo,
[COLOR=blue]o taip norėtųsi užsiauginti šį augalą. sako kad auga jis iki 100 metų