Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Tęsiam bendras diskusijas apie kvepalus
Sena tema: http://www.supermama...howtopic=717667
Atsakyti
Gal yra turinciu Calvin Klein Beauty edp,ar gerai laiko kvapas??popieriukas kury pakvepinau pries savaite dar kvepia wub.gif
Atsakyti

Šiandien pirmą kartą per visą savo "parfumizmo" karjerą susidūriau su sugedusių kvepalų situacija biggrin.gif
Išsitraukiau gerą pusmetį nenaudotą Prada Intense EDP ir pakraupau - skystis buteliuke žalias, drumstas, neskaidrus ir pilna plaukioja riebalinių "burbuliukų", kaip kad būna kai bandai salotoms suplakt padažą iš aliejaus ir kokių citrinų sulčių biggrin.gif
Papurškiau ant rankos - kvapas atpažįstamas, bet jau jau su netipišku kartumu.
Galvoju, kad taip atsitiko galbūt dėl to, kad jie yra su pompele - matyt oro per tą mechanizmą patenka per daug ir aliejai tiesiog per sparčiai oksiduojasi. Kitokio varianto nesugalvoju, nes kvepalai laikomi dėžutėj ir tamsioj vėsioj komodoj. Įkišau atgal - darysiu eksperimentą, stebėsiu kas bus toliau biggrin.gif
Atsakyti
Yra žmonių, kuriems patinka ne tik kvepalų kvapai - gumos, benzino, dažų ir pan. Aš, pavyzdžiui, mielai lankausi naujų padangų parduotuvėj biggrin.gif . Iš vaikystės likęs naujų rusiškų suvenyrinių kortų kvapo prisiminimas. Va, tokių
user posted image
Tikiuosi, ne aš viena atsimenu jų savotišką kvapą, turbūt specialaus jų popieriaus, o gal dažų. Tas kvapas kortoms apsitrynus pranykdavo. Taigi, turiu svajonę surasti kvepalus, panašiai kvepiančius smile.gif, primenančius pasisėdėjimus su tėvais, žaidžiant 'Tūkstantį' ar 'Vežimą' wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artistė: 30 rugsėjo 2011 - 09:28
QUOTE(Ridma @ 2011 09 30, 07:46)
Gal yra turinciu Calvin Klein Beauty edp,ar gerai laiko kvapas??popieriukas kury pakvepinau pries savaite dar kvepia wub.gif

Man jie nepatinka, o mano kolegė juos dievina. Tai mano nosiai laikosi jie ilgaaaaaaai smile.gif O kolegė skundžiasi, kad ant savęs neužuodžia smile.gif
Bet čia natūralu, manau. Aš ant savęs irgi neilgai kvepalus užuodžiu.

QUOTE(artistė @ 2011 09 30, 10:28)
Tikiuosi, ne aš viena atsimenu jų savotišką kvapą, turbūt specialaus jų popieriaus, o gal dažų. Tas kvapas kortoms apsitrynus pranykdavo. Taigi, turiu svajonę surasti kvepalus, panašiai kvepiančius  smile.gif, primenančius pasisėdėjimus su tėvais, žaidžiant 'Tūkstantį' ar 'Vežimą'  wub.gif

Ooooo, tas kvapas toks super! Galėčiau čia wub'sikų pilną lapą pritapšnoti wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=HappyAngel,2011 09 30, 11:14]
Man jie nepatinka, o mano kolegė juos dievina. Tai mano nosiai laikosi jie ilgaaaaaaai smile.gif O kolegė skundžiasi, kad ant savęs neužuodžia smile.gif
Bet čia natūralu, manau. Aš ant savęs irgi neilgai kvepalus užuodžiu.

Tai beabejo kiekvieno skonis skirtingas,vienai kvepia vieni kitai kiti rolleyes.gif
Na man jie patinka,galvoju pirkti...
As saves taippat neuzuodziu pasikvepinusi,atrodo vaje vaje tai nervina,bet kai pasiimi rubus tai jie kvepia,,,kazkaip nervina kai saves neina uzuosti,pas kitus juk neklausi ar as gerai kvepiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ridma: 30 rugsėjo 2011 - 10:42
Bitešion:

user posted image

QUOTE(artistė @ 2011 09 30, 09:28)
Yra žmonių, kuriems patinka ne tik kvepalų kvapai - gumos, benzino, dažų ir pan. Aš, pavyzdžiui, mielai lankausi naujų padangų parduotuvėj  biggrin.gif . Iš vaikystės likęs naujų rusiškų suvenyrinių kortų kvapo prisiminimas. Va, tokių
user posted image
Tikiuosi, ne aš viena atsimenu jų savotišką kvapą, turbūt specialaus jų popieriaus, o gal dažų. Tas kvapas kortoms apsitrynus pranykdavo. Taigi, turiu svajonę surasti kvepalus, panašiai kvepiančius  smile.gif, primenančius pasisėdėjimus su tėvais, žaidžiant 'Tūkstantį' ar 'Vežimą'  wub.gif

Atsakyti
kaip gundo mane šitas grožis, gal kas jau spėjote susipažinti??
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 30 rugsėjo 2011 - 18:14
QUOTE(Smauglius @ 2011 09 30, 08:37)
Šiandien pirmą kartą per visą savo "parfumizmo" karjerą susidūriau su sugedusių kvepalų situacija  biggrin.gif

Siaubas. Kvepalu gaila. unsure.gif
As tai visiems savo buteliukams su pompa, tas pompas nusukau. Girdejau kad laikui begant pro jas kvepalai isgaruoja. Nusprendziau neeksperimentuoti.
Atsakyti
Gal kas esat susidure su vyriskais Hugo Boss number one? Ar jie tikrai labai sunkus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2011 10 01, 21:37)
Gal kas esat susidure su vyriskais Hugo Boss number one? Ar jie tikrai labai sunkus? g.gif

Juokaujate, garbioji...
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2011 10 01, 23:39)
Juokaujate, garbioji...

o kam čia jau taip? biggrin.gif pagal natas tai ten „fig pojmioš“, ar jie lengvi, ar jie sunkūs. visko primalta daug biggrin.gif (bent jau pagal Fragrantica)

sorry už keiksmą, bet WTF yra čia:
????
radau begooglindama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 01 spalio 2011 - 23:11