Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 10 07, 07:40)
Bus pas mus labai gražu, faina ir patogu  thumbup.gif .

Teisingas požiūris, Burbule, ypač turint omeny, kad visi trys berniukai. Jiems kad tik "navatniau". Kad ir mergiotė, bet pačiai, kai buvau maža, didžiausia svajonė buvo bent stovykloj dviaukštėj lovoj pamiegot, o čia - triaukštė! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 10 07, 09:40)
Tai viskas su ja gerai, ane?
Tuo labiau, kad ir čiužiniai geri užsakyti, specialiai pritaikyti vaikams.

Normali tvirta lova wink.gif Mums netiko, kadangi ieškau medinės baltos, bet jau viltį praradau nusipirkti, tad teks gamintis turbūt. O čiužiniai geri, mano dičkis tokį pat naudoja smile.gif Svarbu, kad vaikas miegodamas gerai jaustusi. Galiausiai juk jie pasikeisdami gali migruoti aukštais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neblonde @ 2011 10 07, 07:29)
Gal ka sudomins... pradejo vezt prekes is IKEA dar vienas senas  vezejas Valentinas. Kaip tik pradejo rinkt nauja partija wink.gif Jo kontaktai yra cia, jeigu kam aktualu smile.gif IKEA

O kokie atsiliepimai apie šį vežėją? Kokios sąlygos? Pagaliau išsirinkau miegamąjį, tai šikna dega, kaip norisi užsisakyti, o Edvinas tik kitos savaitės pabaigoj važiuos...
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2011 10 07, 10:03)
Sugar Free, kurią spintą žiūrėjot?

user posted image

Va šita, šiaip viskas su ja ok, tik vat durelės plonos labai, jei miegamajam, tai viskas su ja būtų thumbup.gif bet vaikams į kambarį aš pabijojau.
Papildyta:
va šitas daiktas dar man pasiteisino:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 10 07, 10:40)

zinoma
lauksim foto 4u.gif

QUOTE(Alchemie @ 2011 10 07, 11:00)
man puslapio neatidaro, tik facebooka

aham. bet is ingo FB kazkaip lyg ir Kaunas berods matosi g.gif

siap jei kam idomu bus del tinkliuko kilimui - tai va pasirodo muse senukuose metras 12,5 tekainuoja.. doh.gif lotuliukas.gif o buchiau uzsakinejus
Atsakyti
QUOTE(Sugar Free @ 2011 10 07, 11:13)
Va šita, šiaip viskas su ja ok, tik vat durelės plonos labai, jei miegamajam, tai viskas su ja būtų  thumbup.gif bet vaikams į kambarį aš pabijojau.

Aš dėl šitos svarstau:
user posted image
Bet irgi pas sūnų į kambarį..... g.gif Neapasiprendžiu niekaip sad.gif
Nors kažkuri mamytė seniau rašė, kad turi 2-jų durų Hemnes spintą ir labai patenkinta...
Nežinau ką daryt, labai norėčiau gyvai pamatyt...
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2011 10 07, 11:21)
tai va pasirodo muse senukuose metras 12,5 tekainuoja..   doh.gif  lotuliukas.gif  o buchiau uzsakinejus

thumbup.gif puiku, kad greit sprendima radot thumbup.gif
Atsakyti
Ir Olegas ir Edvinas abu važiuoja trečiadienį. Patarkit, pas kurį geriau g.gif Esu pirkusi pas Edviną, tikrai nenusivyliau, bet perkam už didelę suma, pas Olegą išeitų vos vos pigiau... Gal kas turite patirties, kaip Olegas elgiasi su didelių gabaritų daiktais, ar tvarkinga veža. Nors, kai pagalvoji, ji gi būna supakuoti... Siaubas, esu giliam pasimetime blush2.gif
Atsakyti
Aš užsakiau vakar pas Olegą, gausiu po savaitės.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 10 06, 20:17)
laikraštyje rašo, kad buvo trys atvejai užfiksuoti kai vaikas žaisdamas susižeidė, nes ten kažkur metaliukai trūko ir praplyšo, dėl to liepia kuo skubiau grąžint atgal.
tai jei kartais kuri turit tokį, apžiūrėkit  4u.gif

Kaip tik galvojau tokia palapine pirkti, stebejausi, kad nebebuvo...

QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 10 06, 21:22)
Sveikos, savaite turime Kriter raudonos spalvos kedute, ir siandien pastebejau kad sedimoji dalis trijose vietose pradejo luptis dazai sad.gif o cia gal ne pas mane viena taip? nesuprantu, dukryte mazyte, astriais daiktais nesinaudoja..
Planavau staliuka uzsakinet, tai dabar net ir nezinau...

Na va... sad.gif Dar planavau irgi kedute tokia pirkti, persigalvojau.

Gal kuri turi tokius stalus? Kokie butu atsiliepimai? Nelabai suprantu, stalo pavirsius, baltas, is kokios medziagos padarytas? user posted image user posted image
Papildyta:
QUOTE(saule @ 2011 10 07, 11:22)
Aš dėl šitos svarstau:

Nelabai patinka, i antikvara panasu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2011 10 07, 12:21)
Nelabai patinka, i antikvara panasu  4u.gif

Aha, labai gerai, man kaiptik klasikos ir reikia 4u.gif
Dėl stiliaus neabejoju, tik dėl kokybės blush2.gif
Atsakyti
Gal kuri turi tokius stalus? Kokie butu atsiliepimai? Nelabai suprantu, stalo pavirsius, baltas, is kokios medziagos padarytas?

google yra vertejas nukopini aprasyma ir issiverti :
Pagrindinės dalys: Kietosios pušies
Lentelės viršuje / Seat: Medienos plaušo plokštės, akrilo dažai
Atsakyti