Įkraunama...
Įkraunama...

Cikas

QUOTE(teska @ 2008 03 10, 23:18)
Ne vakar vyras nupirko frezija atrodo taip vadinas. Bet artimiausiu metu bus mano pirkinys  wub.gif

Gero pirkinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 03 10, 22:21)
Gero pirkinio 4u.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Man vyras kovo 8osios progra padovanojo Cika thumbup.gif
Atsakyti
Viskas nebegaliu, rengiuos ir vaziuoju ciko pirkti smile.gif jau pavydas baigia uzgrauzti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2008 03 12, 11:03)
Viskas nebegaliu, rengiuos ir vaziuoju ciko pirkti  smile.gif  jau pavydas baigia uzgrauzti  4u.gif

4u.gif na kalbink vyra.. gal pasirasys ir nupirks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lempute- @ 2008 03 12, 12:22)
4u.gif  na kalbink vyra.. gal pasirasys ir nupirks smile.gif

Jis man su kovo 8 pazadejes buvo, jau spejau visam forume prisigirti, kad gausiu, o is vis jokios geles negavau blush2.gif . Kai biskiuka uzsisikau schmoll.gif , tada fryzija nupirko, nes geliu pardej nebuvo Ciko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2008 03 12, 13:58)
Jis man su kovo 8 pazadejes buvo, jau spejau visam forume prisigirti, kad gausiu, o is vis jokios geles negavau blush2.gif . Kai biskiuka uzsisikau  schmoll.gif , tada fryzija nupirko, nes geliu pardej nebuvo Ciko  doh.gif

o as Kaziuko mugej ji norejau pirkti, bet paskui apsigalvojau, sakau, ai gal kita kart.. Ir kovo 8taja gelyte buvo namie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lempute- @ 2008 03 12, 14:41)
o as Kaziuko mugej ji norejau pirkti, bet paskui apsigalvojau, sakau, ai gal kita kart.. Ir kovo 8taja gelyte buvo namie  4u.gif

Pasaka ne vyras thumbup.gif
Maniskis tai kai pirstu parodai, tik tada lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Apskritai jis kovo 8 ne su manim svente cray.gif Ka jau apie Cika be kalbet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2008 03 12, 16:12)
Pasaka ne vyras  thumbup.gif
Maniskis tai kai pirstu parodai, tik tada  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Apskritai jis kovo 8 ne su manim svente  cray.gif Ka jau apie Cika be kalbet  verysad.gif

na linkiu, kad Cikas kuo greiciau atsirastu tavo namuose 4u.gif
Atsakyti
Siandien parduotuvej ieskojau, bet grazaus neradau, o i senukus patingejau nulekt, tai bus jis tuoj niekur nesides drinks_cheers.gif Cikas ir as busim neisskiriami lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2008 03 12, 16:42)
Siandien parduotuvej ieskojau, bet grazaus neradau, o i senukus patingejau nulekt, tai bus jis tuoj niekur nesides  drinks_cheers.gif Cikas ir as busim neisskiriami  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai kiek supratau jiems ypatingos pireziuros nereikia ar ne? g.gif
Atsakyti
Jiems kaip ir visoms nepatinka perlaistymas, patinka sviesa, bet ne tiesiogine
Labai grazi, ilgaamze gelyte wub.gif Net is kartos i karta perduodama, cia skaiciau kazkur 4u.gif
Atsakyti