Aldehidinių žolelių užpiltinė. Tipiškas sukūrimo laikmečiui, viršus ryškokai aldehidiškas, vėliau lieka tikrai kažkas panašaus į šampaną (mano nosiai - į YSL Yvresse). Testuodama užsidirbau ryškų antikomplimentą - kokiais čia babų kvepalais užsm... Pritariu tikrai - nors man jie labai patiko (kai viršutinės natos nugaravo) kam su babom nepakeliui, tai geriau ir nosies nekišti...
Elixira gerbiu kaip meno kurini. Ant bloterio jis puikus, o ant mano odos atsiskleidzia pacios blogiausios paciules savybes- priduses priplekes, sunkus kvapas (cia kur tik paciule kartu su aldehidais- ant mano odos gero nelauk). Tai vat ir eliksyre tik pradejus groti paciulei- viskas Su Paloma absoliuciai absoliuciai nepakeliui, niekuo Man Aromatic Elixir draugauja daugiau su CK Obsession, tik eliksyras labiau medinis-
Garbiosios, gal kam teko bandyt Jayne Ormonde Ormonde Woman Parfum? Gavau mėginuką, ir taip ir kitaip uostau - nu man ten nė pro kur ne šipras ir miškais jokiais nė iš tolo nekvepia gal perfumedcourt'as netyčia ko kito šliūkštelėjo ant mano odos kvepia panašiai kaip L'instant de Guerlain EDP
O man atrodo kad jie teisūs-bazėje abiejuose mano nosiai išlenda identiškas kartumas,toks ,kaip kartaus šokolado.Saldumo jokio,bet net nežinau kaip tą kvapą pavadinti,bet jaučiu jį vienodai abejuose kvepaluose Ir man tai nepatinka.