Jop RK's liux lempa

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 19, 12:19)
Pasirodau mazosios lempiecka

maciau Ardenoj bra ir sviestuva is sitos serijos, labai labai man

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 18, 21:58)
Labas, prasom i buri. O jus tikri del kvadraturos? Kiek zmoniu gyvens? Kiek patalpu planuojate? Kiek wc? Katiline, garazas? Nu man 80 kvadratu jau LABAI mazai
Irgi variantas, bet tada pats to lauko nebematai
.
Kita savaite reiks vaziuot uzsakinet nepermatomus stikliukus durims vidaus. Kazi kiek kainuot gali 6 stikliukai vienoms durims? Gal kas zinot?
Oi, prajuokinai
O as trinu antra vaiku kambari ir dazysim. Visada galvojau bus zalias, o vakar ermitaze atsiverciau tas spalvas, nu ir nenoriu as tos zalios ir psio. Ziopsau i ruzavas visokias
, bet 2 kambariai ruzavi
, butu bloga nuo ruzavumo 

Irgi variantas, bet tada pats to lauko nebematai

Kita savaite reiks vaziuot uzsakinet nepermatomus stikliukus durims vidaus. Kazi kiek kainuot gali 6 stikliukai vienoms durims? Gal kas zinot?
Oi, prajuokinai

O as trinu antra vaiku kambari ir dazysim. Visada galvojau bus zalias, o vakar ermitaze atsiverciau tas spalvas, nu ir nenoriu as tos zalios ir psio. Ziopsau i ruzavas visokias

Labukas visoms, Rytine kava, o kaip jus ruosiates dazyti, su kokiais irankiais, nes atsimenu kai buta remontavomes, tai patys tik dazem, ryskiomis spalvomis, tai kai pasviesdavo saulute, matydavosi spalvu nelygumai

QUOTE(indruciukas @ 2011 10 19, 14:49)
Sveikos,
merginos, kuri cia is musu apie woll keptuves gali papasakoti ? As savo keramikine jau sudeginau
merginos, kuri cia is musu apie woll keptuves gali papasakoti ? As savo keramikine jau sudeginau

mačiau kaip tik šianden betoj akcija keptuvei kažkokiai

http://beta.lt/klaip...amikine-keptuve
QUOTE(rackiene @ 2011 10 19, 15:19)
įdomu, kas ten per gamintojas

QUOTE(syri @ 2011 10 19, 15:31)
vat ir aš nerandu, nebent nuvažiuot į parduotuvę ir pažiūrėt vietoj

o man riūžava spalva ant sienu pobaisiai atrodo, nebent koks labai svelnus atspalvis
, bet zinau, kad kas auginate mazas mergaites, tai sita princesiska laikotarpi reikia pergyventi, ir niekur neina pabegti nuo tos spalvos
O lempa grazi, tik brangi zaltys, 240. Cia jau su nuolaida?

QUOTE(Ade @ 2011 10 19, 15:07)
o man riūžava spalva ant sienu pobaisiai atrodo, nebent koks labai svelnus atspalvis
, bet zinau, kad kas auginate mazas mergaites, tai sita princesiska laikotarpi reikia pergyventi, ir niekur neina pabegti nuo tos spalvos

Svelniai riuzava, galima labai graziai suderinti su ryskia geltona, mergaiciu neturiu, pas mane du berniukai, bet viena kambari bute turim toki,

Siandien galvojam vaziuot kazkur pasizvalgyt voniu. Gal patartumet kokia imone kur pakonsultuotu zmoniskai?
QUOTE(Ade @ 2011 10 19, 16:07)
http://www.e-sviestu...5694-28-10.html
va čia pigiau

manp panelė irgi išsirinko ružava, bet nepergyvevu, perdažysim po kažkiek metų

QUOTE(indruciukas @ 2011 10 19, 14:49)
Sveikos,

ANGE-Liuxx priekiauja BIGe tuom keptuvem. Gal kaip pardaveja gali tau placiau papasakot. Mes turim savo virs 2 metu, esam labai patenkinti