Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Forgete @ 2011 10 05, 08:40)
is ikea, pirkau stai tokia patalyne http://iwonderbee.fi...9...w=200&h=200  susiradau supermamoj romaneciu siuveja ir pasiuvo is antklodes 4u.gif
Papildyta:
taip taip Louhi pirmiau uz mane surase biggrin.gif tuo metu norejau pirkti panasu juostuota audini http://www.ikea.com/...ducts/90119410/

bet jis kazkaip ten isiminejamas is prekybos buvo, ar keiciamas, kad per visa pasauli neradau (draugai UK, JAV, Suomijoj na ir Lenkija buvo isieskoti biggrin.gif)

Ir kaip tas audinys jums? Ar ne per plonas? Ar jau bandete skalbti? Kazkaip man baisoka, kad jis greitai susiteps, paskui nusiskalbs...
Atsakyti
QUOTE(Virgince @ 2011 10 05, 08:43)
Ir kaip tas audinys jums? Ar ne per plonas? Ar jau bandete skalbti? Kazkaip man baisoka, kad jis greitai susiteps, paskui nusiskalbs...

nea ne per plonas tai tikrai. Normaliai uztamsina kambari. Jus turit ka nors is ikea vaikiskos patalynes? Audinys tikrai ne skystas ir kokybiskas. Neskalbem dar, pora metu jau kabo. nusiurbiu prasisukus ir toliau kabo.
Atsakyti
Ne, jokios patalynes is Ikea neturim, todel ir galvoju, kaip cia atrodytu. Bet jus vienguba audini kabinote, ar isiuvote pamusala?
Atsakyti
QUOTE(Virgince @ 2011 10 05, 09:00)
Ne, jokios patalynes is Ikea neturim, todel ir galvoju, kaip cia atrodytu. Bet jus vienguba audini kabinote, ar isiuvote pamusala?

vienguba, jokio pamusalo, bet tikrai uztenka.
Atsakyti
Ideja gudri, reiks matuoti ir skaiciuoti:) O tuos audinius, kur pardavineja ar galima naudoti romanetem, ar jie irgi pakankamai stori ir kokybiski?
Atsakyti
QUOTE(Virgince @ 2011 10 05, 09:16)
Ideja gudri, reiks matuoti ir skaiciuoti:) O tuos audinius, kur pardavineja ar galima naudoti romanetem, ar jie irgi pakankamai stori ir kokybiski?

kai buvau ikejoj pries puse metu, tai specialiai paciupinau, nes gi man jo taip reikejo. tai irgi pasirode tinkamas.
Atsakyti
gal kas esat pirke si kilima ar zinot kokia jo kokybe?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Virgince @ 2011 10 05, 07:43)

Naudoju būtent tokius užvalkalus jau gal pora metų. Skalbiu beveik kas savaitę aukštoje temperatūroje (60 ar 90 laipsnių). Atrodo lyg nauji smile.gif
Atsakyti
Pritariu Dzhinei drinks_cheers.gif Man nei viena iš turimų ikea patalynių nenusiskalbė per pora metų, tai ramiai siūčiau iš jos, jei kažką reiktų ax.gif Kai vieną tamsią pirkau, galvojau, kad pasidžiaugsiu, kol nauja ir teks greit išmest, kaip būdavo su čia vietoje pirktomis, kur po kelių skalbimų į skudurą panašios dėl nusklabtų spalvų doh.gif, bet kai pamačiau, kad puikiai laikosi, dar prigriebiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2011 10 05, 14:32)
Pritariu Dzhinei  drinks_cheers.gif  Man nei viena iš turimų ikea patalynių nenusiskalbė per pora metų, tai ramiai siūčiau iš jos, jei kažką reiktų ax.gif Kai vieną tamsią pirkau, galvojau, kad pasidžiaugsiu, kol nauja ir teks greit išmest, kaip būdavo su čia vietoje pirktomis, kur po kelių skalbimų į skudurą panašios dėl nusklabtų spalvų doh.gif, bet kai pamačiau, kad puikiai laikosi, dar prigriebiau  cool.gif

Pasidalinkit nuoroda... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 10 05, 13:34)
Pasidalinkit nuoroda... blush2.gif

aš Maskvoj pirkau, jei tamsias turit omenyje, bet žiūriu, kad nėra jų nei RU, nei PL psl., iš serijos Vitblara buvo, bet kad nėra pirkt doh.gif, o buvo ir kitokių spalvų, bet man juodos ir samaminės labai patiko, elegantiškos tokios rolleyes.gif, paklodes juodas pirkau iš DVALA serijos, va šiassu guma, nenusiskalbė irgi, nepalygint su visokiomis bandytomis iš jysk ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2011 10 05, 11:57)
aš Maskvoj pirkau, jei tamsias turit omenyje, bet žiūriu, kad nėra jų nei RU, nei PL psl., iš serijos Vitblara buvo, bet kad nėra pirkt  doh.gif, o buvo ir kitokių spalvų, bet man juodos ir samaminės labai patiko, elegantiškos tokios  rolleyes.gif, paklodes juodas pirkau iš DVALA serijos, va šiassu guma, nenusiskalbė irgi, nepalygint su visokiomis bandytomis iš jysk ir t.t.

Įdomu, ar audiniai, perkami metrais, tokie pat patvarūs kaip patalynė g.gif Aš va į šitą varvinu seilę http://www.ikea.com/...ducts/50173362/
Kokia graži patalynė būtų wub.gif
Atsakyti