Tęsiam bendras diskusijas apie kvepalus
Sena tema: http://www.supermama...howtopic=717667
Gal yra turinciu Calvin Klein Beauty edp,ar gerai laiko kvapas??popieriukas kury pakvepinau pries savaite dar kvepia

Šiandien pirmą kartą per visą savo "parfumizmo" karjerą susidūriau su sugedusių kvepalų situacija

Išsitraukiau gerą pusmetį nenaudotą Prada Intense EDP ir pakraupau - skystis buteliuke žalias, drumstas, neskaidrus ir pilna plaukioja riebalinių "burbuliukų", kaip kad būna kai bandai salotoms suplakt padažą iš aliejaus ir kokių citrinų sulčių

Papurškiau ant rankos - kvapas atpažįstamas, bet jau jau su netipišku kartumu.
Galvoju, kad taip atsitiko galbūt dėl to, kad jie yra su pompele - matyt oro per tą mechanizmą patenka per daug ir aliejai tiesiog per sparčiai oksiduojasi. Kitokio varianto nesugalvoju, nes kvepalai laikomi dėžutėj ir tamsioj vėsioj komodoj. Įkišau atgal - darysiu eksperimentą, stebėsiu kas bus toliau

Yra žmonių, kuriems patinka ne tik kvepalų kvapai - gumos, benzino, dažų ir pan. Aš, pavyzdžiui, mielai lankausi naujų padangų parduotuvėj
. Iš vaikystės likęs naujų rusiškų suvenyrinių kortų kvapo prisiminimas. Va, tokių

Tikiuosi, ne aš viena atsimenu jų savotišką kvapą, turbūt specialaus jų popieriaus, o gal dažų. Tas kvapas kortoms apsitrynus pranykdavo. Taigi, turiu svajonę surasti kvepalus, panašiai kvepiančius
, primenančius pasisėdėjimus su tėvais, žaidžiant 'Tūkstantį' ar 'Vežimą'

Tikiuosi, ne aš viena atsimenu jų savotišką kvapą, turbūt specialaus jų popieriaus, o gal dažų. Tas kvapas kortoms apsitrynus pranykdavo. Taigi, turiu svajonę surasti kvepalus, panašiai kvepiančius

QUOTE(Ridma @ 2011 09 30, 07:46)
Gal yra turinciu Calvin Klein Beauty edp,ar gerai laiko kvapas??popieriukas kury pakvepinau pries savaite dar kvepia 

Man jie nepatinka, o mano kolegė juos dievina. Tai mano nosiai laikosi jie ilgaaaaaaai

Bet čia natūralu, manau. Aš ant savęs irgi neilgai kvepalus užuodžiu.
QUOTE(artistė @ 2011 09 30, 10:28)

Ooooo, tas kvapas toks super! Galėčiau čia wub'sikų pilną lapą pritapšnoti

[quote=HappyAngel,2011 09 30, 11:14]
Man jie nepatinka, o mano kolegė juos dievina. Tai mano nosiai laikosi jie ilgaaaaaaai
O kolegė skundžiasi, kad ant savęs neužuodžia 
Tai beabejo kiekvieno skonis skirtingas,vienai kvepia vieni kitai kiti
Na man jie patinka,galvoju pirkti...
As saves taippat neuzuodziu pasikvepinusi,atrodo vaje vaje tai nervina,bet kai pasiimi rubus tai jie kvepia,,,kazkaip nervina kai saves neina uzuosti,pas kitus juk neklausi ar as gerai kvepiu

Tai beabejo kiekvieno skonis skirtingas,vienai kvepia vieni kitai kiti

Na man jie patinka,galvoju pirkti...
As saves taippat neuzuodziu pasikvepinusi,atrodo vaje vaje tai nervina,bet kai pasiimi rubus tai jie kvepia,,,kazkaip nervina kai saves neina uzuosti,pas kitus juk neklausi ar as gerai kvepiu

Bitešion:

QUOTE(artistė @ 2011 09 30, 09:28)
Yra žmonių, kuriems patinka ne tik kvepalų kvapai - gumos, benzino, dažų ir pan. Aš, pavyzdžiui, mielai lankausi naujų padangų parduotuvėj
. Iš vaikystės likęs naujų rusiškų suvenyrinių kortų kvapo prisiminimas. Va, tokių

kaip gundo mane šitas grožis, gal kas jau spėjote susipažinti??

QUOTE(Smauglius @ 2011 09 30, 08:37)
Šiandien pirmą kartą per visą savo "parfumizmo" karjerą susidūriau su sugedusių kvepalų situacija

Siaubas. Kvepalu gaila.

As tai visiems savo buteliukams su pompa, tas pompas nusukau. Girdejau kad laikui begant pro jas kvepalai isgaruoja. Nusprendziau neeksperimentuoti.
Gal kas esat susidure su vyriskais Hugo Boss number one? Ar jie tikrai labai sunkus?

QUOTE(Shalimar @ 2011 10 01, 21:37)
Gal kas esat susidure su vyriskais Hugo Boss number one? Ar jie tikrai labai sunkus? 

Juokaujate, garbioji...
QUOTE(Shumeras @ 2011 10 01, 23:39)
Juokaujate, garbioji...
o kam čia jau taip?

sorry už keiksmą, bet WTF yra čia:
????
radau begooglindama