Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 71 tema

QUOTE(lilan @ 2011 09 30, 21:49)
Sveikos . Atejau su klausimu  blush2.gif  Su kuo klijuojate pastiliazo detales, zinau tikrai, kad skaiciau, bet nebezinau kurioje temoje, aisku jau n-taji karta jusu klausia sito, bet prasau padekit, nes kaip tik ruosiuosi puosti, o nerandu  ax.gif  o zioplele sito neissisaugojau  doh.gif

Klijais , aisingu , beze , pastilažo košele , labai nedaug patepus tirpinta želatina .... smulkias detales užtenka vandenuku .

Ant šonų aš klijuoju tik klijais .
Atsakyti
Bet gerai man vistiek vel klausimas,kad taip jau nuosirdziai vyksta diskusija....na as kliju neturiu ,dabar supratau kad ju reikes isigyti,bet kaip jus geliu apacias padarote nes man mato kazkaip gaunasi pakilusios? ar jus nujauciate kuria vieta jas desite
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 09 30, 22:15)
Bet gerai  man vistiek vel klausimas,kad taip jau nuosirdziai vyksta diskusija....na as kliju neturiu ,dabar supratau kad ju reikes isigyti,bet kaip jus geliu apacias padarote nes man mato  kazkaip gaunasi pakilusios? ar jus nujauciate kuria vieta jas desite

Apie kokias gėles kalbi ?
Atsakyti
nu rozes ar siaip dideles geles kur dedasi ant tortu sonu
Atsakyti
Kišasi gėlių dekoravimo vielutė į dar minkštą gėlę - šitame paskutiniame torte , rožėse nupjaunu - nugnybiu nereikalingą kiekį masės nuo apačios ir kišu dantų krapštuką .

Gėlės kurios darosi iš dalių ( kiekvienas žiedlapis ant vielutės ) sudėjus juos jau turi kotelį , lieka apsukti juostele ir kišti į kolbelę , jei neturi -apvynioti maistine plėvele ( bijūnams , orchidėjoms , frezijoms , mimozom , lelijoms ir t.t ) .
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2011 09 30, 17:48)
deja nesulaukiau atsakymo ir surizikavau...

tai kad atsakymas buvo....

buna tokiu dienu 4u.gif

man pvz jau ketvirta diena vis kas nors suduzta blink.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 09 30, 19:16)
papuošimus gaminu pirmadienį - antradienį
biskvitus kepu trečiadienį
sutepu visus tortus ketvirtadienį
puošiu penktadienį

Isvada kad reikia turet labai tikslu gera plana doh.gif

QUOTE(sypseneleee @ 2011 09 30, 20:21)
adrija ,olesta aciu  viskas akyse jau biski sviesiau,bet stai vel iskilo kitokiu klausimu,nu tik nesijuokite..Nes as viska kai mokausi man tokiu nerealiu klausimu iskyla jau beveik padarius ...Pav kad ir tuos pacius biskvitus kepant kol as atsisveriu  viena paskui kita produkta nu toks biski nesamone...Siandien dirbdama galvoju kaip man cia reiktu labiau organizuoti ta savo darba  gal pries pradedant viska  susirikiuosti o gal ka ka ir susimatuoti,ech kaip as noreciau jusu darba akies krasteliu keleta dienu pastebeti....
Ir dar  klausimas  na darote tuos visokius grozius  ar jus jei  reikia nu po trupinuka kokiu ten spalvu ,tai pasidaroot ir pasiliekate ateiciai???

as net svarstykliu namie neturiu hihihi.gif biskvitai man kepasi greitai kazkaip,susitepa irgi,bet puoooosti tai doh.gif
Atsakyti
Plano tai reiktu tor nekomentuojamoj temoj tokio gero, nesir as pasimetus tai uz to tai uz ano griebiuos blush2.gif
Atsakyti
Na va ir man taip buna cia ta darau cia ta ,ir gaunasi toks neorganizuotas balagans...Tuo metu visada galvoju kad tik vyras negrystu ir viso to nematytu....geriau maziau tegul mato
Atsakyti
tada kapitaliai sunervinsiu lotuliukas.gif kol plaku biskvitą dešine ranka, kairė jau dėlioja produktus į spinteles atgal, na nebent plaku vieną po kito, tai nesuslepiu...bet jei reikia plakti biskvitą, tai iš karto viską po ranka susidedu, svertus miltus, cukrų, kiaušinius, viską viską, kas įeina į biskvitą, atsiveriu iš karto, kad tik plaku, pilu, plaku, pilu...supyliau, pakišau kepti, plaunu indus, sveriu produktus kitam biskvitui...jokio blaškymosi, viskas po ranka sudėta, viskas ranka pasiekiama pas mane, turiu labai patogią, kad ir nedidelę virtuvę ir viskas man padėta taip, kad nereikėtų su mikseriu lakstyti po visą virtuvę...kai atkepsit po kokius 3-9 tortus savaitgaliui kelis metus, planas savaime gausis lotuliukas.gif
aš privalau susisukti tokiu tempu, kad grįžę vaikai iš darželio turėtų namie mamą, o ne kepėją, šiemet ypač skaudžiai pajutau tai, pasimokiau ir daugiau vaikai matys nebent keksiukus kepančią mamą jiems...šiuo metu slaugau dukrytę, kuriai lūžusi koja, užtai tų kepiniukų daugiau, nes kažkaip reikia kompensuotis nuostolius, kai neinu į darbą blush2.gif dar du savaitgaliai ir kepiniams bus veto smile.gif
Atsakyti
Olesta,
linkejimai dukrytei- lai sveiksta greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 10 01, 00:15)
Bet gerai  man vistiek vel klausimas,kad taip jau nuosirdziai vyksta diskusija....na as kliju neturiu ,dabar supratau kad ju reikes isigyti,bet kaip jus geliu apacias padarote nes man mato  kazkaip gaunasi pakilusios? ar jus nujauciate kuria vieta jas desite

KLIJŲ?? blink.gif Kam jie Tau lotuliukas.gif Jau tegul man atleidžia, bet maistiniai klijai tai yra tokie neverti dėmesio.. atleiskit, išpindėjimo reikmena.
Geriausi klijai - sumušat kiaušinį, atskiriat baltymą ir pasidedat į šaldytuvą. Trynį ar į blynus, biskivtą, keksiukus, ar į kriauklę, nesvarbu. Bet klijai superiniai už 30 centų. Jei šaldytuve laikysit, tai savaitę drąsiai.
Netinka baltymas? Tada cukraus pudros pusė šaukštelio, plius vandenuko pora lašų ir kruopa citrinos rūgštelės. Įdėsit kiaušinio baltymo lašiuką, nerealūs klijai. Kiaušinio baltymą dar neseniai naudojo statybininkai mūrydami sienas. Į skiedinį maišydavo kiaušinių baltymus, ir plytas mūrydavo. Geležinis dalykas. DAbar tik atsirado visokie priedai...

Vsio. GERESNIŲ klijų nerasit. Duodu kepurę prixikt. hi.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 09 30, 22:12)
Labas vakaras. Vel pilna graziu torciuku wub.gif

ikelsiu ir as viena

snikersas,3,5 kg
[/img]

Simpatiskas tortukas wub.gif matosi, kad daug darbo ideta. Tik N raidele ne i ta puse ax.gif
Atsakyti