Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 10 07, 12:49)
google yra vertejas nukopini aprasyma ir issiverti :
Pagrindinės dalys: Kietosios pušies
Lentelės viršuje / Seat: Medienos plaušo plokštės, akrilo dažai

Taip, bet praktiskai jis kaip? Lengvai valosi, plaunasi, braizosi? Jus toki turite?
Atsakyti
Žinote, tas paviršiaus atsparumas nuo naudotojų labai priklauso. Jei kals su kokiu metaliniu šaukštu ar dar kuo, gal gali ir išsidaužyti. Mano Mamut stalo paviršiuje atsirado kaip įpjovimas, lyg peilis būtų įsmeigtas.
Atsakyti
QUOTE(Eglija001 @ 2011 10 06, 15:53)
Sveikos, patarkit man, kuria lovyte geriau pasirinkti?
[img]http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/gulliver-rama-ozka-z-dnem-z-listew__0110169_PE260247_S4.JPG
[img]http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/kritter-rama-ozka-z-dnem-z-listew__0110179_PE260253_S4.JPG
Kuri tvirtesne, patogesne? Gal kas turit, matet?
Lova bus salia balto TROFAST ir Stuva spintos.
Nu niekaip negaliu apsisprest.doh.gif

Jei dabar reiktu vel rinktis, tai imciau sia user posted image
Papildyta:
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 10 07, 13:06)
Žinote, tas paviršiaus atsparumas nuo naudotojų labai priklauso. Jei kals su kokiu metaliniu šaukštu ar dar kuo, gal gali ir išsidaužyti. Mano Mamut stalo paviršiuje atsirado kaip įpjovimas, lyg peilis būtų įsmeigtas.

Greiciausiai naudojimas butu labai ivairus, nuo piesimo iki pakalimo
Atsakyti
Tada siūlau užlieti paviršių betonu smile.gif
Nuo pakalimo jokie paviršiai neapsaugoti, praktiškai.
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2011 10 07, 12:04)
Taip, bet praktiskai jis kaip? Lengvai valosi, plaunasi, braizosi? Jus toki turite?

ne neturiu, maciau pas vezeja Jurgita. Sake tris metus turi, tiek kiek as uzmeciau aki tai tas medis isipurvines.
gal geriau tada tokias manau didesni svori atlaikytu http://www.ikea.com/...ducts/10177668/
Papildyta:
man tai uzkliuvo dar tas kad tas stalo pavisrsius nelygus kartu su stalo krastais, ta plokste siek tiek ileista i vidu, tas pats ir su kedutem. ar stalas bus patogus.
Atsakyti
QUOTE(Sugar Free @ 2011 10 07, 11:13)

Galima nuoroda? 4u.gif
Gal kas pirkot vaikisku pakabu? Sunku man su ta lenku kalba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 10 07, 12:31)

man  tai uzkliuvo dar tas kad tas stalo pavisrsius nelygus kartu su stalo krastais, ta plokste siek tiek ileista i vidu, tas pats ir su kedutem. ar stalas bus patogus.

Mano galva tai praktiška - nenukrenta daiktai. arba dar galima dėti ant viršaus plono plastiko plokštę - tiktu plastelinui, tapybai, pakalimui etc smile.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 10 07, 09:05)
Aš užsakiau vakar pas Olegą, gausiu po savaitės.

O kaip pas Olegą su atsiskaitymu - pavedimas iš anksto? T.y. nusiunti užsakymą ir jis pagal tos dienos kursą apskaičiuoja, kiek mokėti, taip?
Atsakyti
Na, man nieko nepaskaičiavo. Greičiausiai, atvežus mokėsiu pagal pirkimo dienos kursą.
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2011 10 07, 13:55)
Galima nuoroda? 4u.gif
Gal kas pirkot vaikisku pakabu? Sunku man su ta lenku kalba doh.gif

PAKABOS

turim. ne viena komplekta. super. pliusas tpskant. seniau skaidrios buvo atrodo - sitos ziuriu nelabai. bettai vis viena - daiktas geras

dar tokios - medines pasirodo yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 07 spalio 2011 - 13:32
QUOTE(Suprem @ 2011 10 07, 12:55)
Galima nuoroda? 4u.gif

čia smile.gif

Kojines sukabint ir lai lavinasi vaikai poruodami biggrin.gif
Atsakyti
as jau i krepsi isidejau ta pakabuku dziovykla thumbup.gif aciu uz nuoroda..tik namie as lavinuosi su kojnem lotuliukas.gif sunui ir vyrui, tai neiveikiama uzduotis, juolab, kad pas mus visokie kaukuciai masiskai skolinasi kojnes ir yra kruva po viena doh.gif tai man tenka paskui ieskoti is dvieju pundu po viena, kur pora doh.gif
Atsakyti