Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Trofasto stalciai is labai kokybiskos plastmases, pries pora metu maciau ikejos reklama kad ant tu stalciu gali vaikai iki kazkiek ten kilogramu vaiksciot ir nieko. ir labai labai talpu thumbup.gif
Atsakyti
Aš bijau tik vieno dalyko, kad gyvai atrodys ne taip puikiai kaip reklaminėj foto, kur viskas tarpusavyje tobulai suderinta.
Aš dažnai įsivaizduoju vienaip, o realus vaizdas gaunasi prastesnis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 10 04, 13:16)
Aš bijau tik vieno dalyko, kad gyvai atrodys ne taip puikiai kaip reklaminėj foto, kur viskas tarpusavyje tobulai suderinta.
Aš dažnai įsivaizduoju vienaip, o realus vaizdas gaunasi prastesnis sad.gif

jus ci del spalvu pergyvenat?
Atsakyti
Ir dėl spalvų, ir dėl bendro konteksto kambaryje..
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 10 04, 13:31)
Ir dėl spalvų, ir dėl bendro konteksto kambaryje..

man atrodo svarbiausia neprimarmaluot per daug spalvu, fakturu, metalo atspalviu ir pan. Visada grazu tai kas saikinga 4u.gif
Atsakyti
Planuoju statyti čia (http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10091453/ , balta):
user posted image
user posted image
Dar kambaryje yra tokia lova, kurią svarstau pakeisti Tromso (http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90161772/) su papildoma trečia lova po apačia, baltu rėmu, bet dar dvejoju:
user posted image
Toks kilimas:
user posted image
Sieninė spinta ir grindys-ąžuolo spalvos.
Atsakyti
o jus norit balta ar pusine? Pusines atspalvis gali pjautis su laminatu ir lova (nes pusine tokia i gelsvuma). as turbut rinkciausi balta nes ir prie sienu tiks, ir radiatorius baltas. Stalciu spalvu nepadauginciau, rinkciausi balta melyna ir/arba zalia, raudona atmesciau nes jau ir taip marga.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 10 04, 13:52)
o jus norit balta ar pusine? Pusines atspalvis gali pjautis su laminatu ir lova (nes pusine tokia i gelsvuma). as turbut rinkciausi balta nes ir prie sienu tiks, ir radiatorius baltas. Stalciu spalvu nepadauginciau, rinkciausi balta melyna ir/arba zalia, raudona atmesciau nes jau ir taip marga.

Rinkčiausi baltą rėmą, nes langų rėmai, roletai, palangė, radiatorius-balti. Baltų stalčių nesinori, nes jie skaidrūs ir šviečiasi sad.gif Aš dėl raudonos ir dvejoju, bet nelabai yra kuo keisti... Vietoj raudonos yra arba balta, arba rožinė.
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 10 04, 13:56)
Rinkčiausi baltą rėmą, nes langų rėmai, roletai, palangė, radiatorius-balti. Baltų stalčių nesinori, nes jie skaidrūs ir šviečiasi sad.gif Aš dėl raudonos ir dvejoju, bet nelabai yra kuo keisti... Vietoj raudonos yra arba balta, arba rožinė.

o kam isviso tada tos raudonos? jus norit butinai vidutiniu? pas mane nera vidutiniu ir man visiskai ju netruksta. turiu gilius melynus, ir mazus baltus bei zalius. Viskas super telpa. Balti mazi nepersisviecia (gal vos vos bet labai minimaliai, tikrai nekrenta i akis), nzn kaip su didesniais. http://images110.fot...IMG_6526-vi.jpg
Atsakyti
Taip, norisi vidutinių. Matau, kad mėlyna panaši į Mamut baldų spalvą.
Na, reikės pasvarstyti dar baltą...
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 10 04, 13:43)
Planuoju statyti čia

o jums telpa laisvai i nisha sita? o kodel butent laiptuotos norit ? man kazkodel is pirmo zvilgnsio tiesi butu gal graziau. ir medine. ir det raudonus stalchius apachioj, virsuj zalius. nieko nesipjaus ta raudona. linksmi margi tapetai.
panasiai kazkaip taip- tik vietoj riozines raudona / na ir baltas remas nieko.
g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2011 10 04, 14:24)
o jums telpa laisvai i nisha sita?  o kodel butent laiptuotos norit ?  man kazkodel is pirmo zvilgnsio tiesi butu gal graziau.   ir medine. ir det raudonus stalchius apachioj, virsuj zalius. nieko nesipjaus ta raudona.  linksmi margi tapetai.
panasiai kazkaip taip- tik vietoj riozines raudona  / na ir baltas remas nieko.
g.gif
http://www.decopeque...ast-300x229.jpg

cia raudona nesipjauna nes kilime ir tam begemote lygiai toks pats atspalvis. o margoj sienoj raudona tokia labiau burokine. Pati siena jau labai marga, tad jei dar margai margi baldai. nzn kiekvienam sprest asmeniskai. as pasakiau kaip as daryciau 4u.gif
Atsakyti