Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 71 tema

ačiū saulės zuikutį ir man labai tas primaklinimas akį rėžė..tai šitaip perdariau smile.gif tikiuosi ne be reikalo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos kepejeles,
turiu skubu klausyma. susiruosiau pastilaza gamint, jau ir zeltina istirpdziau, tik neapsiziurejau anksciau, kad dirbtinis medus mano jau gerokai padziuves verysad.gif gliukozes/fruktozes neturiu, ne mieste gyvenu. ar galima kazkaip issisukt is sios situacijos? g.gif dar beda, kad krakmola jau su pudra sumaisiau. gal medu siek tiek pasildyti, "atsigaus"?
aciukas
Papildyta:
aciu, nebesivarginkit biggrin.gif mb kaimo pardej rado dirbtinio medaus thumbup.gif
Atsakyti
tinulia,dabar tikrai geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ,kad jau prisistaciau jums,tai atnesu dar kelis tortukus darytus rugpjucio menesi,suneno vestuvems.Pastilazo niekada nebuvau dariusi,tai pabijojau,nusipirkau gatava mase dengimui ir parsiveziau i LT.issikociojo gerai,uzsidenge ,o toliau verysad.gif vos spejau geles uzdeti,nes nebegalima buvo jo liesti,toks lipnus ,o varge,tad celiulitu tikrai neisvengiau,jau sakiau nebekepsiu as tu tortu..o pirktines mases tikrai nebepirksiu doh.gif .Antraji nebedengiau mase(tik virsu),tai pasidariau slapia beze,va su ja dirbti man labai patiko,tik zinoma reikia praktikos dzibuojant,bet vel per ta dideli skubejima sugalvojau tuos kringelius daryti ,nu sugadino jis man vaizda,bet nebegalejau pataisyti...palikau ,kaip yra...svarbiausiai sveciams patiko smile.gif ...

Viduje Snikersas
user posted image

Svocios tortas,viduje cipciuko medutis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarah-: 04 spalio 2011 - 18:59
Kooooks toooortas su gulbytemis wub.gif Pasaka 4u.gif

Atsakyti
[quote=sarah-,2011 10 04, 15:57]
antro nerodo verysad.gif
Atsakyti
[quote=sarah-,2011 10 04, 19:57]
Na ,kad jau prisistaciau jums,tai atnesu dar kelis tortukus

puikus torciukai mirksiukas.gif 4u.gif
tinulia 4u.gif antrasis variantas geresnis mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=sweetsosweet,2011 10 04, 21:08]
[quote=sarah-,2011 10 04, 15:57]
antro nerodo verysad.gif
[/quote]

tai,kad rodo,bent jau man g.gif
Atsakyti
[quote=sarah-,2011 10 04, 17:13]
jau rodo.grazu bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=sarah-,2011 10 04, 18:57]

Man abu gražūs smile.gif
Atsakyti
SARAH,LAAAAAAAAAAABAI grazios gulbes wub.gif wub.gif , kaip tu jas darei?
Atsakyti
Sharah abu tortai tiesiog puikus...celiulito bent jau foto tai aš nematau...
tinulia,antras variantas geresnis.....super....
Atsakyti