Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(eglejtree @ 2011 12 09, 13:57)
Kad saldus tai tikrai. Bet, kad netinka brutualiam vyrui  ax.gif  is patirties zinau, kad puse Dublino cigonu jais (ar klasikiniais melynais) kvepinasi. Kita puse milijonu arba Joop. Na man, jie visi "nuo vienos lentynos". Nors ir pas mus, bent jau provincijoje neaiski ta manija milijonui  doh.gif  bobiskeja mazu vyrai...
Sorry uz off topic

Labai įdomi patirtis su Dublino čigonais unsure.gif . O kaip Jūs įvertinote tas "puses" - taip drastiškai išvadoje generalizavote... g.gif

O ir provincijoje tyrimą atlikote?

Būtų dar įdomu, kad iškleistumėte sąvoką "bobiškėjimas" - provincialo vyro atsiradęs/beatsirandantis polinkis saldiems kvepalams? Ar čigono vyro polinkis saldiems kvepalams?

Labai įdomios jūsų įžvalgos lens.gif

Tik daug kam, manau, ne iki galo aišku, ką norėjote pasakyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cocoma: 09 gruodžio 2011 - 15:41
Apie ką mes čia? Ką praleidau blink.gif ?
Atsakyti
pacituota žinutė iš išparduotuvės temos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 12 09, 21:08)
Apie ką mes čia? Ką praleidau blink.gif ?

biggrin.gif nieko bais įdomaus (mano nuomone). Kvepalų išparduotuvėje buvo aptarti vyr, kvepalai - tinka brutualiems, ar svajingos, jautrios sielos vyriškiams (ar kaži kaip panašiai). Tiek tos bėdos smile.gif .
Atsakyti
Būs bais dėkinga už nuomones: 10 skirtumų ir panašumų tarp Odori ''Tabacco'' - TF ''Tobacco Vanille''.
Atsakyti
Laba diena,
ar yr LT Stella Mccartney kvepalu? g.gif

Dekui.

Nors ka as cia apie kvepalus, kai jau du menesiai nieko neuzuodziu verysad.gif Gal jau tik pagal buteliuka rinktis beliko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 12 13, 13:49)
Laba diena,
ar yr LT Stella Mccartney kvepalu? g.gif

Nėra g.gif Esu pirkusi iš kažkurio lietuviško tinklalapio
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 12 13, 12:57)
Nėra  g.gif Esu pirkusi iš kažkurio lietuviško tinklalapio

Aciu, visai neblogu kainu svetur dabar galima rasti...

O kaip kvapai? Gal galit papasakoti ax.gif As mastau apie Nude.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 12 13, 14:11)
Aciu, visai neblogu kainu svetur dabar galima rasti...

O kaip kvapai? Gal galit papasakoti ax.gif As mastau apie Nude.

Šitų nežinau, buvau susidomėjus tik rožėm (Rose ir Rose Absolute), bet labai greitai atsidomėjau, nieko ypatingo neradau smile.gif
Atsakyti
Vis masinuosi pirkti Carolina herera 212 sexy kvepaliukus, nors kartais galvoju gal kiek per saldus...Gal kuri nors zinote kaip ilgai jie laiko?Nes nuejus i dvi parduotuves, abiejose sake skirtingai, tai gal kuri nors is patirties zinosit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kimono @ 2011 12 13, 20:27)
Vis masinuosi pirkti Carolina herera 212 sexy kvepaliukus, nors kartais galvoju gal kiek per saldus...Gal kuri nors zinote kaip ilgai jie laiko?Nes nuejus i dvi parduotuves, abiejose sake skirtingai, tai gal kuri nors is patirties zinosit smile.gif

Originalus EDP laiko ilgai 4u.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit prasau, kur labiau jauciasi cinamonas: Givenchy Amarige Mariage EDP ar Fendi Theorema Leggero EDT?
Atsakyti