Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 71 tema

[quote=pasta222,2011 10 05, 14:51]
[quote=ramune.v,2011 10 05, 14:34]
user posted image stai jums lotuliukas.gif
pasta222 tas pirmas thumbup.gif
ačiu labai, mano pirma žiurke bigsmile.gif
o rožes darau, ikelsiu nuotraukyte jei mergaites nesupyks, jau buvau kaškada ikelus
user posted image
[/quote]
aciu 4u.gif O kaip paskui graziai nukrapstote tas gelytes nuo to "vinuko" ax.gif
Atsakyti
Jūs man žioplai paaiškinkite, kam ta "kepurėlė" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 10 05, 15:24)
Jūs man žioplai paaiškinkite, kam ta "kepurėlė"  blush2.gif

Čia matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,

pasta222 nuostabios rozes, teik is kremo tiek is mases. man puosimas kremu isvis mistika, kazi ar as taip kadanors ismoksiu ,tik zole ir temoku spausti biggrin.gif bet irgi iskilo klausimas kam tas smeigtukas reikalingas g.gif

atejau su tokiu klausimeliu, noriu daryti papuosalu dezute su truputi atidengtu dangcius kaip pastatyti as isivazduoju nes man ten truputi teturi buti atidengtas , taip priremsiu. bet va skaiciau kad is vaflio reikia pasidaryti, bet pries tai aptepti vafli sviestiniu , a aptepus nieko nenutiks g.gif nesuminkstes ar keptis man medaus laskta,kaskaip nesinoriu kepti vieno laksto blush2.gif gal kuri patars kas daret , buciau labai dekinga
Papildyta:
QUOTE(Mayfly @ 2011 10 05, 15:32)

matosi,bet kaip ja paskuj nukelti ir ant torto uzdeti ? gal as ka praleidau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VitMetil: 05 spalio 2011 - 14:35
Labai noriu iškepti tortą, gražų, uždengtą marcipanu ir papuoštą wub.gif Gal galit parekomenduot receptuką? Kaip išsikepti tinkamą biskvitą, kokį kremą daryti, kad tiktų su marcipanu. Gal kuri tors gaminote ir galite pasidalinti patarimais, pilnu receptu? Laaabai noriu išmokti kepti tortus rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena visoms hi.gif .

tinulia84 , tortai kuo tolyn tuo gražesni , 2 variantas puikus thumbup.gif ( knygos ) .

sarah- , iskriejot su savo nuostabiais tortais kaip torpeda , labai malonu smile.gif , tortai puikūs wub.gif .

regiagele , tortas - švelnumo įsikūnijimas wub.gif .... nieko nei pridėti , nei atimti .

pasta222........................... gražu , kaip visada , kreminis 100 balų wub.gif .

auras pintinėlė , labai kruopščiai supinta , šaunuolė thumbup.gif .

O čia mano šiandienos tortukas , na gal ir visas tortas 4 kg. ...mergytei kuri myli šituos gyvūnėlius smile.gif .

user posted image
Atsakyti
Visada žavėjausi masėmis puoštais tortais, bet pasta222 išvertė iš kojų su kreminiu tortu. Prisidedu prie žiurkių armijos 4u.gif
Atsakyti
Aš, kai norėjau išmokti kepti tortą, pirmiausiai perskaičiau keliolika tortų temų ( gal 10-15 ), paskui puošimų temas (beveik visas), pačią pirmąją patarimu temą ( vis skaitau ir skaitau). Dabar kažkur 1 metus kepu ( draugams ir šeimai ) bandau, ragauju, kartais išmetu biggrin.gif Bet dar toli gražu kol mokėsiu taip kaip noriu mokėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 10 05, 12:51)
ačiu labai, mano pirma žiurke  bigsmile.gif
o rožes darau, ikelsiu nuotraukyte jei mergaites nesupyks, jau buvau kaškada ikelus

Antra,as irgi viena daviau,zodziu biggrin.gif

Kad su tokiu antgaliuku supratau jau seniai,tik maniau kad su kokiu gal didesniu,nes as (dabar nubegau paziureti) turiu 104,bandziau,nu nesigaaaauna man TOKIOS storos,putlios rozes doh.gif
Tik va del tos kepureles nedaejo,as jos neturiu tai ir nepagalvojau kad ant jos daroma,o bandziau ant torto tiesiai,nu sakes,nesamone,ranka dreba ir nieko ten nesigauna man biggrin.gif

QUOTE(Mayfly @ 2011 10 05, 13:32)

Cia ne is tolo neprilygsta pastos rozems irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2011 10 05, 13:53)
Aš, kai norėjau išmokti kepti tortą, pirmiausiai perskaičiau keliolika tortų temų ( gal 10-15 ), paskui puošimų temas (beveik visas), pačią pirmąją patarimu temą ( vis skaitau ir skaitau). Dabar kažkur 1 metus kepu ( draugams ir šeimai ) bandau, ragauju, kartais išmetu  biggrin.gif Bet dar toli gražu kol mokėsiu taip kaip noriu mokėti  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=VitMetil,2011 10 05, 15:39]
matosi,bet kaip ja paskuj nukelti ir ant torto uzdeti ? gal as ka praleidau.

esu maciusi,kad su zirklemis nuima,ir deda ant tortuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 05, 15:48)
Laba diena visoms  hi.gif .

belieka tik atsidusti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 10 05, 13:53)
Aš, kai norėjau išmokti kepti tortą, pirmiausiai perskaičiau keliolika tortų temų ( gal 10-15 ), paskui puošimų temas (beveik visas), pačią pirmąją patarimu temą ( vis skaitau ir skaitau). Dabar kažkur 1 metus kepu ( draugams ir šeimai ) bandau, ragauju, kartais išmetu  biggrin.gif Bet dar toli gražu kol mokėsiu taip kaip noriu mokėti  doh.gif

Kaiptik dabar tą ir darau smile.gif Skaitau receptus, tik čia man tamsus miškas, aš net nerandu pirmosios temos. Man rodo 1-35 temas, kai paspaudžiu, išmeta 35 temą. O kur pirmoji?
Receptų aš žinau, ir biskvito ir pertepimo. Bet kadangi niekada nesu dariusi su marcipanu, norėjau paklausti jūsų ar bet koks biskvito ir pertepimo receptas tinka, norint "uždengti" tortą marcipanu. Kadangi recepto nesulaukiau, o tortą planuoju kepti šiandien-rytoj (tam tikra proga wub.gif ), skubu pati kaip nors išsiaiškinti ir susirasti info. Tikiu, kad čia jų didelė gausa. Tokia gausa, kad net akys raibsta, pasimesti galima smile.gif temose ir skyriuose. Uhh, kaip nors rolleyes.gif
Atsakyti