Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(braske24 @ 2011 10 19, 10:29)
tai cia mazajame kaimelyje?

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 19, 11:39)
O kur tie sodai?

M. Kaimely smile.gif
Papildyta:
Tai pasidalintumete kas kontaktais, nebrangininko projektuotojo, patikimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinukė @ 2011 10 19, 20:49)
M. Kaimely smile.gif
Papildyta:
Tai pasidalintumete kas kontaktais, nebrangininko projektuotojo, patikimo blush2.gif

MES NAUDOJOMES ARCHITEKTES-PROJEKTUOTOJOS PASLAUGOMIS, JEI REIKIA GALIU ATSIUSTI KONTAKTUS, mums uz ta pati projekta skaiciavo keli architektai, tai pas sia architekte buvo pigiausia. jei reikia atsiusiu kontaktus i AZ. 4u.gif
Atsakyti
M. Kaimely smile.gif
Papildyta:

mes su vyru kazkada svaigom del Baltijos sodu. o pas jumis ne prie pat upes? nes mum graziausias vaizdas Baltijos 6oji ir 7oji, bet kazkada uztvinde tai maza nepasirode g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 19 spalio 2011 - 21:10
QUOTE(Lana*** @ 2011 10 19, 14:04)
maciau Ardenoj bra ir sviestuva is sitos serijos, labai labai man  wub.gif

Sviestuva tai esu maciusi pirkti (mazosios kambary padarem tik ileistas lemputes verysad.gif ), o bra tai nemaciau g.gif . Pala, o kur ta ardena? ax.gif

QUOTE(Kastuna @ 2011 10 19, 14:50)
Labukas visoms, Rytine kava, o kaip jus ruosiates dazyti, su kokiais irankiais, nes atsimenu kai buta remontavomes, tai patys tik dazem, ryskiomis spalvomis, tai kai pasviesdavo saulute, matydavosi spalvu nelygumai doh.gif , gal dazai per tirsti buvo  g.gif ,o naudojom dazymo ruli. Tai dabar namui galvojam tikrai nebesirinktumem ryzkiu spalvu, ir mastom kaip idealiai nusidazyti, gal koki purskiama varianta pasirinkti.

Dazom su roliku. Gal kokybe dazu buvo nekokia? Kokios firmos emet? O ryskais spalvas rinkotes specialiai ar taip gavosi?

QUOTE(Ade @ 2011 10 19, 16:07)
O lempa grazi, tik brangi zaltys, 240. Cia jau su nuolaida?  ax.gif

Ne ne, nuo tos sumos nuolaida biggrin.gif . Gi dabar 40% ermitaze lempoms.

QUOTE(rackiene @ 2011 10 19, 16:37)
http://www.e-sviestu...5694-28-10.html
va čia pigiau  bigsmile.gif  g.gif 
manp panelė irgi išsirinko ružava, bet nepergyvevu, perdažysim po kažkiek metų  thumbup.gif  tik vat baldus nebžinau kokius dėti, nes baltų ji nenori  doh.gif

Tam tinklapy kiek daug lempu senuku ir ermitazo biggrin.gif
Papildyta:
M. Kaimely smile.gif
Papildyta:

Mes daremes "danes projektuose", tai nelabai patiko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 19, 23:16)
Sviestuva tai esu maciusi pirkti (mazosios kambary padarem tik ileistas lemputes verysad.gif ), o bra tai nemaciau g.gif . Pala, o kur ta ardena? ax.gif

ardena -minijos gatveje prie Jogles(berods taip vadinasi g.gif ) svaros centro, netoli naujosios perkelos, pries gandraliskiu aukstaji pastata - nezinau kaip dar tiksliau paaiskinti, tiksliausia i google isivesti ardena ir per maps.lt pasiziureti kur ji tiksliai randasi ax.gif biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, mažai beparašau, įklimpau darbuose ir komandiruotėse biggrin.gif

Paskaitinėju karts nuo karto, ką rašot, bet pačiai rašyt laiko nebebėr...

QUOTE(Ade @ 2011 10 19, 16:07)
o man riūžava spalva ant sienu pobaisiai atrodo, nebent koks labai svelnus atspalvis  g.gif , bet zinau, kad kas auginate mazas mergaites, tai sita princesiska laikotarpi reikia pergyventi, ir niekur neina pabegti nuo tos spalvos  biggrin.gif

Jei spalvos gražiai suderintos - visai neatrodo baisiai. Pas mus net darbo kambario sienos traukia į rožinę spalvą (tiesa, gan blankų atspalvį), bet visai neleliukiškai ir neprincesiškai atrodo biggrin.gif o kai uždėsiu užuolaidas bus iš viso liuks bigsmile.gif Silpnai rožinė spalva labai gražiai tinka su pilka spalva, atrodo dalykiškai. Kartais neįprastose vietose tam tikros spalvos gali atrodyti net labai patraukliai...
Pagalvojau, kad man nėra nė vienos nemėgiamos spalvos, visos jos gražios, jei protingai parenki ir suderini su kitais daiktais...
Atsakyti
Kur geriau pirkti veidrodzius? Man reik Ovaliniu didesniu 4u.gif
Atsakyti
M. Kaimely smile.gif
Papildyta:

mes irgi darėm Danes projektuose, bet kadangi man nepatiko, tai ir nerekomenduoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2011 10 20, 08:47)
Sveikos, mažai beparašau, įklimpau darbuose ir komandiruotėse  biggrin.gif 

Paskaitinėju karts nuo karto, ką rašot, bet pačiai rašyt laiko nebebėr...
Jei spalvos gražiai suderintos - visai neatrodo baisiai. Pas mus net darbo kambario sienos traukia į rožinę spalvą (tiesa, gan blankų atspalvį), bet visai neleliukiškai ir neprincesiškai atrodo  biggrin.gif o kai uždėsiu užuolaidas bus iš viso liuks  bigsmile.gif Silpnai rožinė spalva labai gražiai tinka su pilka spalva, atrodo dalykiškai. Kartais neįprastose vietose tam tikros spalvos gali atrodyti net labai patraukliai...
Pagalvojau, kad man nėra nė vienos nemėgiamos spalvos, visos jos gražios, jei protingai parenki ir suderini su kitais daiktais...

paderinus su kita spalva, ir jei pati rozine grazaus atspalvio, tikiu kad gaunasi graziai. Tik man pagalvojus apie ta spalva pries akis stovi vienas toks namas, pavaziavus giliau uz Lebartu ten kazkur - toks skaudziai, ryskiai rūžavas vienos spalvos fasadas dviaukscio namo, sviecia is tolo kaip svyturys doh.gif Buvau net pristojus paziuret, savo akim patiketi negalejau blink.gif

QUOTE(asaraa @ 2011 10 20, 09:04)
Kur geriau pirkti veidrodzius? Man reik Ovaliniu didesniu  4u.gif

bazes teritorijoj budavo (jei nedingo per krize). Ten jie ispjauna padaro koki tik nori, pagal tavo ismieras, ir kainos padorios. 4u.gif
Atsakyti
Ir dar klausimukas: kur graziu vaikisku zadintuvu yra. 4u.gif

QUOTE(Ade @ 2011 10 20, 09:17)
bazes teritorijoj budavo (jei nedingo per krize). Ten jie ispjauna padaro koki tik nori, pagal tavo ismieras, ir kainos padorios.  4u.gif

vat iki ju kazkaip nedavaziuoju doh.gif O ar ne dvi vietos bazej yra g.gif

Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2011 10 20, 09:25)
Ir dar klausimukas: kur graziu vaikisku zadintuvu yra.  4u.gif
vat iki ju kazkaip nedavaziuoju  doh.gif O ar ne dvi vietos bazej yra  g.gif

Ten bazėj ir kainos normalios thumbup.gif buvau nulėkus apsižvalgyt thumbup.gif aš mačiau tik vieną vietą g.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2011 10 20, 09:30)
Ten bazėj ir kainos normalios  thumbup.gif  buvau nulėkus apsižvalgyt  thumbup.gif  aš mačiau tik vieną vietą  g.gif

cia glasvega?
Atsakyti