Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

Jop RK's liux lempa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 19, 12:19)
Pasirodau mazosios lempiecka  bigsmile.gif

maciau Ardenoj bra ir sviestuva is sitos serijos, labai labai man wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
merginos, kuri cia is musu apie woll keptuves gali papasakoti ? As savo keramikine jau sudeginau doh.gif

ir dar kazkuri rekomendavot roletu meistrus- gal galima tlf ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 18, 21:58)
Labas, prasom i buri. O jus tikri del kvadraturos? Kiek zmoniu gyvens? Kiek patalpu planuojate? Kiek wc? Katiline, garazas? Nu man 80 kvadratu jau LABAI mazai g.gif
Irgi variantas, bet tada pats to lauko nebematai biggrin.gif .
Kita savaite reiks vaziuot uzsakinet nepermatomus stikliukus durims vidaus. Kazi kiek kainuot gali 6 stikliukai vienoms durims? Gal kas zinot?
Oi, prajuokinai  lotuliukas.gif
O as trinu antra vaiku kambari ir dazysim. Visada galvojau bus zalias, o vakar ermitaze atsiverciau tas spalvas, nu ir nenoriu as tos zalios ir psio. Ziopsau i ruzavas visokias lotuliukas.gif , bet 2 kambariai ruzavi g.gif , butu bloga nuo ruzavumo doh.gif

Labukas visoms, Rytine kava, o kaip jus ruosiates dazyti, su kokiais irankiais, nes atsimenu kai buta remontavomes, tai patys tik dazem, ryskiomis spalvomis, tai kai pasviesdavo saulute, matydavosi spalvu nelygumai doh.gif , gal dazai per tirsti buvo g.gif ,o naudojom dazymo ruli. Tai dabar namui galvojam tikrai nebesirinktumem ryzkiu spalvu, ir mastom kaip idealiai nusidazyti, gal koki purskiama varianta pasirinkti.
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 10 19, 14:49)
Sveikos,
merginos, kuri cia is musu apie woll keptuves gali papasakoti ? As savo keramikine jau sudeginau  doh.gif

mačiau kaip tik šianden betoj akcija keptuvei kažkokiai bigsmile.gif
http://beta.lt/klaip...amikine-keptuve
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2011 10 19, 15:19)
mačiau kaip tik šianden betoj akcija keptuvei kažkokiai  bigsmile.gif
http://beta.lt/klaip...amikine-keptuve

įdomu, kas ten per gamintojas g.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 10 19, 15:31)
įdomu, kas ten per gamintojas  g.gif

vat ir aš nerandu, nebent nuvažiuot į parduotuvę ir pažiūrėt vietoj g.gif
Atsakyti
o man riūžava spalva ant sienu pobaisiai atrodo, nebent koks labai svelnus atspalvis g.gif , bet zinau, kad kas auginate mazas mergaites, tai sita princesiska laikotarpi reikia pergyventi, ir niekur neina pabegti nuo tos spalvos biggrin.gif

O lempa grazi, tik brangi zaltys, 240. Cia jau su nuolaida? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ade: 19 spalio 2011 - 15:13
QUOTE(Ade @ 2011 10 19, 15:07)
o man riūžava spalva ant sienu pobaisiai atrodo, nebent koks labai svelnus atspalvis  g.gif , bet zinau, kad kas auginate mazas mergaites, tai sita princesiska laikotarpi reikia pergyventi, ir niekur neina pabegti nuo tos spalvos  biggrin.gif

O lempa grazi, tik brangi zaltys, 240. Cia jau su nuolaida?  ax.gif

Svelniai riuzava, galima labai graziai suderinti su ryskia geltona, mergaiciu neturiu, pas mane du berniukai, bet viena kambari bute turim toki, rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien galvojam vaziuot kazkur pasizvalgyt voniu. Gal patartumet kokia imone kur pakonsultuotu zmoniskai?
Atsakyti
QUOTE(Ade @ 2011 10 19, 16:07)

O lempa grazi, tik brangi zaltys, 240. Cia jau su nuolaida?  ax.gif

http://www.e-sviestu...5694-28-10.html
va čia pigiau bigsmile.gif g.gif
manp panelė irgi išsirinko ružava, bet nepergyvevu, perdažysim po kažkiek metų thumbup.gif tik vat baldus nebžinau kokius dėti, nes baltų ji nenori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 10 19, 14:49)
Sveikos,
merginos, kuri cia is musu apie woll keptuves gali papasakoti ? As savo keramikine jau sudeginau  doh.gif

ANGE-Liuxx priekiauja BIGe tuom keptuvem. Gal kaip pardaveja gali tau placiau papasakot. Mes turim savo virs 2 metu, esam labai patenkinti thumbup.gif Musu va sita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastanka: 19 spalio 2011 - 16:17