Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 71 tema

QUOTE(Vaidosee @ 2011 09 30, 13:28)

Na ir antras,baigtas šiandien,atiduosiu sesei,kaip sakau,jaunimui,kad savaitgalis saldesnis būtų  biggrin.gif

kaip dabar sukirsčiau antrojo torčiuko gabalėlį wub.gif labai jau apetitnai atrodo wink.gif
Atsakyti
Atėjau su klausimu 4u.gif

Žiūriu link rudenio daug kam boružyčių norisi... ir mano dukriukas gimtadieniu ant keksiukų užsimanė boružyčių, todėl iškilo keletas klausimų: ax.gif
Ar tinka boružyčių gamybai pastilažas ir kaip padaryt tuos juodus taškiukus, nes boružytės bus nedidukės (dėsis ant mažų keksiukų) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 09 30, 14:13)

KLAUSYMAS

Va pas vaidosee ganasas irgi,bet labai graziai lygiai jis ''islindes'' pro galiuka,kodel man taip nesigavo,pas mane jis toks karbuotas,netvarkingas islindo? Nu nezinau kaip paaiskint,gal supratot ko klausiu  biggrin.gif Gal per stipriai suplakiau as ji??

Ačiū 4u.gif
ganašas netvarkingas,jaučiu,kad pati teisingai atsakiai,per daug suplakiai,turbūt labai kietas gavosi,nors abejoju ir tuo,gal daug oro buvo maišelyje su kremu g.gif ,aš šitą ganašą vadinu nepavykusiu,jis toks buvo lengvas,purus,įtariu kažkas su grietinėle bus negerai,nes normos tos pačios,susiplakdavo visada per tris minutes,o šiandine plakiau,geras 8 -10 min. doh.gif ir vistiek,nesigavo tvirtas.

tiesa,dar neparašiau,dėl bokštelių prie pilies šonų,ten viduje,apvalūs vafliai.
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2011 09 30, 13:35)
Atėjau su klausimu  4u.gif

Žiūriu link rudenio daug kam boružyčių norisi... ir mano dukriukas gimtadieniu ant keksiukų užsimanė boružyčių, todėl iškilo keletas klausimų:  ax.gif
Ar tinka boružyčių gamybai pastilažas ir kaip padaryt tuos juodus taškiukus, nes boružytės bus nedidukės (dėsis ant mažų keksiukų)  4u.gif

As dariau taip-praskiedziau maza kieki juodu dazu su degtine ir su spageciu makaronu dejau taskiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 09 30, 10:39)
na pasisakysiu......gražus tvarkingas tortas ,bet.......toky manyčiau kiekviena pradedanti kepėjelė gali padaryti...juk didelio mokslo nereik pirktais sausainiaip apdėti torta.....o vat tas pirmasis ,kur y šiukšlių dėže iškeliavo,ten jau jusų rankų darbas ir sugebėjimai parodyti...ir jeigu norejot svečius kuo nors nustebinti,tai tikrai manau padarėt klaida pakeisdama puošima......

drinks_cheers.gif pritariu ir dar galiu kartu išgerti biggrin.gif

QUOTE(dome @ 2011 09 30, 15:49)
As dariau taip-praskiedziau maza kieki juodu dazu su degtine ir su spageciu makaronu dejau taskiukus  mirksiukas.gif

jeigu dažai geliniai, tai superiniai taškiukai gaunas vien tik pamerkus makarono galą į dažus, nereik skiest- rimtesni taškiukai gaunas.

Meškiukas wub.gif pasaka wub.gif kažkuo primena kadais matytą Monikutės meškiuką wub.gif

VAidosėėėėėė tortai.. .ėėėėėėėėė 4u.gif
Atsakyti
Nu kokie man grazus tie paprastuciai tortukai - Vaidose - antras nerealiai graziai atrodo 4u.gif mirksiukas.gif 4u.gif

Cia keli maniskiai:

Negro bucinys, pastilazas

user posted image

Medaus tortukas, pastilazas

user posted image
Cia bandziau Audi A8 padaryt, gavos tiesiog masina lotuliukas.gif

Atsakyti
O jergutėliau švenčiausiasis ....... kiek gražių tortų karsta.gif karsta.gif karsta.gif ...ir puošnių , ir taip vadinamų " valgomų " wub.gif .

Šikynėn gaus tuoj tinulia ir naitas user posted image.... už tokių darbų išmetimą į šiukšlynę ..... tiesa , o kur jos stovi ? ...šiukšlinės mastau.gif .

Čia toks kuklus vestuvinis jūsų teismui , įmetu ir bėgu kitą statyti user posted image.

user posted image

Atsakyti
Nu nieko sau "Kuklus".. blink.gif

Taip "kukliai" padaryti reikia dar sugebejimu tureti. Nuostabus, kaip ir visi Jusu tortai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2011 09 30, 13:28)
Laba dienukę

liux pilis!o jau antras koks apetitnas! bigsmile.gif
QUOTE(Burtininke @ 2011 09 30, 14:35)

Ar tinka boružyčių gamybai pastilažas ir kaip padaryt tuos juodus taškiukus, nes boružytės bus nedidukės (dėsis ant mažų keksiukų)  4u.gif

pastilazas tinka.o taskiukus darau su dantu krapstuku-imerkiu i dazus ir viskas.jei reikia didesniu taskiuku,imu su didesniu dazu''burbulu'',jei reikia visai smulkuciu taskiuku,labiau nuvalau dazus nuo krapstuko,kad tik vos vos butu
QUOTE(anber @ 2011 09 30, 15:48)
Nu kokie man grazus tie paprastuciai tortukai - Vaidose - antras nerealiai graziai atrodo  4u.gif  mirksiukas.gif  4u.gif
Cia keli maniskiai:

thumbup.gif
QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 30, 16:14)
Čia  toks kuklus vestuvinis jūsų teismui , įmetu ir bėgu kitą statyti
jei cia kuklus,tai man isvis sleptis po pernyksciais lapais doh.gif

BALTAI ORANZINES VESTUVES. varskinis su persikais4,9kg. pastilazas
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 09 30, 17:39)

BALTAI ORANZINES VESTUVES. varskinis su persikais4,9kg. pastilazas

gražus.. jautrus.. nuostabus wub.gif

Atsakyti
*saulės_ zuikuti* ..... wub.gif .....
Atsakyti
[quote=@adrij@,2011 09 30, 16:14]

Čia toks kuklus vestuvinis jūsų teismui , įmetu ir bėgu kitą statyti

as siand vistas darineju doh.gif kad taip tortus galeciau lotuliukas.gif
labai dailus,kaip visad mirksiukas.gif labiausiai,patinka uzuolaidos

laugh.gif tokios dailios ir islygintos,kartais to pasigendu irnesakyk.gif
saules zuiki- thumbup.gif
Papildyta: