Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(salutvera @ 2012 01 28, 16:10)
Kur būtų galima pauostyti Clinique - Aromatics elixir? IR Sarmoje, ir Douglase ieškojau, bet nebuvo jų... Bent jau gal galite nupasakoti kvapą?  ax.gif

Maciau kazkada Akropolio Douglas'e. Man - kartus sampanas.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2012 01 28, 15:13)
Maciau kazkada Akropolio Douglas'e. Man - kartus sampanas.... ax.gif

Karčių žolelių užpiltinė g.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 01 28, 17:10)
Kur būtų galima pauostyti Clinique - Aromatics elixir? IR Sarmoje, ir Douglase ieškojau, bet nebuvo jų... Bent jau gal galite nupasakoti kvapą?  ax.gif

Vilniaus Panoramos ir Sarmoj, ir Douglase tikrai yra
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 01 28, 16:30)
Karčių žolelių užpiltinė g.gif

Aldehidinių žolelių užpiltinė. Tipiškas sukūrimo laikmečiui, viršus ryškokai aldehidiškas, vėliau lieka tikrai kažkas panašaus į šampaną (mano nosiai - į YSL Yvresse). Testuodama užsidirbau ryškų antikomplimentą - kokiais čia babų kvepalais užsm... Pritariu tikrai - nors man jie labai patiko (kai viršutinės natos nugaravo) kam su babom nepakeliui, tai geriau ir nosies nekišti...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 01 28, 18:33)
kam su babom nepakeliui, tai geriau ir nosies nekišti...

biggrin.gif drinks_cheers.gif Nors ir visokiose babiausiose babose bandau surast kokį sau mielą perliuką, su šitais visai nesusidraugavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 28 sausio 2012 - 16:40
QUOTE(eglegle @ 2012 01 28, 17:38)
biggrin.gif  drinks_cheers.gif Nors ir visokiose babiausiose babose bandau surast kokį sau mielą perliuką, su šitais visai nesusidraugavau

o kai pamačiau, kad fragrantika lygina su Paloma EDP, tai iš viso vos neišvirtau. Nei šalia nestovėjo g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 01 28, 18:44)
o kai pamačiau, kad fragrantika lygina su Paloma EDP, tai iš viso vos neišvirtau. Nei šalia nestovėjo  g.gif  mirksiukas.gif

Oi. Tikrai niekaip ne schmoll.gif
Atsakyti
Elixira gerbiu kaip meno kurini. Ant bloterio jis puikus, o ant mano odos atsiskleidzia pacios blogiausios paciules savybes- priduses priplekes, sunkus kvapas (cia kur tik paciule kartu su aldehidais- ant mano odos gero nelauk). Tai vat ir eliksyre tik pradejus groti paciulei- viskas verysad.gif
Su Paloma absoliuciai absoliuciai nepakeliui, niekuo schmoll.gif
Man Aromatic Elixir draugauja daugiau su CK Obsession, tik eliksyras labiau medinis-
Atsakyti
Garbiosios, gal kam teko bandyt Jayne Ormonde Ormonde Woman Parfum?
user posted image
Gavau mėginuką, ir taip ir kitaip uostau - nu man ten nė pro kur ne šipras ir miškais jokiais nė iš tolo nekvepia schmoll.gif gal perfumedcourt'as netyčia ko kito šliūkštelėjo biggrin.gif ant mano odos kvepia panašiai kaip L'instant de Guerlain EDP g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mizantropė: 29 sausio 2012 - 13:35
QUOTE(rusma @ 2012 01 28, 16:44)
o kai pamačiau, kad fragrantika lygina su Paloma EDP, tai iš viso vos neišvirtau. Nei šalia nestovėjo  g.gif  mirksiukas.gif

QUOTE(eglegle @ 2012 01 28, 16:47)
Oi. Tikrai niekaip ne  schmoll.gif

O man atrodo kad jie teisūs-bazėje abiejuose mano nosiai išlenda identiškas kartumas,toks ,kaip kartaus šokolado.Saldumo jokio,bet net nežinau kaip tą kvapą pavadinti,bet jaučiu jį vienodai abejuose kvepaluose g.gif Ir man tai nepatinka.
Atsakyti
kaip jums Valentino-Valentina kvapas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(insomnia1 @ 2012 01 29, 15:23)
kaip jums Valentino-Valentina kvapas?  4u.gif

Turiu.labai patinka man jis.toks saldzia gaivus wub.gif
Atsakyti