Mano vyresnėlis trykšta noru ten miegoti, nes ji pilnai išsitraukia, o mano vaikai naktį nesikelia, niekur nevaikšto, tai niekas per jį nelaipios.
QUOTE(Dzhine @ 2011 10 06, 15:27)
Prašau, paaiškinkite kas nors, ar perkant šią panelę dar papildomai reik pirkti ir tuos metalinius daiktelius, kuriuose laikosi medžiaga? kiek aš suprantu, tai lyg ir reikia?
http://www.ikea.com/...ducts/60188612/
http://www.ikea.com/...ducts/60188612/
Jusperat paele, perkat begius ir atskirai reikia uzsakyti begiu tvirtinimo elementa prie sienos ar lubu. Tie dzinguliukai, ant kuriu kabo panele prikomplektuoti prie begiu

QUOTE(varlyte96 @ 2011 10 06, 13:00)
O, sakykit, prie kokios lovos priderinot naktinius Hemnes staliukus? Galvoju, ar Malm lovos baltumas panašus į Hemnes baltumą 

Mes pirkome balta lova is sba ir kazkaip atitaikem

QUOTE(keistuole @ 2011 10 06, 15:41)
bet šiaip blogai taip pažemiui tam vienam bus gulėt.
Man tai ta pati apatinė lova, tai tik kaip atsarginis variantas galėtų būt.
Kažkaip vyras buvo užsikabinęs irgi panašiu variantu iš odda serijos, tai kai buvom IKEA'oj, sakiau jam, pažiūrėk, kaip tam vargšui vaikui po kito kojom miegot.
Tai labai greit persigalvojo.
Kažkaip vyras buvo užsikabinęs irgi panašiu variantu iš odda serijos, tai kai buvom IKEA'oj, sakiau jam, pažiūrėk, kaip tam vargšui vaikui po kito kojom miegot.
Tai labai greit persigalvojo.
Man tai ta apatinė lova kaip padėtas čiužinys atrodo. Lyg kiti du vaikai lovose miegotų, o šis ant žemės. Labiau sakyčiau tinkamas variantas retkarčiais svečiui pamigdyti.
Kai kambarys ne guminis, o vaikai trys, tenka ieškoti optimaliausio varianto.
Kai gausiu ir pastatysiu, įkelsiu foto pažiūrėti.
Kai gausiu ir pastatysiu, įkelsiu foto pažiūrėti.
QUOTE(keistuole @ 2011 10 06, 15:41)
bet šiaip blogai taip pažemiui tam vienam bus gulėt.
QUOTE(xjurga @ 2011 10 06, 16:26)
Man tai ta apatinė lova kaip padėtas čiužinys atrodo. Lyg kiti du vaikai lovose miegotų, o šis ant žemės. Labiau sakyčiau tinkamas variantas retkarčiais svečiui pamigdyti.
įdomiai jūs čia

Na, pasijutau visai asociali ir nerūpestinga mama.
QUOTE(xjurga @ 2011 10 06, 17:26)
man ir taip pasirodė. Ypač, kai realiai pamačiau.
QUOTE(LT saulele @ 2011 10 06, 17:45)
įdomiai jūs čia
, gi svarbiausia, kad čiužiniai normalūs, tuo labiau, kad vistiek kažkiek pakelta nuo žemės, dėl čiužinio ventiliacijos, grindų plovimo ir ir pan. Tikrai ne visuose namuose traukia ar pan.
Va kai migdo visokiuose išskleidžiamuose foteliuose, tai čia tikrai nėra gerai stuburui, jau jei nebūtų išeities, geriau pati ant tokio miegočiau, o vaikui lovytę pastatyčiau normalią, jei jau tikrai vietos nėra, tik visada keista, kai tėvai miega ant normalių lovų, joms randa kažkaip vietą, o vaikui tokia "raskladuškė" padėta būna

kiekvienas turi savo nuomonę, tiesiog aš ją išsakiau, nes irgi kažkada svarsčiau tokį variantą ir daug diskutavom su vyru. Geriausias argumentas buvo gyvai pamatyt.
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 10 06, 18:02)
nu tik nereik

man atrdodo geriausia daryti taip - kaip esi sumastes. juk nei viena is musu nezino koks tavo tas kambarys ir kokios galimybes. nu ir koks skirtumas. ot . as tavo vietoj pasidarychiau kaip uzmanius. (juolab ir lovos miegotojas su entuziazmu - kiek jam metu?)
pritariu LT saulelei - jau geriau istraukiama ir ant tikrai patogaus gero chiuzinio nei kur ant sopkes kokios.

pvz butu pas mane 3 vnt vaiku- ir nezinochiau kur deti trechiaji...

PASIKARTOSIU.... turt uri tokius? ar bent jau chiupinejot
o va kilimui mastau. ...usipirkom sau i miegama ir nerealiai slidineja

kuris geresnis?
sitas ar sis

QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 10 06, 18:02)
na tikrai nereikia taip jaustis, kiekvienas darom pagal išgales ir galimybes. Tuo labiau, kad tai tikrai geriau kaip ir LT saulele sakė, nei kažkoks fotelis (ant kurio aš pati iki 16 metų miegojau)
Aš irgi galvą suku, kur man dėt ketvirtą lovą

QUOTE(keistuole @ 2011 10 06, 19:13)