Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(eglegle @ 2012 01 25, 10:43)
Kiek atsimenu (bet galiu ir klysti) - lūpdažinės   g.gif

LAP Drole de Rose- pudrinė rožė, kuriai foną sudaro lūpdažio aromatas.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2012 01 25, 12:22)
LAP Drole de Rose- pudrinė rožė, kuriai foną sudaro lūpdažio aromatas.

Va, tada aš noriu šių bigsmile.gif

O Serge Lutens Sa Majeste La Rose? Man tokios kiek apvytusios gryniausios rožės.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 01 25, 12:40)

O tokios rasotos šviežios man gražiausios pasirodė ne nišoje - Bvlgari Rose Essentielle.

Mano nosiai BVLGRI Rose Essentielle toks citriakas gaiviakas, neužkabino.. g.gif
Tikresnės rožės pasirodė Gianfranco Ferre Ferre Rose smile.gif

QUOTE(rutule @ 2012 01 25, 14:43)
Va, tada aš noriu šių  bigsmile.gif

Aš irgi noooooriu pudrinių lūpdažnių rožių biggrin.gif

Atsakyti

The Different Company Rose Poivree - kiek aštroka, prieskoninė (pipirai, kalendra, man dar ir imbieras, kurio nėra) rožė. Kai kas joje jaučia animalistines natas - aš, deja, ne. Nesaldi, nesentimentali, bet ir nieko ypatingo.
Atsakyti
QUOTE(Marokiete @ 2012 01 25, 13:52)
Mano nosiai BVLGRI Rose Essentielle toks citriakas gaiviakas, neužkabino..  g.gif
Tikresnės rožės pasirodė Gianfranco Ferre Ferre Rose  smile.gif
Aš irgi noooooriu pudrinių lūpdažnių rožių  biggrin.gif

smile.gif kaip skirtingai. Prašiau BVL, o gavau Ferre, kai pauosčiau - norėjosi išmesti, ne parduoti, o tiesiog išmesti, tokios man jos atrodė sintetinės ir baisios...
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2012 01 25, 13:03)
The Different Company  Rose Poivree - kiek aštroka, prieskoninė (pipirai, kalendra, man dar ir imbieras, kurio nėra) rožė. Kai kas joje jaučia animalistines natas - aš, deja, ne. Nesaldi, nesentimentali, bet ir nieko ypatingo.

Man Rose Poivree- tai aromatas senos, apdulkėjusios, sudžiuvusios kadaise raudonų rožių vestuvinės puokštės jaunajai, kuri šiai dienai turi jau du vaikus, o puokštė, kaip to vakaro prisiminimas, yra saugoma kažkur palėpėje.
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2012 01 24, 23:48)
Gal kas galėtų rekomenduoti kvepalus, kuriuose labai griežtai dominuotų rožė (arba nukreipt tinkama linkme)? Kuo panašesnė į tikrą, ką tik nuskintą rožę. Labai noriu kažko tokio žalio, šviežio.
user posted image

Na pirmiausiai, tai kiekviena roziu rusis kvepia taip skirtingai! Mano viena megstamiausiu pramogu, kai bunu Prancuzijoje- uzeiti i rozyna, ir uoooostyti biggrin.gif Ten auga apie 40-50 ivairiausiu veisliu, ir kiekviena karta stebiuos, koks gi skirtingas buna tas roziu aromatas! Viena mano megstamiausiu - Jeanne Moreau veisle, Dieve, kaip ji kvepia wub.gif wub.gif
O kas liecia roziu aromata parfumerijoje, tai kol kas taip ir neatradau savo idealo. Turiu Rosine Un Zeste de Rose, jis mazdaug atitinka jusu reikalavimus, man patinka. O dar variantas, kuri galima visur lengvai rasti- Ralf Lauren Romance, saltos rozes, kaip jums?

Mergaites, jei jau uzejo kalba apie rozes- gal kas bande Shiseido Rosarium? labai jis mane domina... bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 25 sausio 2012 - 13:47
Oho, kiek prisiūlėt!! bigsmile.gif Ačiū visoms! Jei sugebėsiu visus variantus apeit, manau, tikrai rasiu tai, ko ieškau.

Kažkada seniai turėjau kūno šveitiklį iš vienos angliškos indie tipo parduotuvės. Aromato aprašymas buvo: raudonos rožės, baltos rožės, žolė, vanilė. Mano nosiai tai buvo tobulas rožių monoaromatas. Uostant susidarydavo vaizdas, kad vaikštau po didelį rožyną pavasarį. Deja, kvepalų negamina, o su aromatiniais aliejais labai nemėgstu terliotis. Beje, jie visad ant mano odos nusėda gana banaliai ir neilgai tempia.

Tai, žodžiu, dabar bandau ieškot kažko bent į ta pusę. Darkart ačiū už pasiūlymus.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 01 07, 15:42)
iki vasario 5 dienos escentual.com su kodu SYGZVYZ duodama 10 proc. nuolaida.

Dvidešimčia dienų pavėluota reakcija, bet man tas kodas kažkodėl neveikia.. g.gif
O taip norėtųsi nors poros procentėlių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2012 01 26, 00:42)
Dvidešimčia dienų pavėluota reakcija, bet man tas kodas kažkodėl neveikia..  g.gif
O taip norėtųsi nors poros procentėlių  blush2.gif

gal cia asmeninis kodukas? g.gif
Atsakyti
laba diena
labai idomi nuomone,aoie siuos kvepalus.... ax.gif
http://www.kvepaluce...rsus-edt-100-ml
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2012 01 26, 01:28)
gal cia asmeninis kodukas?  g.gif

negaliu nei patvirtinti, nei paneigti. gavau į el.paštą, bet nepasinaudojau, nes nieko iš ten neprireikė.
Atsakyti