Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Mano vyresnėlis trykšta noru ten miegoti, nes ji pilnai išsitraukia, o mano vaikai naktį nesikelia, niekur nevaikšto, tai niekas per jį nelaipios.
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2011 10 06, 15:27)
Prašau, paaiškinkite kas nors, ar perkant šią panelę  dar papildomai reik pirkti ir tuos metalinius daiktelius, kuriuose laikosi medžiaga?  kiek aš suprantu, tai lyg ir reikia?
http://www.ikea.com/...ducts/60188612/

Jusperat paele, perkat begius ir atskirai reikia uzsakyti begiu tvirtinimo elementa prie sienos ar lubu. Tie dzinguliukai, ant kuriu kabo panele prikomplektuoti prie begiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2011 10 06, 13:00)
O, sakykit, prie kokios lovos priderinot naktinius Hemnes staliukus? Galvoju, ar Malm lovos baltumas panašus į Hemnes baltumą  g.gif

Mes pirkome balta lova is sba ir kazkaip atitaikem smile.gif jei gerai pamenu, tai lyg Sempre buvo lovos pavadinimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sun_shine: 06 spalio 2011 - 16:26
QUOTE(keistuole @ 2011 10 06, 15:41)
bet šiaip blogai taip pažemiui tam vienam bus gulėt.
Man tai ta pati apatinė lova, tai tik kaip atsarginis variantas galėtų būt.
Kažkaip vyras buvo užsikabinęs irgi panašiu variantu iš odda serijos, tai kai buvom IKEA'oj, sakiau jam, pažiūrėk, kaip tam vargšui vaikui po kito kojom miegot.
Tai labai greit persigalvojo.

Man tai ta apatinė lova kaip padėtas čiužinys atrodo. Lyg kiti du vaikai lovose miegotų, o šis ant žemės. Labiau sakyčiau tinkamas variantas retkarčiais svečiui pamigdyti.
Atsakyti
Kai kambarys ne guminis, o vaikai trys, tenka ieškoti optimaliausio varianto.
Kai gausiu ir pastatysiu, įkelsiu foto pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 10 06, 15:41)
bet šiaip blogai taip pažemiui tam vienam bus gulėt.
Man tai ta pati apatinė lova, tai tik kaip atsarginis variantas galėtų būt.

QUOTE(xjurga @ 2011 10 06, 16:26)
Man tai ta apatinė lova kaip padėtas čiužinys atrodo. Lyg kiti du vaikai lovose miegotų, o šis ant žemės. Labiau sakyčiau tinkamas variantas retkarčiais svečiui pamigdyti.

įdomiai jūs čia smile.gif, gi svarbiausia, kad čiužiniai normalūs, tuo labiau, kad vistiek kažkiek pakelta nuo žemės, dėl čiužinio ventiliacijos, grindų plovimo ir ir pan. Tikrai ne visuose namuose traukia ar pan. smile.gif Va kai migdo visokiuose išskleidžiamuose foteliuose, tai čia tikrai nėra gerai stuburui, jau jei nebūtų išeities, geriau pati ant tokio miegočiau, o vaikui lovytę pastatyčiau normalią, jei jau tikrai vietos nėra, tik visada keista, kai tėvai miega ant normalių lovų, joms randa kažkaip vietą, o vaikui tokia "raskladuškė" padėta būna unsure.gif doh.gif

Atsakyti
Na, pasijutau visai asociali ir nerūpestinga mama.
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 10 06, 17:26)

man ir taip pasirodė. Ypač, kai realiai pamačiau.

QUOTE(LT saulele @ 2011 10 06, 17:45)
įdomiai jūs čia smile.gif, gi svarbiausia, kad čiužiniai normalūs, tuo labiau, kad vistiek kažkiek pakelta nuo žemės, dėl čiužinio ventiliacijos, grindų plovimo ir ir pan. Tikrai ne visuose namuose traukia ar pan. smile.gif Va kai migdo visokiuose išskleidžiamuose foteliuose, tai čia tikrai nėra gerai stuburui, jau jei nebūtų išeities, geriau pati ant tokio miegočiau, o vaikui lovytę pastatyčiau normalią, jei jau tikrai vietos nėra, tik visada keista, kai tėvai miega ant normalių lovų, joms randa kažkaip vietą, o vaikui tokia "raskladuškė" padėta būna unsure.gif  doh.gif

kiekvienas turi savo nuomonę, tiesiog aš ją išsakiau, nes irgi kažkada svarsčiau tokį variantą ir daug diskutavom su vyru. Geriausias argumentas buvo gyvai pamatyt.
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 10 06, 18:02)

nu tik nereik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
man atrdodo geriausia daryti taip - kaip esi sumastes. juk nei viena is musu nezino koks tavo tas kambarys ir kokios galimybes. nu ir koks skirtumas. ot . as tavo vietoj pasidarychiau kaip uzmanius. (juolab ir lovos miegotojas su entuziazmu - kiek jam metu?)

pritariu LT saulelei - jau geriau istraukiama ir ant tikrai patogaus gero chiuzinio nei kur ant sopkes kokios. doh.gif

pvz butu pas mane 3 vnt vaiku- ir nezinochiau kur deti trechiaji... doh.gif (nors kamabrys ner toks jau ir bais mazutis- bet vien lovom apsikrauti ir neiseitis)

PASIKARTOSIU.... turt uri tokius? ar bent jau chiupinejot
user posted image

o va kilimui mastau. ...usipirkom sau i miegama ir nerealiai slidineja doh.gif
kuris geresnis?
sitas ar sis g.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 10 06, 18:02)

na tikrai nereikia taip jaustis, kiekvienas darom pagal išgales ir galimybes. Tuo labiau, kad tai tikrai geriau kaip ir LT saulele sakė, nei kažkoks fotelis (ant kurio aš pati iki 16 metų miegojau)
Aš irgi galvą suku, kur man dėt ketvirtą lovą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 10 06, 19:13)
Aš irgi galvą suku, kur man dėt ketvirtą lovą  biggrin.gif

blink.gif uij... nu jo. doh.gif bet itariu linksma namuos kaip
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2011 10 06, 19:01)
o va kilimui mastau. ...usipirkom sau i miegama ir nerealiai slidineja  doh.gif
kuris geresnis?
sitas   ar sis g.gif

kilimui galima pirkti toki gumini pagrinda Domus galerijoje prie kilimu ya, ir tada kilimas neslidines 4u.gif
Papildyta:
dabar tik pamaciau, kad tokio daikto ir ieskot blush2.gif
Atsakyti