Sveikos kepejeles,
turiu skubu klausyma. susiruosiau pastilaza gamint, jau ir zeltina istirpdziau, tik neapsiziurejau anksciau, kad dirbtinis medus mano jau gerokai padziuves
gliukozes/fruktozes neturiu, ne mieste gyvenu. ar galima kazkaip issisukt is sios situacijos?
dar beda, kad krakmola jau su pudra sumaisiau. gal medu siek tiek pasildyti, "atsigaus"?
aciukas
Papildyta:
aciu, nebesivarginkit
mb kaimo pardej rado dirbtinio medaus
turiu skubu klausyma. susiruosiau pastilaza gamint, jau ir zeltina istirpdziau, tik neapsiziurejau anksciau, kad dirbtinis medus mano jau gerokai padziuves
aciukas
Papildyta:
aciu, nebesivarginkit
tinulia,dabar tikrai geriau
Na ,kad jau prisistaciau jums,tai atnesu dar kelis tortukus darytus rugpjucio menesi,suneno vestuvems.Pastilazo niekada nebuvau dariusi,tai pabijojau,nusipirkau gatava mase dengimui ir parsiveziau i LT.issikociojo gerai,uzsidenge ,o toliau
vos spejau geles uzdeti,nes nebegalima buvo jo liesti,toks lipnus ,o varge,tad celiulitu tikrai neisvengiau,jau sakiau nebekepsiu as tu tortu..o pirktines mases tikrai nebepirksiu
.Antraji nebedengiau mase(tik virsu),tai pasidariau slapia beze,va su ja dirbti man labai patiko,tik zinoma reikia praktikos dzibuojant,bet vel per ta dideli skubejima sugalvojau tuos kringelius daryti ,nu sugadino jis man vaizda,bet nebegalejau pataisyti...palikau ,kaip yra...svarbiausiai sveciams patiko
...
Viduje Snikersas

Svocios tortas,viduje cipciuko medutis
Viduje Snikersas

Svocios tortas,viduje cipciuko medutis
Kooooks toooortas su gulbytemis
Pasaka
[quote=sarah-,2011 10 04, 19:57]
Na ,kad jau prisistaciau jums,tai atnesu dar kelis tortukus
puikus torciukai
tinulia
antrasis variantas geresnis
Na ,kad jau prisistaciau jums,tai atnesu dar kelis tortukus
puikus torciukai
tinulia
[quote=sweetsosweet,2011 10 04, 21:08]
[quote=sarah-,2011 10 04, 15:57]
antro nerodo
[/quote]
tai,kad rodo,bent jau man
[quote=sarah-,2011 10 04, 15:57]
antro nerodo
[/quote]
tai,kad rodo,bent jau man
SARAH,LAAAAAAAAAAABAI grazios gulbes
, kaip tu jas darei?
Sharah abu tortai tiesiog puikus...celiulito bent jau foto tai aš nematau...
tinulia,antras variantas geresnis.....super....
tinulia,antras variantas geresnis.....super....