Įkraunama...
Įkraunama...

Cikas

Greičiausiai yra kažkur didžiulės plantacijos (kaip ir bet kurių kitų atvežamų gėlių), kur auginama daug metų, tai turbūt visokio amžiaus jų turi. Aišku dar gal kaip nors ir paskatina...
Pvz. girdėjau, kad didžiausia gėlių tiekėja pasaulyje yra Ekvadoras... O mes paskui jas kaip olandiškas perkame wink.gif)) O olandijoje tiesiog gėlių biržos...
Atsakyti
undefined
ačiū elai už nuorodą. aš manau kad persistengiau - pertręšiau savo ciką, labai jau norėjau kad augtų gražus tai ir negailėjau trąšų.
Atsakyti
Atsargiai, pertręšus galima augalą nudeginti ir numarinti...
Atsakyti
Labai faini man tie cikai, tik vis dvejoju ir nepasiryztu nusipirkti. Nes daznai matau juos nukainuotu skyrelyje, tokius visus sudziuvusius ir varganus. Todel padariau isvada, kad nelengva ju prieziura. O be to ir kaina ju nemaza.
O ar atsigauna jie po visu nugeltonavimu, ar kai jau nugeltonuoja tai amen??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2005 06 27, 10:12)
Labai faini man tie cikai, tik vis dvejoju ir nepasiryztu nusipirkti. Nes daznai matau juos nukainuotu skyrelyje, tokius visus sudziuvusius ir varganus. Todel padariau isvada, kad nelengva ju prieziura. O be to ir kaina ju nemaza.
O ar atsigauna jie po visu nugeltonavimu, ar kai jau nugeltonuoja tai amen??? g.gif

MAn nepatiko cika auginti- letai auga ir nuolat reikia galvoti kiek lieti, kuo, kaip ir pan, kiloti is tamsesne vietos ir sviesesne ir atv.o paskui gaivinti sad.gif
O po vieno nurudavimo ir pamiro. Tai buvo ismestas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 06 27, 10:57)
MAn nepatiko cika auginti- letai auga ir nuolat reikia galvoti kiek lieti, kuo, kaip ir pan, kiloti is tamsesne vietos ir sviesesne ir atv.o paskui gaivinti sad.gif

vat vat - su tokiu auginimu man jie ir siejasi. sad.gif
Atsakyti
AEG, nuskaninau lenkišką straipsnį apie cikus. Gavosi 6 pdf failai ~ 100 kB. Kur persiųsti? arba gal kas žino kur juos įmesti, kad galima būtų pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(elos @ 2005 06 27, 12:54)
AEG, nuskaninau lenkišką straipsnį apie cikus. Gavosi 6 pdf failai ~ 100 kB. Kur persiųsti? arba gal kas žino kur juos įmesti, kad galima būtų pasiimti.

Super! parašysiu AŽ kur norėčiau gauti. O šiaip gal galima supermamoje kažkur failus talpinti.... g.gif gal kas žinos?..... Gal ir aš pagaliau užauginsiu kokį ciką!
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 06 27, 10:57)

ir man su ciku taip pat buvo. vienas augo pas mane porą metų, bet paskui kažkas nepatiko ir nudžiūvo. tada nusipirkau kitą, bet su tuo tai dar blogiau buvo.rūpinausi baisiausia- kilnojau, šviesiau, tamsiau, tai laisčiau, tai laikiau sausai, bet niekas jam netiko. nudžiūvo ir psio. cry.gif
Atsakyti
Augo,augo mano cikas ir va nugelto visi keturi lapai ir taip nusileido,tai dabar ir nežinau,išmesti,ar dar laikyti,gal meta tuos lapus ,o paskui jie atauga????
Atsakyti
Man atrodo,tu ta cika isimk is vazono,apziurek,ar nesupuves,neapgedes.Jei taip,galima bandyt pazeistas vietas ispjaut,apibarstyti anglim medzio,padziovint pora dienu ir vel bandyt sodint,gal atsigaus.
Atsakyti

Mao cikas ir liūdnas ,o kokiom tašom trešti?
Atsakyti